bugün
- manifest grubu vs tarkan7
- kedilerin artık fare yakalamaması6
- sinem dedetaş6
- iş yerindeki kızın resmen yavşaması5
- yeni parti53
- sözlük kızlarıyla tekne turuna çıkmak20
- berkant gültekin'in gürsel tekin'e verdiği ayar5
- diamond bosphorus25
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası39
- kuran da 5 vakit namaz denmemesi4
- temmuz sonu olup hala tatile gidememek3
- ekmeleddin ihsanoğluna oy vermiş olmak12
- kelmangeeee maaageeee kaakooo kaakooo3
- penis ağrısına iyi gelen şeyler3
- hikayeyi devam ettir54
- sabah sözlüğe girenlerin kaliteli ve elit olması4
- kemal kılıçdaroğlu15
- camlar açık çıplak yatmak2
- gezi teknesinde kızlara dans eden erkek2
- öğrenci evinde edinilen alışkanlıklar2
- dansör3
- en çaresiz hissettiğinde kime gidersin6
- araba ve ruhsatı masaya bırakıp gitmek2
- seni onaracağım diyen kadın2
- sokakta dayak yiyen kadına yardım etmek4
- salat nedir2
- cheeseburger2
- allah olsanız peygamber yapacağınız kişi2
- milliyetçi hareket partisi3
- nickten isim tahmini yapmak72
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj6
- alman finolarının ortak özellikleri2
- türbanlı kızla sevişmek2
- izmirlilerin bilmedikleri şeyler2
- sokakta kavga teknikleri15
- çapulcuların kudurması3
- arkadaşlar bakar mısınız28
- mezoterapi11
- pilot bir erkekle sevgili olmak11
- sözlük yazarlarının saatleri10
- geceleri uyutmayan dertler4
- çekirge7
- oje kurutucu cila2
- gününüz nasıl geçti bakalım9
- bitkiler de acı çeker mi sorunsalı2
- beşiktaş ve galatasaray'ın radarındaki futbolcu2
- kızlar gocu'ya mı güvenirsiniz yoksa bana mı14
- büyük filmlerden büyük replikler3
- tekne turu11
- 31 yaş sendromu5
rammstein klavyecisi, buck dich $ovunda till lindemann'dan cok cekmis kisidir. adi christian lorenz olup flake lakabidir.
(bkz: doktor)
rammstein grubunun klavyecisidir. sehnsucht, herzeleid albümlerindeki şarkılardaki rolü büyüktür. bir röportajında herzeleid albümünü kendisinin favori albümü olarak nitelendirmiştir. mein teil canlı konserinde till lindemann ile yaptığı şov izlemeye değerdir.
adamı bi sikmedikleri kaldı sahnede, çok tatlı bi adam lan. koşu bandında klavye çalıyor garibim.
Industrial Metal'in devi Rammstein grubunun klavyecisidir . 16 Kasım 1966'da Berlin'de doğmuştur . 2 metreye yakın bir boyu vardır. Üç çocuğuyla Berlin'de çocukluğunu gecirdiği evde yaşamaktadır ve Lorenz ailesi tarafından kücükken evlatlık alınmıştır . O tek kelimeyle klavye'nin tanrısıdır.
rammstein grubunda klavye çalan sayko. ayağının altındaki yürüyen bant da cabası(çok yaratıcı)
kaine lust klibindeki tiplemesiyle insanı altına işetebilen klavyecidir kendisi. aynı zamanda her konser şovu, her klipte şamaroğlanı pozisyonundadır garibim.
rammstein için till neyse, flake'de en az odur. bazen klavyeyi öyle güzel kullanır ki, bu herif solo takılsa yine dinlenir dedirtir adama.
konserlerde bazen şişme bota atlar ve seyircilerin arasında gezinir, ayrıca 3 kız babasıdır.
rammstein kliplerinin neşe kaynağıdır. bütün kliplerde ne kadar bokluk varsa onun başına gelir. koşu bandında klavye çalar. yaratıcı insandır. grubun yaptığı müziği beğenmez ancak 'ben klavyemle onların müziğine tecavüz ediyorum. bu hoşuma gidiyor' der.
(bkz: keine lust)
(bkz: ich will)
(bkz: mein land)
(bkz: keine lust)
(bkz: ich will)
(bkz: mein land)
1994 Flake'nin gruba katılışı :
--spoiler--
Grup Berlin'de yapılan Metro Beat Müzik Ödülleri için birkaç parça kaydeder ve yarışmayı kazanır. Ödül olarak da daha profesyonel bir stüdyoda kayıt imkânı kazanırlar. Stüdyoya girmeden önce Feeling B grubunun gitaristi Paul kadroya dahil edilir. Hiç de melodik olmayan sert Rammstein tarzının değişmesi gerektiğini düşünen topluluk, daha önce Paul'un da birlikte çalıştığı Christian Flake Lorenz'e teklif götürür. Daha klasik bir müzik anlayışına sahip olan Flake bu teklife sıcak bakmaz. Fakat grup büyük ısrarlar sonucu (Paul'ün de ev arkadaşı ve de daha önce aynı grupta çalıyor olmasının avantajlarından faydalanarak) Flake'i ikna etmeyi başarır. Aslında Flake bugün bile yapılan müziği pek sevmez. Grupta hoşuna giden şeyi bir röportajında şöyle belirtir:
Onlar sevmediğim müziği yapıyorlar. Ben ise klavyemle onların müziğine tecavüz ediyorum. Bu çok hoşuma gidiyor.
--spoiler--
--spoiler--
Grup Berlin'de yapılan Metro Beat Müzik Ödülleri için birkaç parça kaydeder ve yarışmayı kazanır. Ödül olarak da daha profesyonel bir stüdyoda kayıt imkânı kazanırlar. Stüdyoya girmeden önce Feeling B grubunun gitaristi Paul kadroya dahil edilir. Hiç de melodik olmayan sert Rammstein tarzının değişmesi gerektiğini düşünen topluluk, daha önce Paul'un da birlikte çalıştığı Christian Flake Lorenz'e teklif götürür. Daha klasik bir müzik anlayışına sahip olan Flake bu teklife sıcak bakmaz. Fakat grup büyük ısrarlar sonucu (Paul'ün de ev arkadaşı ve de daha önce aynı grupta çalıyor olmasının avantajlarından faydalanarak) Flake'i ikna etmeyi başarır. Aslında Flake bugün bile yapılan müziği pek sevmez. Grupta hoşuna giden şeyi bir röportajında şöyle belirtir:
Onlar sevmediğim müziği yapıyorlar. Ben ise klavyemle onların müziğine tecavüz ediyorum. Bu çok hoşuma gidiyor.
--spoiler--
Reelde alman vergi memuru gibi dolanan rammstein in klavyeci. Kendisi aslında rock metal müziklerini sevmez kendince şarkılara tecavüz eder.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar