bugün

entry'ler (13)

cryptolocker virüsü nasıl temizlenir

Öncelikle bilgisayarınızı virüs taramasından geçirin.

Norton Power Eraser ile bilgisayarınızı önce taratın. Bu işlemden sonra

Dr.Web CureIt! ile bilgisayarınızı tarafın.

Daha sonra bilgisayarın tamamen virüslerden arındığından emin olmak için Malwarebytes ile bilgisayarınızı taratın. Burada 3 farklı antivirüs ile tarattırmandaki sebep virüsün form değiştirmiş olma ihtimali. Eğer Norton Power Eraser virüsü bulursa ve temizlerse daha sonra sadece Dr Web veya Malwarebytes ile bilgisayarınızı taratmanız yeterlidir.

tsk'da başörtüsü yasağının kalkması

Sakal yasağınında kalkması lazım yıl olmuş 2017 sakalla başörtüyle uğraşıyoruz.Yabancılar uzayda araştırma yapıyor bizde kılık kıyafet ile uğraşıyoruz.

özgüven bilişim

Ana faaliyet alanı Bilgisayar Danışmanlık Hizmetleri olan Özgüven Bilişim 2017 yılının Ocak ayında kurulmuştur.Bilişim alanında bir çok sertifika ve uzman personele sahiptir.Yeniliklere ve gelişime açık olmayı ilke edinmiştir.

Verdiğimiz Hizmetler:
Bilgisayar Bakım Anlaşması, Network Güvenlik, Network Kablolama,Bilgisayar Teknik Servisi, Veri Kurtarma,Veri Yedekleme Hizmetleri, Web Tasarım, Network Kurulumu , VPN , ESET Kurumsal Satış , Sosyal Medya Hesap Danışmanlığı ve Google Reklamları , Kurumsal Kimlik Tasarımı , Kurumsal Kimlik Kılavuzu , Video & Animasyon, Logo Tasarım

http://ozguvenbilisim.com/

türkiye de işletme mezunu olmak

işletme = askerliği erteleme bölümü. Açıköğretimdeki en kolay bölüm.

windows xp

Microsoft'un en çok kullanılan işletim sistemi fakat son yıllarda virüslerden çok etkileniyordu.

adwcleaner

Tarayıcı virüsleri için çok yararlı bir yazılım. Tavsiye ederim.

windows 10

Windows 10 2017 yılında 2 büyük güncelleme yayınlanacakmış.

combofix

Yararlı bir program zamanında desteklemediği işletim sisteminde çalıştırdığınızda sistemi çökertiyordu.

msn

msn türkieyede en çok karıkız için kullanıldı. Eskinin facebook u gibi birşey.

istanbul dan bıkmak

istanbuldan bıkan hayattan bıkmıştır. istanbuldışında yaşamayı düşünemiyorum bile.

flört denilen şeyi gerekli bulmuyorum ve karşıyım

Flört gerekli mi greksiz mi kişiye göre değişir.

türkiye 1 den büyüktür

türkiye 1den büyüktür. Dünyada 5 den büyük

türkiyede abartılan ünlüler

Aleyna Tilki kızdaki ego tavan yapmış. Parmakla gösteriyorlarmış.
© copyright 2005 - 2026