bugün
- tai lung37
- en fazla cinsel suçun işlendiği ülkeler16
- sözlüğe kombin atan erkeğin asıl amacı12
- lise mezunu olup ateist olan tip8
- sevgilim var8
- dinlerin uydurma olduğu gerçeği13
- allah beni cennete alacak mı diye endişelenmek5
- durduramazsınız ak parti geliyor9
- masklavinin akepeyi hiç eleştirmemesi29
- keçiboynuzu5
- sözlük erkeklerinin kombinleri9
- ateistlerin kendilerin fazla akıllı zannetmeleri3
- rahat yaşamak3
- sevgi ihtiyacını 31 çekerek karşılamak11
- deizm4
- anın görüntüsü22
- israil olmasa orta doğu nasıl olurdu11
- melih gökçek14
- bu dünya hayatının ebedi olması2
- kombin atıp kız düşüren erkek yazar4
- avrupa daki tecavüzcülerin ırklarına göre dağılımı3
- sürekli kötü konularla meşgul olmak2
- kiliselerde onbinlerce kız çocuğuna tecavüz2
- yeni parti'nin kürtçü olması14
- şarap4
- salata ile başlanan gün7
- kan lekesi çıkartan deterjan reklamları4
- allah her zaman iyi kullarının yanındadır2
- tayland a giden erkeğin asıl amacı6
- kürdüm2
- oy verdiğim partiyi niye eleştireyim14
- sarapci koala55
- kabak çekirdeği3
- türkiye19
- sadece 4000 kişi kalmış olması10
- allah cennetten birçok meleği düşürdü4
- bir babanın valiliğe yazdığı ötenazi dilekçesi5
- 14 eylül 2026 okulların açılması4
- eski sevgiliyle karşılaşmak6
- minnoş bir kalbim var diyen erkek7
- un certain regard ile gece yolculuğu2
- sezen aksu şarkılarında geçen acımasız sözler5
- vurdurma vur yüreğim vur3
- ölümden korkmamak6
- s'i l v'e r m'i s t29
- mazotun litresi 90 lira13
- özgür özel10
- iremga6
- türkiye de sosyal piyasa olmalı2
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri29
münevver karabulut cinayetinde gizli görüntü kayıtları olduğunu söylereyek ortaya çıkmış, daha sonra geçmişi seda sayan tarafından irdelenmeye başlanmış sözde gazeteci. herşey bir yana da, adam şu anda kanal d'de yıllar önce yaptığı evlilikleri anlatmaktadır. münevver karabulut'la,adamın evliliklerinin ne alakası var acaba?
kim oldugu çok kişi tarafından bilinmeyen ortalıga çıkıp avaz avaz bagırıp ben bunu demiştim diyerek yırtınan ve çok iddialı konuşan birisi. ya arkası aşırı saglam birisi yada kendine bir cami avlusu arıyor. en son münevver kesilirken çekilen görüntüleri var diyen ve cem ermenistan suriye sınırında yakalandı diyen cemil bey 200-300 kişi içeri alınacak emniyet ve askeri içinden kişilerde bulaştı bu işe onlarada sıra gelecek diye saga sola saldırırken bu işin sonunda türkiye eski türkiye olmayacak diyerek severlerine veda ediyor ama ben ne ayak bu ya diyerek paranoyalara bürünüyorum. kim bu cemil baran. arabulucu derken ne arabuluyor. anlamadım gitti.
surekli ama surekli konusan bir insan!. cinayetten nemalanmanin da bu kadari!. su ki adam sansinlar be adamcagiz.
o bir yancı, o bir şovmen.
içeri alındıgında "ben aslında bir yvşağım" diyip ne mal oldugunu göstermiş medya maymunu omaya çalışan kişidir.
Not: Onca yaşına ragmen hala g.antepte yerel gazeteciyse bu adam boş bi adamdır dıye dusunup dururdum hep.
Not: Onca yaşına ragmen hala g.antepte yerel gazeteciyse bu adam boş bi adamdır dıye dusunup dururdum hep.
tutuklanınca söylediği herşeyi uydurduğunu itiraf etmiş. medya'nın ilgisi hoşuma gitti demiş. gazeteciler de sormuş "bu kadar insanın vaktini çaldın yazık değil mi?" hem adamı ünlü eden her lafını flaş, son dakika diye duyuran sizsiniz. siz her benim diyeni canlı yayınlara çıkarırsanız böyle bir soru sormaya hakkınız yok. demek ki neymiş gazeteciler işini düzgün yapacak, şarlatan olduğu 150 metreden belli olan bu adamı ciddiye almayacaktınız. gazetecilik hala ünlü olmaya çalışan stajyer gazeteciler elinde yürürse böyle olur işte.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar