1. 1.
    (bkz: kolaj)
    ... meister writer
  2. 2.
    ing. kolaj.

    aynı zamanda süper bir progressive rock grubu. polonyalılar kendileri.

    kadro:

    robert amirian - vokal
    mirek gil - gitar
    krzysztof palczewski - klavye
    piotr mintay witkowski - bas
    wojtek szadkowski - davul

    diskografi:

    1990 - basnie
    1993 - nine songs of john lennon
    1994 - moonshine
    1995 - changes
    1996 - safe

    müziklerinde bol bol kullandıkları klavye efektleriyle kulağa çok hoş gelen huzurlu lakin sıkmayan bir müzik icraat ediyorlar(dı). tavsiye edilir.
    ... dark darkest darko
  3. 3.
    Collage ya da Collage Hotels yeni kurulmakta olan ve tamamen butik otel işletmeciliğini şiar edinmiş bir mini otel zinciridir. Bkz. http://www.collagehotels.com
    ... piquadro
  4. 4.
    (bkz: le orme)
    ... sebastianbach