bugün
- vurduranlar klübü5
- şeriat gelirse laikçilerin kaçacağı ülke16
- babanın 60 yaşından sonra spora başlaması9
- dine hakaretin ifade özgürlüğü olup olmadığı2
- sevişmek istediğiniz yazarlar7
- cumhuriyetin halka sorulmadan getirilmesi24
- erkekler pipilerini birbirlerine gösteriyor mu10
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği26
- sevişilen en ilginç yer6
- penisden kot pantolunun belli olması3
- bik bik abla vs vurduranlar4
- yarın mala vuracak olmak3
- cehennem korkusu12
- deniz göktaş26
- milliyet gazetesi onun arabası var şarkısı reklamı4
- 41 yaşına gelmiş hala daha sözlükte yazan adam15
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği4
- biraderikos6
- evli hatunu kocası evdeyken hoplatmak9
- kalçasına kelebek dövmesi yaptıran erkek4
- beraber huzurevine çıkılacak yazarlar16
- geliyorum diyen kız5
- kadınlar memelerini birbirlerine gösteriyor mu12
- hayat hiç kolaylaşmayacak mı beyler6
- 3 temmuz 2026 avustralya mısır maçı5
- ezan sesinden rahatsız olmak6
- ölü balık eli7
- mesajlara geç cevap veren kız5
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları10
- geceye bir kadın yalanı bırak2
- kötülüğe kötülükle karşılık vermek6
- sözlük ibnelerine çok mühim bir soru2
- yunus emrenin sik gibi şair olması4
- sözlükte flörtleşmek22
- hardcore ne demek sorunsalı7
- gündelik hayatta felsefenin gereksizliği2
- cuckold4
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek18
- cem yılmaz4
- lise 1deki haliniz karşınızda olsa ne dersiniz12
- karışık kızartma6
- yeğen ile dondurma yemeye gitmek3
- ne kadar süreden beri mast yapmıyorsun5
- yazarlara verilmiş lakaplar13
- arkadaşlar bitlendim3
- üç çocuk yapacağım devlet kadın versin6
- pandela44
- mutsuz insan kendisine zarar verir4
- severus snape4
- çok çişi gelen insan9
bir olayı bu kadar halka açık hale getirmenin acı bir sonucudur....
penisim, normalden uzun mu, yoksa kısa mı sorusuna son dedirten site, çükünüzü, farklı milletten çüklerle, karşılaştırabilir, çükünüzü dile getirebilirsiniz. chatroulette, çükleri dile getiren yer yer de ele getiren site.
(bkz: penis cumhuriyeti)
kamışı yağlayıp bekleyenlerin sitesi.
gerçekten (bkz: sıvaziland)
kız bulmak amacıyla girilen ama abazan diyarı olan webcam karşısında sade ve sadece barzo görülen, camfrog çakması sohbet sitesi..
ismini görmek bile insanın gözünün önüne kıllı çükleri getirmeye yetiyor.
yemin ki mide bulandıran bir site. sürekli çük görüyorsunuz. 1 kere girdim bi daha da allah korusun.
(bkz: yarrak diyarı)
bir gün eric cartman pc nin başına oturur ve bu siteyi açar. saatlerce nexte basar ve sürekli şöyle der "penis, penis, penis, penis, penis......"
(bkz: penisistan)
"nerede o eski beyramlar azizim" tadındaki site.
2 tatlı fransız kızla bir sohbete girdiğim, ingilizcemin gayet yeterli olduğunu bana gösteren site. kızlar çok tatlıydı, 10 dakika kadar konuştuk, cinsel organ sallama yada striptizde olmadı. Keşke herkes böyle denk gelse... cinsel organ sallayanları istemiyorsanız başka sitelerde mevcut aynı formatta.
ya ben cenabetim ya da bu site sapık kaynıyor. birader karşıma gelen 10 görüntünün 8inde karşımda ereksiyon bir figür buluyorum. sitede zaten hemen hemen herkes erkek. kime bakıp halleniyor bu ipneler çözemedim. ama bu sitede bir sahneye şahit oldum, o elemanı ayakta alkışladım. o tarak senin bu tarak benim derken karşıma çıkan görüntüde abimiz hatuna diz çöktürmüş neyse ayrıntıya girmeyeyim. elemana helal olsun gibisinden başımı eğdim alkış falan yaptım o da bana eyvallah dercesine başını salladı ve muameleye devam etti. eh be birader internette orda burda şekil yapacağım diye kızı mundar ediyorsun haberin yok.
aziz nesin bu siteyi görse, yaptığı oran hesabını bütün dünyadaki insanlar olarak genişletirdi. gerçi bu salak sitede %40 akıllı oranını tutturabilene aşk olsun, o kadar bile değil.
attıran attıranadır.
siteye girip kendimce bir araştırma yaptığım site. 10 kişiden 9'u erkek 1i reklam. 9 erkekten 3ü çükünü açıp sıvazlar haldedir.
artık pek gündeme gelmeyen, gelmesinide istenmeyen sitedir. Dünyada en çok giren 2.Ülkeymişiz. *
amerikalı ve fransızları maymun ettiğim rastgele kişiyle görüntülü sohbet şeysidir.
1 karı görcem diye 30 tane yarrak görmektir.
çok komik şeylere tanık olabildiğiniz site. eğer öğlen saatlerinde girerseniz her 10 kişiden biri pipi ama gecenin ilerleyen saatlerinde sadece pipi görüyorsunuz.ayrıca en büyük eğlencelerden birisi de türk olduğun şahsı işletip yabancı taklidi yapmaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar