bugün
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn13
- playstation3
- naber lan it diye mesaj atan sevgili5
- erkeksii bayan buse5
- başka sözlükler heves uludağ bir tutkudur4
- true denilen yazar18
- psikiyatristin size soğuk davranması6
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi10
- chp'nin hali ne olacak53
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor21
- diyanetin abd'deki villaları15
- tanrıyı güldürmek için yapılacak şeyler2
- müfredatın felsefeyi boğması üzerine2
- sözlükte başlayan aşklar3
- yılan4
- eyjafjallajökull denince akla gelenler3
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi16
- barış yarkadaş6
- uludağ sözlük bitmiş2
- üniversite mezunu olmak için üniversite okumak8
- insanlığa katkısı olmayan üniversite mezunu4
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı16
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek13
- hayatında bir kere bile sigara içmemiş yazarlar7
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi2
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler16
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor12
- babanın ölmesi3
- gizli rum vs gizli ermeni2
- en iyi antidepresan8
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı8
- bira bardagi2
- bodruma yüzme havuzu inşa etmek2
- bahçalarda barım var2
- yeni üniversite kazanmış kız azgınlığı4
- genco erkal vs ibrahim erkal2
- abd milli futbol takımı4
- yaz3
- kötü biri olduğunu bilmek7
- evrimdeki aşağılamaya katlanan homo sapiens3
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- yahudi madalyası almış gürcü2
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi2
- 2026 abd kanada meksika dünya kupası3
- susma sustukça sıra sana gelecek2
- ben bu yazıyı oğluma yazdım4
- bu doru2
- zengin kaltakları2
- üniversite okuyarak başarılı olacağına inanmak2
- onlar insan değil müşteri2
trouble, viva la vida ve paradise şarkıları muhteşem olan ingiliz Rock grubu. Solisti Chris Martin'dir.
Dünya insanı var oluşuyla bireysel var oluş sancılarımı ayırmaya çalışırken çekiştirildiğim şu anlarıma fon müziği yapan zavallı grup .
sanki kanım ısınıyor grubudur..
ingiliz önyargım olmasa, dünyada hiçbir devlet olmasaydı, sadece biz alelade insanlar kah londra'da kah istanbul'da yaşıyor oldaydık yine..
o topraklarda yaşamak ve bu müziği yaşamak isterdim.. istiyorum da sanırım..
müzik işte, geri kalan diğer bütün ürünler içerisinde benim için en önemlisi, gerikalan hepsinin abisi, ablası..
Şu haziran bir gelsin de festivallere gitmek gerek bir sırt çantası, bira ve sigara ile..
Bir coldplay'li festival reklamı gördüm, kafam yine oldu bi milyon..
Kulaklığım takılıyken, huzurlu hissediyorum..
Aman neyse amk yha..
ingiliz önyargım olmasa, dünyada hiçbir devlet olmasaydı, sadece biz alelade insanlar kah londra'da kah istanbul'da yaşıyor oldaydık yine..
o topraklarda yaşamak ve bu müziği yaşamak isterdim.. istiyorum da sanırım..
müzik işte, geri kalan diğer bütün ürünler içerisinde benim için en önemlisi, gerikalan hepsinin abisi, ablası..
Şu haziran bir gelsin de festivallere gitmek gerek bir sırt çantası, bira ve sigara ile..
Bir coldplay'li festival reklamı gördüm, kafam yine oldu bi milyon..
Kulaklığım takılıyken, huzurlu hissediyorum..
Aman neyse amk yha..
gelse de gitsek denilecek grup.
şöyle bir grupken:
https://www.youtube.com/watch?v=1MwjX4dG72s
şimdilerde biraz değişse de son zamanlarda yine güzel şarkılar yaparak popüler kültürün kenarında duran gruptur. eğer müdahele edilmezse ölecektir.
https://www.youtube.com/watch?v=1MwjX4dG72s
şimdilerde biraz değişse de son zamanlarda yine güzel şarkılar yaparak popüler kültürün kenarında duran gruptur. eğer müdahele edilmezse ölecektir.
Yellow şarkısı efsanedir. Klibi de. En sevdiğim çok sevdiğim şarkılarıdır.
"Look at the stars look how they shine for you.." 'evet hepsi benim için parlıyor dimi?!' hissi veren güzel şarkı.
"Look at the stars look how they shine for you.." 'evet hepsi benim için parlıyor dimi?!' hissi veren güzel şarkı.
vallahi biz ilk albümlerindeki ingiliz rock soundlu olan coldplay i özledik dedirten eski tutkum, yeni özlemim gruptur.
gravity şarkıları favorimdir. coldplay seven kızlar eklesin.
Önceden kaliteliydi, trouble,yellow,Clocks,shiver gibi efsanevi şarkıları vardı ama günümüzde tarzını yitirdi ticari kaygılar gütmeye başladı.albümlerinde artık kendini tekrar ediyor oldu Princess of China'yı yaptı birkaç yıl sonra ona çok benzeyen hymn for the weekend'i çıkardı, risk almadı Sanatta risk almak iyidir.Genelgeçere göre değil,inanarak içinden geldiği gibi yapmalı sanatını sanatçı.Eski coldplay ruhunu bundan sonra görmek dileğiyle...
gelmiş geçmiş en iyi gruptur.
aksini iddia eden de hava yapmak için mecburen dinlediği gürültüden ibaret 50 yıllık grupları savunan biçimsizlerdir.
aksini iddia eden de hava yapmak için mecburen dinlediği gürültüden ibaret 50 yıllık grupları savunan biçimsizlerdir.
Sevilmemesinin en büyük sebebi solistleri Chris Martin'in ukalalığı ve dünyaları ben yarattım havası.
--spoiler--
I jumped across; I swam across for you....
Oh what a thing to do
And it was all yellow
--spoiler--
Yukarıdaki sözler en iyi parçalarından biri kabul edilen Yellow'dan. böylesine aptalca bir şarkı sözü yazabilen birinin böylesine havalara girmesi...
--spoiler--
I jumped across; I swam across for you....
Oh what a thing to do
And it was all yellow
--spoiler--
Yukarıdaki sözler en iyi parçalarından biri kabul edilen Yellow'dan. böylesine aptalca bir şarkı sözü yazabilen birinin böylesine havalara girmesi...
muhteşem ötesi grup, the hardestpart ve yellow parçalarını tavsiye ederim.
En güzel şarkıları açık arayla clocks'tur. Diğer şarkıların maalesef gölgesinde kalıyor.
Paradise kult saekisina sahip olan gruptur.
Yeryüzünde klip çekmede tek rakibi türk hava yolları olan grup.
So high so hiiigh diye dilime dolanmis grup simdilerde. En iyisidir.
hakkında 5 tane entry girilince türkiye'ye geliyor sandıklarım. ne kadar clocks hariç müziklerinden hazzetmesem de chris martin bir 13 yaş aşkıdır, görülecektir. yapacak bir şey yok. el mahkum.
''Hymn For The Weekend'' adlı harika şarkıyı seslendiren grup. Klibi de benden güzel.
up & up klibi harbiden güzel olmuş olan grup.
Tek bildigim sarksii paradise.
Up&up'a çektikleri klip olağanüstü güzellikte. Hakikaten kaliteli bir iş çıkarmışlar.
https://youtu.be/BPNTC7uZYrI
https://youtu.be/BPNTC7uZYrI
Up & up klibiyle beni mükemmel kafalara uçurmuş grup. Şarkı aynı etkiyi yaratmasa da görseller muhteşem. Biliyoruz hepimiz istesek uçabiliriz, sadece henüz istemiyoruz.
Berlin konserinde Türk bayrağı açmışlardır. zaten severek dinliyordum, şimdi daha da sevdim.
görsel
http://www.posta.com.tr/m...acti.htm?ArticleID=351218
görsel
http://www.posta.com.tr/m...acti.htm?ArticleID=351218
güncel Önemli Başlıklar