bugün
- dejavu yaşamak5
- en son ne yediniz5
- iki zenciyle aynı odada uyumak4
- kızlar acilen konuşmamız gerek19
- aykolik'in her gün mastürbasyon yapması26
- herkese garip size normal gelen şeyler17
- sözlük erkeklerinin göğüsleri10
- mastürbasyon yapmayı unutmayın6
- haftanın gammazları listesi25
- uyuyan kızın ayaklarını koklamak4
- iç gıcıklayıcı bir şey söyle7
- şükredilecek şeyler6
- aykolik 31 çekmeyi nerden öğrendi sorunsalı11
- tarih tekerrür eder mi6
- kaslı serseri mi göbekli iş adamı mı6
- bir kızı meyveli sodaya alıştırmak4
- sözlükte elit zevkleri olan insan olmaması24
- ben sözlüğü ciddiye almıyorum karizması11
- yiyip yiyip kilo almamak4
- hangi sözlük kızının sağ koltuğuna oturursunuz9
- zeki insanlar5
- pforzheim den talimat alan yazarlar4
- ülkemde başı açık kadın görmek istemiyorum4
- anın görüntüsü21
- ahmet mümtaz taylan3
- osimhen lukaku vlahovic salah4
- seyir terasının parmaklıklarına yaslanmak5
- farklı bakış açıları3
- süleymancılar6
- damarsız tüysüz manisa yaprağı6
- meme arasının terlemesi4
- beyin ameliyatından çıkmak7
- beyaz ekmek3
- sözlük erkeklerinin sütyen bedenleri3
- yüksekten düşen karınca3
- bin milyon2
- mehdinin bir anda gelecek olması11
- chp başa gelirse demirtaş serbest kalır4
- ispartalı kızların gül kokması8
- iha yaptı siha yaptı7
- memesinin altına mendil koyan sözlük erkeği3
- gammaz olup kimseyi gammazlamamak8
- almanya da pazar günleri dükkanlar açık olsun6
- sağ koltukta bacağını elleten erkek7
- sözlük kadınları üzerine süper tespitler4
- dusan vlahovic8
- balıkesir de orman yangını3
- mekke anlaşması23
- 13 ağustos 2026 kolombiya depremi11
- 2045 yılında ucan arabalar olacak mı sorunsalı8
askerliğini kendi isteği üzerine çavuş olarak yapmıştır.
okulu 3.sınıfta dondurup asker gitmiştim, hem de eşcinsel olduğum halde. bazı yavşaklar gibi korkmuyoruz biz, bu vatan uğruna gerekirse canımızı veririz heyt be.
okulu 3.sınıfta dondurup asker gitmiştim, hem de eşcinsel olduğum halde. bazı yavşaklar gibi korkmuyoruz biz, bu vatan uğruna gerekirse canımızı veririz heyt be.
sayesinde tıp okumaktan utandığım yazar. bunun gibi insanlar yüzünden doktorların halk gözündeki değeri düşüyor.
sırf eşcinsel olduğu için ve ulu sözlük kızlarına yüz vermediği için dışlanıyor şu an. homofobikler sizi, erkekliğimle gurur duyuyorum.
uludağ sözlük'ün genel doktorudur. rektal tuşe'yi tr'de en iyi uygulayan cerrah-i devran.
kim olduğu belli oldu aa dostlar herif
tekkendeki yerlerde sürünen sapık doktor amk..terlikle kovalayın ağzına ağzına vurunn..
tekkendeki yerlerde sürünen sapık doktor amk..terlikle kovalayın ağzına ağzına vurunn..
ebenin nickli yazarın fake hesabı.
ciddiyetsiz bir doctor.
ciddiyetsiz bir doctor.
bak kardeşim
ben 53 yaşında siki kalkmayan, 31 çekemeyen 3 çocuklu bir adamım. karımı tatmin edemediğim için ona doğum gününde dildo aldım. çocuklarım liseye gidiyor ve anan zaa diye benimle dalga geçiyor. işte bu durumdayken yüzüm biraz gülsün diye sözlüğe giriyorum. ama ne zaman girsem senin bu sikik entrylerinle karşılaşıyorum. bak kardeşim ben fırıncıyım ama işlerim iyi gitmiyor. neden biliyor musun? çünkü senin entrylerini gördükçe saçlarımı yoluyorum. ekmeklerin içinden saç çıktığı için belediye işyerimi kapattı. hepsi senin bu bi boka benzemeyen konuların yüzünden oldu. eve ekmek götüremezken psikoloğa para veriyorum senin yüzünden. fırındaki işçilerde işsiz kaldıkları için sana çok kızgın. muhasebeci recep tam bir hekır, senin ip adresini buldu ve şuanda yoldayız. hepimizde ekmek sürmek için kullanılan küreklerden var ve hepsini götüne sokacağız. ızdırabını sikmeye geliyoruz ona göre amın evladı.
ben 53 yaşında siki kalkmayan, 31 çekemeyen 3 çocuklu bir adamım. karımı tatmin edemediğim için ona doğum gününde dildo aldım. çocuklarım liseye gidiyor ve anan zaa diye benimle dalga geçiyor. işte bu durumdayken yüzüm biraz gülsün diye sözlüğe giriyorum. ama ne zaman girsem senin bu sikik entrylerinle karşılaşıyorum. bak kardeşim ben fırıncıyım ama işlerim iyi gitmiyor. neden biliyor musun? çünkü senin entrylerini gördükçe saçlarımı yoluyorum. ekmeklerin içinden saç çıktığı için belediye işyerimi kapattı. hepsi senin bu bi boka benzemeyen konuların yüzünden oldu. eve ekmek götüremezken psikoloğa para veriyorum senin yüzünden. fırındaki işçilerde işsiz kaldıkları için sana çok kızgın. muhasebeci recep tam bir hekır, senin ip adresini buldu ve şuanda yoldayız. hepimizde ekmek sürmek için kullanılan küreklerden var ve hepsini götüne sokacağız. ızdırabını sikmeye geliyoruz ona göre amın evladı.
aptal ve asla doktor olamayacak salakların hışmına uğrayan doktor. saniyede 10 kişiye rektal tuşe yapabilir.
saçmalamakta sınır tanımayan yazar. Her boktan başlığın sahibidir ayrıca.
bir gayim ama para bende ve merhaba ben pembe tolga ortak yapımıdır.
(bkz: salak yemin ederim geri zekalı bu çocuk ya)
(bkz: salak yemin ederim geri zekalı bu çocuk ya)
en geç bi iki güne silik bir yazardır.
ateşli yazar diyola.
hastanemizin stress topudur.
(bkz: harun abi)
yeni tasarımın şerefine uludağ sözlük yazarlarına toplu rektal tuşe yapabilir.
tıp fakültesini kazanamamış diyenleri muayeneye bekleyen rektal tuşe canavarı.
rectal palpation'un tadına bakması lazım.
tahmini tip:
külot:beyaz
burun:sümüklü
sivilce:bol miktarda
pipi:yeni tüylenmekte
külot:beyaz
burun:sümüklü
sivilce:bol miktarda
pipi:yeni tüylenmekte
sanırım anne ben bi bok oldum insanı
tarzı bana başka bir sözlükte, yine ismi cemal olan birini hatırlatıyor ama kim çıkartamadım.
güzel ve eğlenceli yazıyor. belirtmeden geçemeyecem.
güzel ve eğlenceli yazıyor. belirtmeden geçemeyecem.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar