bugün
- mutlu ama uzak olsun5
- sözlüğe her yeni gelen erko yazara yürümek6
- saygıyı mı yoksa sevgiyi mi istersin6
- uğruna kavga edilmesini isteyen türk kızı7
- bir yazarı savunmak3
- çalışmadan para kazanmak4
- amedspor6
- özlediniz mi beni7
- erkeklerin gözdesi olan erkek3
- as maca'nın kızların gözdesi olması3
- acı gerçekler3
- velvet27
- bazı olaylarda zall'ın sözlüğe intikal etmesi5
- karı kıza para yedirir misiniz5
- sözlükte kavga oldu hissi5
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- yazarlarda bana laf sokuldu mu paranoyası3
- 16 ağustos 2026 amedspor erzurumspor maçı6
- sarı şekerlek2
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun5
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- şeker ezmek2
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- 16 ağustos 2026 amed erzurumspor maçı6
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek5
- bir kadın için yapılabilecek en büyük fedakarlık2
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım8
- o kızdan uzak dur diyen erkek4
- rüyada deprem olduğunu görmek2
- duygulandıran ingilizce şarkılar3
- mor semsiyeli yabanci8
- beşiktaş3
- türklere vize serbestisi4
- kendini değersizleştiren insan5
- evliliğin anlamı13
- anın görüntüsü34
- evlilik balonunun patlaması3
- alihan kuriş9
- çay yapacak hatunun olmaması3
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- dünyanın en değerli şeyi5
- kürtsüz türkiye11
- pirates of the caribbean2
- kuzey karolina'dan ındianapolis'e gitmek3
- insanoğlu kelimesinin cinsiyetçi olması2
- türkiye'ye geldim12
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek5
1.25 litre ve 1.75 litrelik versiyonlarıyla kazandığı parayı ikiye katladığını düşündüğüm şirket. Zira insan 1.75 liraya 1 litre almak varken, 2 liraya 1.25 litrelik kolayı almayı tercih ediyor. Öyle ki, eğer markette hali hazırda bulunuyor ise 2.25 liraya 1.50 litrelik kola, bulunmuyor ise 2.50 liraya 1.75 litre almayı mantıklı buluyor. Velhasıl birkaç saniye içinde yapılmış bu beyin fırtınası akabinde 3.25 liraya 2.5 litre alınıyor. Haliyle şirketin kârı bruce banner'dan hulk'a dönüşüveriyor.
yahudi sermayesinin en büyüklerinden.
1886'dan beri değişmeyen lezzet.
reklamları güzel olan fakat tüketmediğim zararlı içecek.
200 ml pet şişesi 25 kuruş zamlanarak 75 kuruşa cıkmıştır. diğerlerini bilmiyorum.
Gerek içindeki maddeler gerek din açısından sürekli elestirilen ama hiç vazgecilememiş asitli içecek. Onu bunu bilmem de sürekli sevkıyat sırasında markete bocek taşıyorlar. Ne pis bir şirketle anlaşılmış. Bunlar yüzünden direk isme düşman oldum.
bi ayran olmasada, asitli, yemek ve börek grubunun yanında en çok tüketilen içecektir. Soğuk olanı can katar.
Kafein yüzünden bağımlılık yapan ve bir çok kişiye göre zararlı olan kola markası. içindekiler bölümünde coca-cola özütü yazdığı için bir çok kişinin içmeye çekindiği içecek. Hatta daha da ileri gidilip şişe üzerindeki coca-cola yazısını ters çevirip okuduğumuzda La Mohammed, La Mecca yani Muhammet Yok, Mekke Yok anlamı yüklenen bu güzel içecek bence olmazsa olmaz. Hiç kusura bakmayın müslümanlar ama bence bunlar sizin dalavereniz, bırakın içen içsin siz içmeyin yeter kardeşim.
kim ne derse desin içerim arkadaş.
içinde cochineal aroması bulunan kanserojen içecek.
amerika'da pepsi ile ciddi derecede yarışan şirket. ne hikmetse orada pepsi ve pepsi yan ürünleri daha çok tercih ediliyor. türkiye'de ise damak tadına daha çok coca cola hitab edildiği söyleniyor.
ben ve 2 arkadaşım sayesinde köşeyi dönmüş şirket. la bir günde 5 lt kola mı içilir?
yemek masalarının baş tacı.
en iyi üretilen koladır genelde bu kola markası tercih edilir.
kimin olursa olsun içinde ne olursa olsun içilesi içecektir. var mı arkadaş bu tadı yakalayabilen. bırak lekolayı kolaturcayı dünya devi pepsi bile yaklaşamamaktadır yanına tadının.
amerika birleşik devletleri başta olmak üzere tüm dünyadaki en büyük rakibi pepsi'dir.
türkiye'de ise iki büyük rakibi daha vardır;
cola turka ve le cola
türkiye'de ise iki büyük rakibi daha vardır;
cola turka ve le cola
kendisini bildim bileli, müthiş reklamları olan marka içecek.
Tek rakibinin le cola olduğunu düşündüğüm asitli içecek markasıdır.
asidinden gazından araklanmaya başlanan içecek.. *
"lan sadece ben mi öyle hissediyorum" diye işkillenmemin haksız olduğunun göstergesidir. baya bildiğin şerbet olmuş bu. ısındıkça da bozuluyor tadı. ne yapalım yani, coca colayı asidi kaçmasın diye serumla damardan mı verelim. olmuyor coca cola company. pepsiye kayıyoruz ufaktan, haberin olsun. kayıyoruz derken tarafına geçiyoruz, nimetle şaka olmaz.
not: nimetle şaka olmaz dedik ama olanlar olmuş. koka kola arkadan vurdurtmuş diyolar. ondanmış böyle bozulması. kaynak ise her zamanki yer.
not: nimetle şaka olmaz dedik ama olanlar olmuş. koka kola arkadan vurdurtmuş diyolar. ondanmış böyle bozulması. kaynak ise her zamanki yer.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar