samimi arkadaşlarlayken başaramadığımız hede.
neden biz bir türlü sınırları korumayamayız...
birinden nefret ederken onu öldürme hisleriyle dolar taşarız ;
sevdik mi onun için ölmeyi göze alırız ;
oysa nefret edileni öldürmeyi değil , sabrımızın son noktasına kadar onu ikna etmeyi denesek ,
sevdiğimiz için ölmeyi değil , onun mutlu edebilmek üzerine yaşamın hakkını versek son saniyesine kadar...
samimi olduğumuz arkadaşlarlayken bir saat içerisinde bel altı muhabbetlere girmek yerine ,
samimiyet kelimesinin içerdiği manayı yaşasak , laubaliliğe dönüştürmesek muhabbetimizi,
birçok kesimden insan bir araya toplanmışken , herkesin aklında yeşermeye hazır fikir tohumları varken,
bağlamasak muhabbeti hep cinselliğe ...

(bkz: uludağ sözlük)

(bkz: canavar gibi gençler)

(bkz: ne fikir fırtınası dönerdi burda aslında)
bi arkadaş ortamında asla ama asla yapamıyacağınız bi'şeydir..
mutlaka biri sizin ciddiyetinizi bozmanıza sebebiyet verir ki zaten öle bi ortamda ciddiyetinizi takınmayın zaten.
ciddi olmak , asık suratlı olmak değildir. tam tersine, gerektiiğinde sık sık gülen, esprili olan, ama işini zamanında ve iyi yapan, verdiği sözü tutan , sözüne güvenilen , davranışları kararlı olan insan ciddidir.
(bkz: ciddi kedi)
görsel
tam olucam bi gülme geliyo ben napiim.
Resmi olarak takılmaktır. Sorulan sorulara kısa ve öz cevaplar vermektir.
Hadi biraz saçmalayalım. insanlar ciddi olmak isterler. Bunu neden isterler bilmiyorum. Belki de berbat bir hayatları vardır. Ne zaman ciddi olmaya çalışsam içimdeki çocuk hadi ama her şeyin ortada der. Yaraların kabuk bağladı. Ciddi olman ya da olmaman bir şey ifade etmiyor artık. Küçük yaşlarda yazar olmak istemiştim. Hani bilirsiniz yazarlar sıradan insanların aksine yaralarını herkese göstermeye egilimlidir. Allah kahretsin mesela küçükken tecavüze uğramadım ve bu da yazar olmak isteyen benim haneme eksi bir puan olarak yansıyor. Aslında iyi bir şey de olabilir bu. Tecavüze ugrasaydim cinsel isteklerini 20 yaşındaki yeni yetmelerle gideremeyen moruklarIn hedefi olabilirdim. Bir kez tecavüze uğradıyaniz artık her zaman tecavüze uğramak zorundasınız.

işte yine her şeyi sulandiriyorum. Ciddi olamıyorum baylar. Carlin etkisi sanırım bu.
her daim ciddi olmaktır.
© copyright 2005 - 2026