bugün
- akp seçmeni9
- sabahları nefret edilen şeyler7
- e ticaretin serbest piyasaya göre pahalı olması3
- telefonların kullanıcıları dinlediği iddiası3
- göz teması kuramama5
- dede sözleri2
- mustafa sandal'ın gündemde olması5
- kız troller12
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı20
- kalabalığı seviyor musunuz13
- true'ya özgürlük5
- azerbaycan4
- yalnızlık2
- maaş için birbirine katlanan insanlar4
- gece 1 de 10 birayla gelen kız kanka9
- kedilerin yedigi ilginc seyler17
- ilham aliyevin türkiyeye nankörlük yapması8
- kadın ile erkek arasında yaşanacak en güzel şey12
- tekerlek toplayan cocuk14
- adını bile bilmediğin bir sözlük kızına aşık olmak13
- aliyev'in türkiye'ye gönderme yapan sözleri4
- aile2
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi47
- birini unutmak için başkasıyla birliktelik yaşamak11
- arkadaşlar ben birinden fena halde hoslanıyorum14
- ispanya'nin terör bitirme formülü41
- sözlükte devamlı eksileyeceğiniz yazar17
- trump'ın süper zeka zirvesinin sonuçları3
- evli bir adama aşık oldum sözlük25
- almanya da yaşasaydınız nerede yaşamak isterdiniz11
- 29 yaşında erkek 41 yaşında kadın ilişkisi12
- yazarların anlık durumları9
- burcunun yükselenini bilen erkek8
- pazar günü kahvaltı gazete ve kovboy filmi üçlüsü2
- osmanlı mali açıdan zordayken saray yaptırması13
- galatasaray büyüklüğü14
- arkadaşlar bakar mısınız14
- kız tavladığım için içerlenen sözlük geyi15
- özel sektör de çalışmak11
- avokado yiyen insan8
- afrikada bir ülkede yaşasaydınız nerde yaşardınız7
- çocuklar niye sünnet edilir7
- fiziği güzel sözlük kızları56
- zencilerin birbirine nigger demesi6
- ona bir şey söyle5
- ellerim bos gonlum hos14
- şeker hastalığı9
- gece sokakta baş belaya girer mi6
- memesiz kızlardaki özgüvenin kaynağı17
- mafya kızı olma isteği6
malum karikatürün niyeti iyidir, kötüdür bilemem. kimsenin bunun için ölmesini istemem. hakaret var da demiyorum. peygamberi çizmeyeceksiniz hocam. Bundan sonrasında da yapmayacaksınız. sol liboşlar dini konulara hiç değinmesinler bile. gerekirse o sloganları atan hayvanlarla da savaşırız. Ama buradaki sorun anlaşılmadan yorumlar yapılıyor. Bu yapılan yorumlar da birer sorun.
Sol liboşlar bilmediği, idrak edemediği konularda ahkam kesmesinler. Sağcılara da sataşıp durmasınlar. Önceki hatalarınızı görmeniz, onlardan ders çıkarmanız için illa yüzünüze mi vurulsun? Zafer partisi'nin eleştirilecek yanları vardır. Ama siz konuşmayacaksınız, konuşanları da uyaracaksınız. Zafer partisi zaten protest bir kitleye sahip. Sizin görmediklerinizi de görüp eleştirir. Liboş gevşekliğinden, millete gereksiz yere sataşma rahatlığından artık kurtulun. Trollerin oyunlarına gelmeyin.
Sağ-sol tartışmalarına, sağcılara ihtiyacımız yok saçmalıklarına hiç başlamayın bile. Bazıları da iktidar seçmenlerinin tamamının dindar, muhalefet seçmenlerinin de tamamının dinsiz olduğunu düşünerek yorumlar yapıyor. Bu kadar aptal olmayın. kazanamayacağı belli birini aday olarak dayatmayı aklınızdan bile geçirmeyin.
Sözde çözüm sürecine kesinlikle karşıyım. Bunun en önemli ayağı olan ne idüğü belirsiz, halktan saklanan, referandumdan kaçırılan, ucube yeni anayasaya da kesinlikle karşıyım. Chp bundan dolayı ortaya çıkacak tepkisel oyları alırsa alır ancak. Buna destek olmanın kendilerine de bir faydası yok. Bu ihanete chp dahil olursa benim için dem'den, akp'den bir farkı olmayacak.
Sol liboşlar bilmediği, idrak edemediği konularda ahkam kesmesinler. Sağcılara da sataşıp durmasınlar. Önceki hatalarınızı görmeniz, onlardan ders çıkarmanız için illa yüzünüze mi vurulsun? Zafer partisi'nin eleştirilecek yanları vardır. Ama siz konuşmayacaksınız, konuşanları da uyaracaksınız. Zafer partisi zaten protest bir kitleye sahip. Sizin görmediklerinizi de görüp eleştirir. Liboş gevşekliğinden, millete gereksiz yere sataşma rahatlığından artık kurtulun. Trollerin oyunlarına gelmeyin.
Sağ-sol tartışmalarına, sağcılara ihtiyacımız yok saçmalıklarına hiç başlamayın bile. Bazıları da iktidar seçmenlerinin tamamının dindar, muhalefet seçmenlerinin de tamamının dinsiz olduğunu düşünerek yorumlar yapıyor. Bu kadar aptal olmayın. kazanamayacağı belli birini aday olarak dayatmayı aklınızdan bile geçirmeyin.
Sözde çözüm sürecine kesinlikle karşıyım. Bunun en önemli ayağı olan ne idüğü belirsiz, halktan saklanan, referandumdan kaçırılan, ucube yeni anayasaya da kesinlikle karşıyım. Chp bundan dolayı ortaya çıkacak tepkisel oyları alırsa alır ancak. Buna destek olmanın kendilerine de bir faydası yok. Bu ihanete chp dahil olursa benim için dem'den, akp'den bir farkı olmayacak.
ak parti içinden biri olarak söylüyorum; valla biz bir şey yapmadık. kendi kendilerini bitirdiler.
8 eylüle kadar kurtardı gene paçayı.
bugün inşallah ipi çekilecek mel'un parti.
30 haziranda görülecek davanın sonucuna göre akıbeti belli olacak parti.
görsel
yorıma gerek varmı chp nin düştüğü hale.
yorıma gerek varmı chp nin düştüğü hale.
--spoiler--
islam ve müslümanlık iftiralarla masum insanları hapiste çürütmek mi, kul hakkına girmek, israil projesi akp'nin hizmetkarlığını yapmak mı oluyor. burda sakallı mümin dedecik pozlarındasın, kendin geberince hangi ateşlerde yanacaksın, onu düşün.
--spoiler--
HADi CHP iSLAM VE MÜSLÜMAN DÜŞMANI DEĞiL DE DE GÖRELiM SEN CEHENNEM ATEŞiNE RAZI OLSMUSSUN TAM TiPiK CHP GENLERi. KENDi PiSLiĞiMÜZ KARŞI TARAFA YÜKLEMEK EN BÜYÜK SANATINIZ .. HAYDEEEEEEEEEEE
islam ve müslümanlık iftiralarla masum insanları hapiste çürütmek mi, kul hakkına girmek, israil projesi akp'nin hizmetkarlığını yapmak mı oluyor. burda sakallı mümin dedecik pozlarındasın, kendin geberince hangi ateşlerde yanacaksın, onu düşün.
--spoiler--
HADi CHP iSLAM VE MÜSLÜMAN DÜŞMANI DEĞiL DE DE GÖRELiM SEN CEHENNEM ATEŞiNE RAZI OLSMUSSUN TAM TiPiK CHP GENLERi. KENDi PiSLiĞiMÜZ KARŞI TARAFA YÜKLEMEK EN BÜYÜK SANATINIZ .. HAYDEEEEEEEEEEE
islam ve müslüman düşmanı,it takımının devam partisi.
iftiracı, yalancı, utanmaz bir insansın. hayatta en büyük mutsuzluğum senin ve senin gibilerle aynı şehirlerde yaşamak.
görsel
görsel
https://video.haber7.com/...dim-istedim-kovdular-beni yani chp liler için bu yalan söylenirmi yahu ayıp ayıp * : ) hahahhaaa
ismindeki illüzyona aldanmayın , ne cumhuriyetçidir , ne halkçıdır, şuan ise bir siyasi parti bile değildir.. cumhuriyeti değil bir" ölü adam diktatöryası" ile devletin yönetilmesi, halkın güdülmesini ister, halk bu oluşum için sadece kullanılan bir aparattır. öyle olmasaydı bu kadar kendi halkına düşman bir oluşum olamazdı. kürtlerden, alevilerden, araplardan, bütün azınlıklardan, müslümanlardan kısaca ülkenin yüzde 99'undan nefret eden bir oluşum halkçı olamaz. geçen yüzyılda kendilerine eğitim sistemini, yargıyı ve askeri kullanarak azımzsanmayacak %25lik bir kitle oluşturmuştur. parti olmama vasfına gelince , bugün chp, rant ve türkiye düşmanlarınca bir merkez mahiyetindedir. siyasi parti görüntüsünden oldukça uzaktır. chp içindeki düşmanlıklar, ruslarla ukraynalılar arasındakine benzer bir düşmanlıktır. kısaca, fetö oluşumundan çok daha tehlikeli bir yapılanmadır.
Gündemdeki Haberler