bugün

entry'ler (4636)

men atatürk ün esgeriyem

siha derken hayırdır bayraktar'da mı fabrikayı israil'e mi taşıdı?
görsel

esenyurt ta afrikalı kadına saldıran adam

şimdi deporte ederler diye pısıyorlar ama tam yerleşsinler o zenciler götümüzü kesecek. herhangi amerikalı kanadalıya fransıza sor marifetlerini anlatsınlar. her gün doldurana lanet edeceksiniz.
görsel

imamoğlu çalmamıştır diyebiliyor musunuz

diyebiliyoruz. imamoğlu 2019'daki seçimde akp'yi rezil kepaze ettiğinden beri masak'ı, sayıştay'ı, içişleri bakanlığı denetmenleri tepesinde. yüzlerce denetim geçirdi.

geçen yıla kadar da ibb meclisinde çoğunluk akp'deydi. imamoğlu'ndan çok tevfik göksu'nun sesi çıkıyordu.

sen hasta beyninle kendisini sırf tayyibin kendisine rakip gördüğü için, hukuksuz adaletsiz bir şekilde, hem de tüm istanbul il ve ilçe yönetimleriyle beraber tutsak etmedi diyebiliyor musun?

29 mayıs 2025 izmir belediye grevi

belediyede kendilerine bu kadar yer edinebildiklerinde göre hem liyakatlı, hem has yedi göbek izmir'in kendi insanı bunlar. zaten çehreden anladım. ben insan sarrafıyımdır, şıps diye anlarım.
görsel

chp

islam ve müslümanlık iftiralarla masum insanları hapiste çürütmek mi, kul hakkına girmek, israil projesi akp'nin hizmetkarlığını yapmak mı oluyor. burda sakallı mümin dedecik pozlarındasın, kendin geberince hangi ateşlerde yanacaksın, onu düşün.

chp

iftiracı, yalancı, utanmaz bir insansın. hayatta en büyük mutsuzluğum senin ve senin gibilerle aynı şehirlerde yaşamak.
görsel

chp nin oy kaybetmesi

millet ayılınca işleri daha toplanmadan boş meydanın fotoğraflarını çekip yayınlamaya kalmış.
görsel

yozgat, konya, van. bunlar bir de chp'nin oy alamadığı yerler. akp+hdp dem'lenenler ittifakının kaleleri. ama seçim is coming kih kih kih.

neyse caniim. seçimde kaybeden emir eri savcıda kazanırmış.

gerekirse papaz elbisesi bile giyerim

---
O bir şey mi kamera önünde yasin bile okur.
---

papaz elbisesiyle mi?
görsel

chp otobüsünde çocuk taciz eden chp li yönetici

22 şubatta başlayan 23 şubatta biten dev skandal.
https://eksisozluk.com/ch...-cocuk-istismari--5576092
ekrem'in lüks araba koleksiyonu falan gibi bir şey oldu herhalde.

geçis garantili köprü icraat değildir

şu bizim aşağıdaki dereye bir tane de ben diksem (köprü) hazineden 25 yıl mis gibi akar gelir.

cübbeli ahmet deyince akla gelenler

miki kasedini gördükten sonra sadece bamya geliyor.

7 yıl önce oldu. bul da ne ceza almış beraber okuyalım. bir dava açıldı mı, ondan bile şüpheliyim. yoksa tarikatlar bastırdı, akp çocuk tacizi suçunu toptan kaldırdı diye mi düşünelim?

hatırlıyorum bir dönem tayyibin 40 kanalı 30 gazetesi her gün "yine chp! yine taciz! yine tecavüz" manşeti atardı. o "kampanya" ne oldu? tutmayınca zank diye kestiler. şimdi aynı dümeni ibb'ye çekiyorlar. "şahsım medyası" oluşturunca yapılacak ufak tefek şımarıklıklar.
görsel

çocuk tacizi çok ciddi bir suç. hazır hatırlattın ne ceza aldı acaba bu şahıs. 7 yıl önce olmuştu, varsa böyle bir taciz illa hüküm giymiştir. ellerin yorulmasın diye google linkini de ekledim:

http://google.com

akıncı lar ne alaka pakistan da

hayırlı olsun tüm akp camiası adına çok sevindim. gerçi özel sektör bir makina şirketinin satışı için akp camiası adına niye sevindim onu da anlamadım.

teyze soruyor, bu da yanında eşantiyon hediyeli satış mı diyor.
görsel
görsel

ehliyetsiz otobüs kullanan chp milletvekili

---
Dolayısıyla ehliyetsiz araba kullanabilirim.
---

ehliyetsiz değil d sınıfı otobüs ehliyetsiz. hem entry başına, hem entry'ye sığdırdığın yalan başına para veriyorlar herhalde.

ekrem imamoğluna atılacak yeni iftira

---
oruçluyken sakız çiğnemiş.
---
çok benzerini yapmışlardı zaten.
görsel
hiç adını "ila yikelimetullah" seçen mübarek zat yalan söyler mi?

ehliyetsiz otobüs kullanan chp milletvekili

23 nisanda chp milletvekileri parti otobüsleriyle eski meclis binasına gitmek istemişti. akp de polislere bunu engelletip asıl otobüs şoförünü tutuklatmıştı. bunu protesto etmiş. her nasılsa o kısmı atlamışsın. birilerine galata köprüsünde miting izni verilmesi, birilerinin (milletvekilleri) 23 nisanda otobüsle eski meclis binasına gidememesi gibi.

ekrem imamoğlu nun bir sevgilisi olduğu iddiası

sevgili iddiası var demi. sevdiğim bir lafımız vardır, "iddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir" diye. elini sallasan kameraya çarpıyor, çıkar göster görüntüleri. ama mesela "her iftiracının peşinden tuzlukla koşturmak" gibi bir lafımız yok, hele bu iddialar seksene dayandıysa.
görsel
ayrıca imamoğlu'nun metresi varmış yokmuş bana ne. burda sorguluyormuş. imamoğlu'nun uçkurcubaşısı burda sanki. akp'den imamoğlu'nun emniyet mobese takip görüntülerini istesene, dakika dakika ellerinde dolaşıyor. yeni uyduracak bir şey sen de bulursun belki.

----------------------
Sorgulamayalım mı?
----------------------

yok sorgula dedim ben. şu an bu başlığı up'layıp durarak "bak ahlaksızlar her koldan adama nasıl da saldırıyor. araya bir metres hikayesi de atmasalar eksik kalırdı" dedirdip imamoğlu'nun seçim kampanyasına hizmet ediyorsun.

ama kendi patronunun patronunun patronunun patronuyla çelişiyorsun.
görsel

burda salak mı var. koltuğu kaybettiğini anlayan, imamoğlu'na karnı buran adamcağız, lakabı "2. zekeriya öz" olan adama bütün ibb yönetimini "biz önden bir toplayalım da elbet bir şey çıkar" diye hapse attırdı. ordan bir şey de bulamadılar, şimdi minitrollerden bel altı saldırılar.