bugün
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek15
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- ben geldim naneler19
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı7
- ferdi özbeğen9
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- sözlükte flörtleşmek18
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- pandela43
- devlet kim lan7
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz4
- çok çişi gelen insan5
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba3
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- pandela tarzı entry gir6
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- wednesdayin annesi8
- menekşe moru oje4
- günün iddaa kuponu2
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- 2 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı2
- örgüt evlerinde vurduran dhkp c li kız2
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması5
- cristiano ronaldo dos santos aveiro2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- mmm pandela poposu kocaman5
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- azgın türbanlı10
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- annenin ölmesi5
- izlenmiş en kusursuz film8
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- anın görüntüsü20
- tai lung ile revani yemek4
- yazarlara verilmiş lakaplar3
- alain delon vs cüneyt arkın5
- sözlüğün kahve olması13
- pandela1bukentay3
- ince ruhlu erkek olmak2
- gargamel deki akıllara zarar mantık hatası2
- 20263
- alttaki yazara aşık ol11
sesi ipekten farksız amerikalı bayan şarkıcı... bubbly adlı şarkısı insana huzur verir. (bkz: dinleyiniz dinletiniz)
telaffuz konusunda esneğim ancak yazım yanlışı hiç sarmadı. hele biricik aşkımın ismi. hiç sarmadı.
(bkz: colbie caillat)
(bkz: colbie caillat)
tam adı Colbie Marie Caillat olan,söylediği her şarkıyı üzerime alındığım * inanılmaz hoş hatun. şarkı söyler gitar çalar romantik romantik bakar.
ayrıca isminin yanlış telaffuzundan çok şikayetçi kendileri. bizzat iletmemi istedi.
http://en.wikipedia.org/w.../Media:Colbie_Caillat.ogg
ayrıca isminin yanlış telaffuzundan çok şikayetçi kendileri. bizzat iletmemi istedi.
http://en.wikipedia.org/w.../Media:Colbie_Caillat.ogg
jason mraz la beraber söledikleri lucky şarkısıyla beni benden almış hatun.. severek dinlerim kendisini..
fallin for you albumu ve aynı adlı şarkısı umut dolu olan ayrıca jennifer aniston'ı fena halde andıran bir yüze sahip 1985 doğumlu şarkıcı.
bana country müziği iyiden iyiye sevdiren, bir tane boş şarkısına rastlamadığım, genç ve geleceği çok parlak müzisyen.
2007 yılında çıkardığı Coco adlı albümüyle ün yapan ve bir sene sonra Jason Mrazla Lucky adlı şarkıda düet yapmış, çok güzel slow şarkıları bulunan 1985 doğumlu Amerikalı şarkıcı.
taylor swift e göre sesi biraz daha dolgun olan country sanatçısı. sound daha kaliteli.
country music denilince ilk akla gelenler arasına girmiş nadide sanatçılardandır.
özellikle magic şarkısı insanı dinlendiren ve sakinleştiren müzisyen.
bir kadının sesi şefkat dolu olmalı. işte tam ona sahip bir kadın, dinlerken dinlenebiliyorsunuz, dinlerken huzur dolabiliyorsunuz, dinlerken, yenileniyor kendinize geliyorsunuz.
(doğum 28 Mayıs, 1985) Malibu, Kaliforniya ABD'li pop şarkıcısı, müzisyen, söz yazarı ve gitarist. Colbie ilk kez 2007 yılında çıkardığı Coco isimli albümü ile müzik dünyasına adım atmıştır. Albümün başta gelen hit şarkıları "Bubly","Realize" ve "The Little Things" ile bu çıkışını 2008 yılında Jason Mraz ile düet yaptığı "Lucky" isimli şarkı ile devam ettirmiştir. Caillat,Breakthrough adını verdiği ikinci albümünü 2009 yılının Ağustos ayı içerisinde çıkartmıştır.
Caillat'ın ikinci albümü Breakthrought, 2 Aralık 2009 yılında gerçekleşen 2010 Grammy Ödülleri'de en iyi pop vokal albüm dalına aday olarak gösterilmiştir. Aynı albümde bulunan Jason Mraz ile düet yaparak seslendirdiği "Lucky" isimli şarkı ile en iyi işbirliği-pop dalına aday gösterilen Colbie son olarak Taylor Swift'in seslendirdiği "Breathe" adlı parçanın söz yazarı olarak en iyi söz dalına da aday gösterilmiştir.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Colbie_Caillat
Caillat'ın ikinci albümü Breakthrought, 2 Aralık 2009 yılında gerçekleşen 2010 Grammy Ödülleri'de en iyi pop vokal albüm dalına aday olarak gösterilmiştir. Aynı albümde bulunan Jason Mraz ile düet yaparak seslendirdiği "Lucky" isimli şarkı ile en iyi işbirliği-pop dalına aday gösterilen Colbie son olarak Taylor Swift'in seslendirdiği "Breathe" adlı parçanın söz yazarı olarak en iyi söz dalına da aday gösterilmiştir.
https://tr.wikipedia.org/wiki/Colbie_Caillat
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar