bugün
- dilek imamoğlunun ateş eden mayosu7
- nah sana oy17
- sözlüğün en düşük iq sahibi yazarları11
- dolar isterse 100 olsun37
- orospu çocuğu abdullah öcalan19
- mezarlığa sıfır bina5
- melih gökçek5
- netanyahu'ya kırmızı bülten talebi9
- gürcistan göçmenleri13
- akp şehit ailelerine ne diyecek7
- dilek imamoğlu3
- hiç çaylak olmamış yazar gizli eşcinseldir11
- 21 ağustos 2026 türkiye letonya voleybol maçı3
- annen mi ben mi diyen kadın6
- game of thrones taki kerhaneci10
- hakiki gurbetçi vs sonradan gelme tipler4
- öcalan isterse savunma bakanı olsun10
- tanga giyen kızı doyurmak ne mümkün6
- almancıları sevmemek11
- kadınınızı çalıştırır mısınız2
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- aşk ve taht dizisi4
- günde 5 yumurta yiyen erkek7
- evlenmeden olmaz diyen kız7
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız9
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum12
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- ben cehapeli değilim yeni partiliyim6
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan9
- kırk yıl almanya ama kırk kelime almancasi yok3
- chp'nin yeni partiden fazla oy alması4
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek8
- tayyib'in masayı devirme ihtimali6
- enoch un kitabı4
- külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız8
- 20 ağustos 2026 beşiktaş kauno zalgiris maçı2
- muşlettin amca bay beydir8
- ihanetin affı olmaz5
- almanca3
- 20 ağustos 2026 trabzonspor ferencvaros maçı5
- helin elveren2
- tai lung12
- ünlüleri tanımamaya başlamak7
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- cinsel fanteziler5
- gram altın7
- velvet51
- gavur sıcakları geri döndü4
- ayvalık tostu8
- bu sıcakta cumaya gitmek4
bir olayı bu kadar halka açık hale getirmenin acı bir sonucudur....
penisim, normalden uzun mu, yoksa kısa mı sorusuna son dedirten site, çükünüzü, farklı milletten çüklerle, karşılaştırabilir, çükünüzü dile getirebilirsiniz. chatroulette, çükleri dile getiren yer yer de ele getiren site.
(bkz: penis cumhuriyeti)
kamışı yağlayıp bekleyenlerin sitesi.
gerçekten (bkz: sıvaziland)
kız bulmak amacıyla girilen ama abazan diyarı olan webcam karşısında sade ve sadece barzo görülen, camfrog çakması sohbet sitesi..
ismini görmek bile insanın gözünün önüne kıllı çükleri getirmeye yetiyor.
yemin ki mide bulandıran bir site. sürekli çük görüyorsunuz. 1 kere girdim bi daha da allah korusun.
(bkz: yarrak diyarı)
bir gün eric cartman pc nin başına oturur ve bu siteyi açar. saatlerce nexte basar ve sürekli şöyle der "penis, penis, penis, penis, penis......"
(bkz: penisistan)
"nerede o eski beyramlar azizim" tadındaki site.
2 tatlı fransız kızla bir sohbete girdiğim, ingilizcemin gayet yeterli olduğunu bana gösteren site. kızlar çok tatlıydı, 10 dakika kadar konuştuk, cinsel organ sallama yada striptizde olmadı. Keşke herkes böyle denk gelse... cinsel organ sallayanları istemiyorsanız başka sitelerde mevcut aynı formatta.
ya ben cenabetim ya da bu site sapık kaynıyor. birader karşıma gelen 10 görüntünün 8inde karşımda ereksiyon bir figür buluyorum. sitede zaten hemen hemen herkes erkek. kime bakıp halleniyor bu ipneler çözemedim. ama bu sitede bir sahneye şahit oldum, o elemanı ayakta alkışladım. o tarak senin bu tarak benim derken karşıma çıkan görüntüde abimiz hatuna diz çöktürmüş neyse ayrıntıya girmeyeyim. elemana helal olsun gibisinden başımı eğdim alkış falan yaptım o da bana eyvallah dercesine başını salladı ve muameleye devam etti. eh be birader internette orda burda şekil yapacağım diye kızı mundar ediyorsun haberin yok.
aziz nesin bu siteyi görse, yaptığı oran hesabını bütün dünyadaki insanlar olarak genişletirdi. gerçi bu salak sitede %40 akıllı oranını tutturabilene aşk olsun, o kadar bile değil.
attıran attıranadır.
siteye girip kendimce bir araştırma yaptığım site. 10 kişiden 9'u erkek 1i reklam. 9 erkekten 3ü çükünü açıp sıvazlar haldedir.
artık pek gündeme gelmeyen, gelmesinide istenmeyen sitedir. Dünyada en çok giren 2.Ülkeymişiz. *
amerikalı ve fransızları maymun ettiğim rastgele kişiyle görüntülü sohbet şeysidir.
1 karı görcem diye 30 tane yarrak görmektir.
çok komik şeylere tanık olabildiğiniz site. eğer öğlen saatlerinde girerseniz her 10 kişiden biri pipi ama gecenin ilerleyen saatlerinde sadece pipi görüyorsunuz.ayrıca en büyük eğlencelerden birisi de türk olduğun şahsı işletip yabancı taklidi yapmaktır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar