bugün
- bir kızın kezban olduğunu anlama yolları10
- turistlik kulüplerde garip garip dans eden tipler13
- boyutu devasa olsa korkulacak canlı10
- selçuk bayraktar8
- bir sözlük bayanının şahsımla dalga geçmesi11
- düşün ki o bunu okuyor9
- anın görüntüsü16
- 2025 iran israil çatışmaları20
- büyük israil15
- cübbeli ahmet'in zirai don yorumu17
- mesajla laf soktuğunu sanan tip8
- sözlük kızlarında sanki gizli bir çelik kubbe var10
- ekşi sözlük referanslı üyelik sistemi8
- 13 haziran 2025 israil'in iran'a saldırması8
- ahmedimi evlendiriyoruz12
- kirpiye verilebilecek isimler11
- israil'i türklere dost sanmak15
- iran11
- yazarların etnik kökeni29
- uyandın sene 2100 googlede ilk ne aratırsın10
- öfkeli olanlara tavsiyeler9
- ekrem imamoğlu mahkemede terlerken12
- ankara'da su fiyatlarına yüzde 169 zam53
- çok istenilen şeyin olmaması12
- iran ile israil'in zayıflaması türkiyeye yarar mı11
- kansere çare bulan doktorun evinde ölü bulunması9
- 16 haziran 2025 istanbul'da iran yürüyüşü10
- as maca11
- neden evlenmiyorsun sorusuna verilecek cevaplar17
- köpeğe it diyince deliren köpekperest14
- bedavadan araplara boşa akan sular17
- kürtlerin türkleri moğol olarak tanımlaması24
- kızını zenci ile evlendiren baba9
- bakkallarda halen torpil satılması11
- tebriz'i vurmak bizi vurmaktır24
- uzun boylu erkek isteyen kısa boylu kız16
- iranın ırzına geçilmiş10
- çocuk isteyen erkek istemeyen kadın15
- arkadaşlar bi bakar mısınız21
- hangi tür taş tercih edersiniz14
- 15 haziran 2025 thy diyarbakır van seferi8
- babalar gününüz kutlu olsun11
- bu saldırı bize yapılsaydı nasıl karşılık verirdik21
- claudia s cloud32
- cast away9
- yemek yerken izlemelik şeyler8
- biriniz çay demlese de dağıtsa11
- bik bik ve true aşkı23
- daha güzeliyle tanışınca önceki kadını unutmak8

entry'ler (4636)
siha derken hayırdır bayraktar'da mı fabrikayı israil'e mi taşıdı?
görsel
görsel
şimdi deporte ederler diye pısıyorlar ama tam yerleşsinler o zenciler götümüzü kesecek. herhangi amerikalı kanadalıya fransıza sor marifetlerini anlatsınlar. her gün doldurana lanet edeceksiniz.
görsel
görsel
diyebiliyoruz. imamoğlu 2019'daki seçimde akp'yi rezil kepaze ettiğinden beri masak'ı, sayıştay'ı, içişleri bakanlığı denetmenleri tepesinde. yüzlerce denetim geçirdi.
geçen yıla kadar da ibb meclisinde çoğunluk akp'deydi. imamoğlu'ndan çok tevfik göksu'nun sesi çıkıyordu.
sen hasta beyninle kendisini sırf tayyibin kendisine rakip gördüğü için, hukuksuz adaletsiz bir şekilde, hem de tüm istanbul il ve ilçe yönetimleriyle beraber tutsak etmedi diyebiliyor musun?
geçen yıla kadar da ibb meclisinde çoğunluk akp'deydi. imamoğlu'ndan çok tevfik göksu'nun sesi çıkıyordu.
sen hasta beyninle kendisini sırf tayyibin kendisine rakip gördüğü için, hukuksuz adaletsiz bir şekilde, hem de tüm istanbul il ve ilçe yönetimleriyle beraber tutsak etmedi diyebiliyor musun?
belediyede kendilerine bu kadar yer edinebildiklerinde göre hem liyakatlı, hem has yedi göbek izmir'in kendi insanı bunlar. zaten çehreden anladım. ben insan sarrafıyımdır, şıps diye anlarım.
görsel
görsel
islam ve müslümanlık iftiralarla masum insanları hapiste çürütmek mi, kul hakkına girmek, israil projesi akp'nin hizmetkarlığını yapmak mı oluyor. burda sakallı mümin dedecik pozlarındasın, kendin geberince hangi ateşlerde yanacaksın, onu düşün.
iftiracı, yalancı, utanmaz bir insansın. hayatta en büyük mutsuzluğum senin ve senin gibilerle aynı şehirlerde yaşamak.
görsel
görsel
millet ayılınca işleri daha toplanmadan boş meydanın fotoğraflarını çekip yayınlamaya kalmış.
görsel
yozgat, konya, van. bunlar bir de chp'nin oy alamadığı yerler. akp+hdp dem'lenenler ittifakının kaleleri. ama seçim is coming kih kih kih.
neyse caniim. seçimde kaybeden emir eri savcıda kazanırmış.
görsel
yozgat, konya, van. bunlar bir de chp'nin oy alamadığı yerler. akp+hdp dem'lenenler ittifakının kaleleri. ama seçim is coming kih kih kih.
neyse caniim. seçimde kaybeden emir eri savcıda kazanırmış.
22 şubatta başlayan 23 şubatta biten dev skandal.
https://eksisozluk.com/ch...-cocuk-istismari--5576092
ekrem'in lüks araba koleksiyonu falan gibi bir şey oldu herhalde.
https://eksisozluk.com/ch...-cocuk-istismari--5576092
ekrem'in lüks araba koleksiyonu falan gibi bir şey oldu herhalde.
şu bizim aşağıdaki dereye bir tane de ben diksem (köprü) hazineden 25 yıl mis gibi akar gelir.
miki kasedini gördükten sonra sadece bamya geliyor.
7 yıl önce oldu. bul da ne ceza almış beraber okuyalım. bir dava açıldı mı, ondan bile şüpheliyim. yoksa tarikatlar bastırdı, akp çocuk tacizi suçunu toptan kaldırdı diye mi düşünelim?
hatırlıyorum bir dönem tayyibin 40 kanalı 30 gazetesi her gün "yine chp! yine taciz! yine tecavüz" manşeti atardı. o "kampanya" ne oldu? tutmayınca zank diye kestiler. şimdi aynı dümeni ibb'ye çekiyorlar. "şahsım medyası" oluşturunca yapılacak ufak tefek şımarıklıklar.
görsel
hatırlıyorum bir dönem tayyibin 40 kanalı 30 gazetesi her gün "yine chp! yine taciz! yine tecavüz" manşeti atardı. o "kampanya" ne oldu? tutmayınca zank diye kestiler. şimdi aynı dümeni ibb'ye çekiyorlar. "şahsım medyası" oluşturunca yapılacak ufak tefek şımarıklıklar.
görsel
çocuk tacizi çok ciddi bir suç. hazır hatırlattın ne ceza aldı acaba bu şahıs. 7 yıl önce olmuştu, varsa böyle bir taciz illa hüküm giymiştir. ellerin yorulmasın diye google linkini de ekledim:
http://google.com
http://google.com
---
Dolayısıyla ehliyetsiz araba kullanabilirim.
---
ehliyetsiz değil d sınıfı otobüs ehliyetsiz. hem entry başına, hem entry'ye sığdırdığın yalan başına para veriyorlar herhalde.
Dolayısıyla ehliyetsiz araba kullanabilirim.
---
ehliyetsiz değil d sınıfı otobüs ehliyetsiz. hem entry başına, hem entry'ye sığdırdığın yalan başına para veriyorlar herhalde.
---
oruçluyken sakız çiğnemiş.
---
çok benzerini yapmışlardı zaten.
görsel
hiç adını "ila yikelimetullah" seçen mübarek zat yalan söyler mi?
oruçluyken sakız çiğnemiş.
---
çok benzerini yapmışlardı zaten.
görsel
hiç adını "ila yikelimetullah" seçen mübarek zat yalan söyler mi?
23 nisanda chp milletvekileri parti otobüsleriyle eski meclis binasına gitmek istemişti. akp de polislere bunu engelletip asıl otobüs şoförünü tutuklatmıştı. bunu protesto etmiş. her nasılsa o kısmı atlamışsın. birilerine galata köprüsünde miting izni verilmesi, birilerinin (milletvekilleri) 23 nisanda otobüsle eski meclis binasına gidememesi gibi.
sevgili iddiası var demi. sevdiğim bir lafımız vardır, "iddia sahibi iddiasını ispatla mükelleftir" diye. elini sallasan kameraya çarpıyor, çıkar göster görüntüleri. ama mesela "her iftiracının peşinden tuzlukla koşturmak" gibi bir lafımız yok, hele bu iddialar seksene dayandıysa.
görsel
ayrıca imamoğlu'nun metresi varmış yokmuş bana ne. burda sorguluyormuş. imamoğlu'nun uçkurcubaşısı burda sanki. akp'den imamoğlu'nun emniyet mobese takip görüntülerini istesene, dakika dakika ellerinde dolaşıyor. yeni uyduracak bir şey sen de bulursun belki.
görsel
ayrıca imamoğlu'nun metresi varmış yokmuş bana ne. burda sorguluyormuş. imamoğlu'nun uçkurcubaşısı burda sanki. akp'den imamoğlu'nun emniyet mobese takip görüntülerini istesene, dakika dakika ellerinde dolaşıyor. yeni uyduracak bir şey sen de bulursun belki.
----------------------
Sorgulamayalım mı?
----------------------
yok sorgula dedim ben. şu an bu başlığı up'layıp durarak "bak ahlaksızlar her koldan adama nasıl da saldırıyor. araya bir metres hikayesi de atmasalar eksik kalırdı" dedirdip imamoğlu'nun seçim kampanyasına hizmet ediyorsun.
ama kendi patronunun patronunun patronunun patronuyla çelişiyorsun.
görsel
Sorgulamayalım mı?
----------------------
yok sorgula dedim ben. şu an bu başlığı up'layıp durarak "bak ahlaksızlar her koldan adama nasıl da saldırıyor. araya bir metres hikayesi de atmasalar eksik kalırdı" dedirdip imamoğlu'nun seçim kampanyasına hizmet ediyorsun.
ama kendi patronunun patronunun patronunun patronuyla çelişiyorsun.
görsel
burda salak mı var. koltuğu kaybettiğini anlayan, imamoğlu'na karnı buran adamcağız, lakabı "2. zekeriya öz" olan adama bütün ibb yönetimini "biz önden bir toplayalım da elbet bir şey çıkar" diye hapse attırdı. ordan bir şey de bulamadılar, şimdi minitrollerden bel altı saldırılar.