bugün

entry'ler (4335)

pkk sempatizanı adamın doktorluk yaptığı ülke

pkk sempatizanı kadın, tabipler birliğinin başkanı olmuş, çok mu?

israil vs akp

israil, teröristbaşı olarak belirlediği kişileri etkisiz hale getirmekte akp'den daha başarılı sanki.
görsel
halbuki siha deyince ilk akla gelen, o işten dolar milyarderleri çıkarmış da tek ülkeyiz.

domuz eti satsanız sattık dermisiniz

tekrar edecek olursam: "domuz eti ağaçta yetişmiyor". türkiye'de domuz eti kırmızı ete göre daha ucuz ve tedariği daha kolay olur da tenezzül ederler. o iş merdivenaltı suri kasapların kıyma makinasına araya kedi tıkıştırmasına benzemez. firmaya komplo olduğu bir kilometre öteden belli. zaten kimse de inanmadı.

faiz yer misiniz ya da yiyor musunuz

müjde güncelleme geldi, nas bitti o konuda. serbest yani.
görsel

domuz eti satsanız sattık dermisiniz

düzeninizi oturtmuş, ülke çapında bilinen bir marka kurmuşken, yemeklerinize binde bilmemkaç domuz eti katıp her şeyinizi riske atar mısınız? (sanki domuz eti ağaçta yetişiyor)

game of thrones izleyen gottur

hemen özelden ispikledim. "önümüzdeki yaz ben de ona schonderbunder çokolatlardan nah getiririm" dedi.

atatürk cami de içki içti diyen tip

suri mi o? gayet "iş icabı yarım yamalak türkçe öğrenmiş arap aksanıyla" konuşuyor. ha işte olacağı bu.

selçuk bayraktar

koçlar o servetleri yapmaya 1920'lerde başladılar. beyaz eşyadan bankaya otomotive bin çeşit girişimleri var. "buyrun, motor + tekerlek + şasi + rc'i birleştirdim. bakın size planörün büyüğünden yaptım"la 10 yılda olmuyor o işler.

siz kendiniz de dümeni biliyorsunuz da, bu artık "son kaleniz". 5 yıldır "ötüken tankımız, metehan topumuz, gökyelelikurt tüfeğimiz" iyi ekmeğini yediniz. neyse balonu patlatmak israilli bakanın birinin "höyt" demesine, dün maliye ve çelik kubbeden sorumlu(!) londra bankeri bakanınıza nasipmiş.

selçuk bayraktar

ya ya tabi canım. erdoğan'ın damadıymış minicik detay. sen kendi yazdığına inandın mı? kendi partizan saikliğinle sallayan sen olmayasın? kendi sitelerinden aldım, şurdan 20 yılda türkiye'nin en zengin 5 ailesinden biri çıkmaz. hani nasıl diyorlar: "hayatın olağan akışına aykırı"
görsel

chp nin yeni çözüm sürecinin paydaşı olması

---
anlaşılan kapalı kapılar ardında özgür bey akepe ile el sıkışmış, el ele bir süreç yürüyor.
---

benim gördüğüm özgür bey kapalı kapılar ardında değil, uluorta akepe ile el sıkıştı ve gayet de göstere göstere akepe için çalışıyor.

selçuk bayraktar

kutlu izdivaçtan sonra kendi türkiye'nin en zengin 23.lüğüne, abisi 26.lığına yükselmiş kişi. seneye inşallah kişisel servetleri eczacıbaşı'ları, şahenk'leri, tara'ları geçecek.
görsel

her devrimizde illa çıkar zaten böyle üstün yetenekli banka patronu yeğenlerimiz, özel tv kanalı patronu oğullarımız, savunma sanayi çarı damatlarımız.

papazı bu kardeşinizden alamazsınız

bi "papazı verip imamı alma" durumumuz vardı. papazı verdik ama imamı almak kısmet olmadı

hatta gördüğüm kadarıyla imamla anadolu ajansı muhabiri, amerika yaban illerinde kanki olmuşlar. özel haber verip çağırmasalar tam çıkış saatinden nerden haberi olacak.
görsel

ekonominin kötü gidişatını eytye bağlamak

sırf amerika'ya yaltaklanmak için afganistan'dan ithal ettikleri bir milyonun tamamı cia işbirlikçisi eski asker. sap erkek kazandığı parayı ne yapar? anasına babasına yavuklusuna gönderir. ben demiyorum, afganlar turhan çömez'e kendileri anlatıyor:
https://www.youtube.com/watch?v=XtfAw80Vk8E#t=680

ingiliz akp'lisi maliye bakanları, her gün türkiye ekonomisinden afganistan'a illegal yoldan transfer edilen serveti bir kere ağzına almadı. ama bizim burdan ayda yılda bir aliexpress'ten, temu'dan getirttiğimiz üç kuruşluk hobi malzemesini hesap etmesini, yasaklamasını biliyor.

ingiliz akp'lisi maliye bakanları suriyeli vergisiz kaçak işvereni, suriyeli vergisiz kaçak işçiyi bir kere ağzına almadı. ama her gün eyt tefi çalmasını biliyor. (ayrıca eyt'yi babam mı çıkardı?)

bir de bu akçomarların kafa siken "egonomiyi güçmenler çeviriyur" papağan ezberi yok mu? sanki 2010'da arap ve afgan vardı.

cahile yetki vermişler nereme sokayım demiş

hiç kusura bakma frank efendi. biz burda sayın cumhurbaşkanımıza ve kendisine oy vermiş 26 milyon saygın seçmen kitlesine böyle bayağı laflar söyletmeyiz. hadi başka kapıya!
görsel

bahçelinin numan kurtuluşa hain demesi

bahçeli'nin her lafının şakacıktan, kitlesini kafalama amaçlı, kendi fikirleri olmadığını bildiği için numan kurtulmuş kırılmamıştır.
görsel

mehmet şimşek in büyü kubbesi inşa etmesi

mehmet şimşek, harry potter'daki hogwarts akademiyle anlaşmış. kabine toplantısında çelik kubbe yerine daha ekonomik büyü kubbesi (protego maxima) kullanılması kararlaştırılmış. mehmet şimşek'in kendisinin de ingiliz olması, hogwarts hocaları üzerinde çok olumlu etki yapmış.
görsel
görsel

limit vergisinin ertelenmesi

bunu zaten öbür yeni vergileri örtmek için sallamışlardı. dünyanın hiçbir yerinde böyle bir saçmalık yok.

mehmet şimşek in çelik kubbe inşa etmesi

mehmet şimşek hogwarts akademiyle anlaşmış. kabine toplantısında çelik kubbe yerine büyüden kubbe (protego maxima) kullanılması kararlaştırılmış. mehmet şimşek'in kendisinin de ingiliz olması, hogwarts hocaları üzerinde çok olumlu etki yapmış.
görsel
görsel
görsel
kimler limiti 99.999 lira yapmıştı bakayım?

tarkan ın asker kaçağı olduğu dönem

adam 1972'li. adam kaçak durumundayken paşa gönlü olsun diye 1999'da tam 1972'lilere kadar kapsayan paralı askerlik yasası çıkarmışlardı.
https://tarkancoll.com/19...n-tarkan-da-yararlanacak/

ak parti nin ilk 4 maddeye sistematik saldırısı

kişisel bişey değil ülkenin temelini oluşturan her şeye saldırıyorlar. eğitim, yargı, ordu, can güvenliği, atatürk, aile, din, demografi...