bugün
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı72
- kiraz cicegi kolonyasi22
- futbolla zerre ilgilenmeyen erkek15
- okan buruk9
- okan buruk'un hakeme ana avrat küfür etmesi8
- gece gece bamya yenir mi5
- recep tayyip erdoğan14
- bir yazara küfredilen entryyi artılayan yazarlar8
- silvermist'in mutfağına konuk olmak13
- galatahahahahahaha7
- çok eşliliğin iğrenç bir şey olması8
- galatasaray'ın ülke puanının anasını bellemesi7
- galatasaray'a lizbon da skandal kararlar5
- dünya ya gelmeme gibi şansınız olsaydı3
- ne kadar paranız var10
- dm yazarlığı8
- hala açılacak başlık bulunması5
- bakarız diyen erkek18
- bütün entryleri futboldan ibaret yazar4
- mansur yavaş'ın akp'ye geçmesi10
- 0 0 710
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı14
- uğurcan çakır4
- deplasmanda atılan golün bir ağırlığının olmaması4
- kendinle alakalı ilginç bir bilgi ver6
- cübbeli ahmet hoca9
- dereden altın bulmak5
- gta 78
- tacettin libosoglu3
- sinek yanımda hiç hareket etmeden duruyor2
- arkadaşlar ben gudubet miyim3
- ruhi çenet10
- insanoğlu çalışmak ile lanetlenmiştir10
- galatasaray'ın lizbon'a kaybetme sebebi2
- sırlar denizi5
- galatasaray'ın aslında osimhensaray olması3
- tancredi2
- okan buruk istifa2
- iyi geceler7
- fransız devrimi3
- avrupa fatihahahahaha3
- arkadaşlar lütfen uyur musunuz3
- iş görüşmesine çağrılınca telefonda maaş soran tip12
- getirin ordan türk hakemleri gesem şov yapcak2
- çin tayvan gerilimi türkiye'yi etkilemez4
- sözlüğün sarması13
- sonra konuşuruz diyen sevgili13
- clemence baptista2
- çine neden bir şey olmuyor4
- true ve s'i l v'e r m'i s t birlikteliği4
11. nesil komünist yazar. pek hoş gelmemiştir. okudukça öğreneceğini umuyoruz:
(bkz: sosyalistlerin türk katliamları sıralı tam liste)
(bkz: sosyalistlerin türk katliamları sıralı tam liste)
beyni olmadan türk düşmanlığı yapmaya çalışan kullanıcı.
(bkz: #25329433)burada roma medeniyet kurarken türklerin moğolistan'da ancak 3 tane taş dikebildiğini yazmış.
oysa ki roma medeniyetini kuran etrüsklerin türk soylu olduğundan bihaber.
neyse, bak daha ortada roma yokken 4000 yıllık phaistos diski'nde tatar türkçesi yazılar vardı;
görsel
karşındaki birikimli biri olsa pkk'lı bile olsa tad alırsın tartışmaktan. ama bunun gibi ibişler kendi kendilerini rezil eder anca.
(bkz: #25329433)burada roma medeniyet kurarken türklerin moğolistan'da ancak 3 tane taş dikebildiğini yazmış.
oysa ki roma medeniyetini kuran etrüsklerin türk soylu olduğundan bihaber.
neyse, bak daha ortada roma yokken 4000 yıllık phaistos diski'nde tatar türkçesi yazılar vardı;
görsel
karşındaki birikimli biri olsa pkk'lı bile olsa tad alırsın tartışmaktan. ama bunun gibi ibişler kendi kendilerini rezil eder anca.
(bkz: balkan kürdü)
adam nasıl utanıyorsa hemen gizledi kürt olduğunu. daha dün yarı yarıya kürdüm diyordu.
ek olarak: etrüskler türk mü değil mi? Bu sadece burada yazarlık yapan birinin dillendirdiği bir iddia değil bilimsel birçok araştırmaya konu olmuştur. Yok ben cahilim ve cahil kalacağım diyorsanız siz bilirsiniz mına koim. Bu araştırmaları yapanlarda sırf türk bilim adamları falan değildir italyan olanından tutunda mısırlı olanına kadar bir sürü bilim adamı bu konuda araştırma yapmış makale yazmıştır. açın okuyun eşekliğiniz baki kalmasın.
adam nasıl utanıyorsa hemen gizledi kürt olduğunu. daha dün yarı yarıya kürdüm diyordu.
ek olarak: etrüskler türk mü değil mi? Bu sadece burada yazarlık yapan birinin dillendirdiği bir iddia değil bilimsel birçok araştırmaya konu olmuştur. Yok ben cahilim ve cahil kalacağım diyorsanız siz bilirsiniz mına koim. Bu araştırmaları yapanlarda sırf türk bilim adamları falan değildir italyan olanından tutunda mısırlı olanına kadar bir sürü bilim adamı bu konuda araştırma yapmış makale yazmıştır. açın okuyun eşekliğiniz baki kalmasın.
http://www.uludagsozluk.com/e/25329584/
sırplara açık şekilde küfreden sonra da ırkçılığı lanetleyen sosyalist yazar.
sırplara açık şekilde küfreden sonra da ırkçılığı lanetleyen sosyalist yazar.
Kendini devrimci sanan ergen.
devrimci selamlarla selamladığım yazar.
hoşgelmiş.
hoşgelmiş.
(bkz: gandhi kemal)
(bkz: kim yoldashian)
birisi ona katliamların saygıyla anılmaması gerektiğini anlatmalı. ölümler hüzünle anılır ve ölen(ler)in hatıraları saygıyla hatırlanır.
kendini komünist sanan kürtçü, ırkçı zırva bir tip.
zaten ben bu boşnakları hiç sevmezdim, isabet olmuş.
devrimci olduğunu zanneden ergen yazar. Kalitesiz ve kızların dıkkatını cekmeye calısıyor.
sanırım ermeni soykırımı (!) masalına inan yazar.
Ne diyelim..
Ne diyelim..
'kürt' lafının kürtleri aşağıladığını iddaa edenlerce eleştirilen yazar.
rusya çeçenleri, türkiye kürtleri ezdi. ama bu moskova'da yada ankara'da okul bombalamayı asla haklı çıkarmaz. önce yazdıklarımı okuyun, ırkçılığınızdan insanlığınız yok olmuş.
rusya çeçenleri, türkiye kürtleri ezdi. ama bu moskova'da yada ankara'da okul bombalamayı asla haklı çıkarmaz. önce yazdıklarımı okuyun, ırkçılığınızdan insanlığınız yok olmuş.
Rus Çeçen munasebetleri ile Türk kürt munasebetlerini nasıl aynı kefeye koymuş merak edilen yazar.
Yaş kaç? 11-12?
Yaş kaç? 11-12?
Komünist yazar. Adamın hammaddesi.
ateist , komunist ve göçmen olan yazar. öyleymiş kendisini okurken öğrendik.
Ben sana düşmanlık yapma demiyorum yine yap.
Ama azerbaycan yerine 'azerbeycan' yazma.
Ben senin memleketini bosna yazacağım yerde yanlışlıkla sırbistan yazsam hoşuna gider mi?
Ama azerbaycan yerine 'azerbeycan' yazma.
Ben senin memleketini bosna yazacağım yerde yanlışlıkla sırbistan yazsam hoşuna gider mi?
Şayet herkesin müslümanlığı eşi gibi olsaydı islama inanacak olan yazardır.
Ama eşim türk değil daha hiç türkiyeye gelmedi, ne bilsin buradaki islamı. Ne bilsin çocuklara fahişe diyenleri.
Ama eşim türk değil daha hiç türkiyeye gelmedi, ne bilsin buradaki islamı. Ne bilsin çocuklara fahişe diyenleri.
Aynen yavrucum. Felsefe ne ki, kazara düşünürsünüz, böyle bir şey üretirsiniz falan aman diyeyim ha.
14 yaşındaki yavrucaklara sövmediğini bırakmayan pedofili tiplerin ahlak sorduğu yazar.
Yerim sizin ahlakınızı.
Yerim sizin ahlakınızı.
(bkz: yeni nesil gençlerin dini siklemediği gerçeği)
acınası öğretmen bozuntusudur,
eğitimci diyemiyorum zira..
acınası öğretmen bozuntusudur,
eğitimci diyemiyorum zira..
Açtığı bir başlık yüzünden saldırılan yazar.
Tanımam etmem ama adam entry sinde bunun bir "tespit" olduğunu ısrarla söylüyor.
"Siklememek" kelimesini de söylememesi daha uygun olsa da Sözlüğün kalitesine uygun bir şekilde paylaşmış.
7 24 eşek şöyle heval böyle. Kürtler tüü kaka başlıklarını yadırgamayanların saldırmaya hakkının olmadığı ve bu konuda arkasında olduğum yazar .
Edit: başlığı da gayet haklı. Gençlerimizin am göt meme düşünmekten bitap düşmüş zekalarının ddii takmaya fırsatı mı kaldı allahına sen.
Tanımam etmem ama adam entry sinde bunun bir "tespit" olduğunu ısrarla söylüyor.
"Siklememek" kelimesini de söylememesi daha uygun olsa da Sözlüğün kalitesine uygun bir şekilde paylaşmış.
7 24 eşek şöyle heval böyle. Kürtler tüü kaka başlıklarını yadırgamayanların saldırmaya hakkının olmadığı ve bu konuda arkasında olduğum yazar .
Edit: başlığı da gayet haklı. Gençlerimizin am göt meme düşünmekten bitap düşmüş zekalarının ddii takmaya fırsatı mı kaldı allahına sen.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar