bugün
- nickten isim tahmini yapmak72
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- hikayeyi devam ettir30
- hayattan zevk alamamak15
- uyumayın konuşalım5
- gocunun nerede olması12
- rüyamda kadın olmuştum6
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi7
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- yazarların öldükten sonraki planları4
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak3
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- makine mühendisliği3
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- biber dolması olsa da yesek5
- sokakta kavga teknikleri3
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- yeşilçam filmi izlemek6
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- uysaljakoben16
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri2
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- temiz nevresimler içinde uyumak3
- başlık altında laf sokmaya çalışan tipler3
- mesajlaşılan kızın silik yemesi3
- en güzel tatlı2
- cioran neden intihar etmedi3
- habire12 adamdır37
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- kadın2
- yeni parti50
- fake yazarlar2
- narsisizm2
- cinsel hikaye yazıyoruz3
- cem küçük5
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
18 yaşındaki güney amerikalı bayan atlet. uluslararası atletizm federasyonlar birliği hakkında cinsiyet testi yaptırmıştır.
dünya atletizm şampiyonası 800m de an itibari ile şampiyon olmuştur.
dünya atletizm şampiyonası 800m de an itibari ile şampiyon olmuştur.
fotoğrafına bakınca kadın olmadığı anlaşılıyor. zaten bu kadınsa, ben de erkek değilim. *
http://media.ntvmsnbc.com...190809-semenya.hlarge.jpg
http://media.ntvmsnbc.com...190809-semenya.hlarge.jpg
Hücrelerinde Y kromozomu yoksa bayandır, bu kadar basit. Gerisi sadece hormonlara bakar. Bir erkeğe ostrojen verin kadınsal, bir kadına testesteron verin erkeksi özellikleri kazanıverir. Fark sandığınız kadar keskin değil, üzgünüm *
kendisinden istenen cinsiyet testi sebebiyle mutsuz olan atlet.. yarıştan sonra pek sevinmedi..
yarışlarda gördüğümde benim de ilk aklıma gelen bu ihtimal olmuştu. yani şu an kesif bir şerefsizim benim aklıma gelmişti hissi yaşıyorum.
adamın -ki öyle gibi görünüyor- acaip kasları var, göğüsleri çıkmamış, saçları da kısa kestirmiş bi de mayo yerine şort giyince diğer atletlerin 2.5 saniye önüne geçmiş. organ farkıyla kazanmış yani.!
adamın -ki öyle gibi görünüyor- acaip kasları var, göğüsleri çıkmamış, saçları da kısa kestirmiş bi de mayo yerine şort giyince diğer atletlerin 2.5 saniye önüne geçmiş. organ farkıyla kazanmış yani.!
yarışı ikinci tamamlayan Janeth Jepkosgei ve üçüncü tamamlayan Jennifer Meadows kendisinden daha çok sevinmiştir. yarışın başlangıcında ve sonunda usain bolt gibi acayip hareketler yaparak dikkat çekmek istemiş, becerememiş, sevinci kursağında kalmıştır. ha yarışta da kendisini çok zorlamamış ve adeta yürüyerek kazanmıştır o ayrı.
eğer ki hakkında konuşulanlar doğru ise paranın neler yaptırabileceğine avrupa çapında şahit olacağımız unisex atlet.
cinsiyet testi sonucunda kadın olduğu ortaya çıkarsa acaip sükse yapacak doğan görünümlü. yani şort giymesi, şüpheli tavırlar sergilemesi falan hepsi pazarlama stratejisinin gereği de olabilir. düşünsenize o zaman kadın/adam usain bolt'dan bile daha çok konuşulmaz mı?
(bkz: süper dişi)
tartışmalara son vermek için pantolonunu indirmeyi teklif eden güney afrikalı bayan atlet.
şampiyona komitesinin üstü kapalı ''ne ayaksın lan sen'' mesajı verdiği atlet.
"kız olduğumu anlamanız için, pantolunumu mu indirmeliyim?" açıklamasını yapmış atlet. bu kadar testle uğraşacaklarına, kısa yoldan yapılabilirdi aslında. *
eğer kadınsa evde kalacağı nerdeyse kesindir. yani bu ne lan?
berlin'deki dünya şampiyonası 800 metre yarışını ilk 600 metresini adeta yürür tempoda koşmasına rağmen rahat kazanmış atlet. testlerin sonucu ne çıkarsa çıksın onurunun ayaklar altına alınması üzücüdür.
kadın olduğu belirlenen atlet. ama, kendisinde bulunan testestoron hormonu, normal bir kadınınkinin 3 katı. bunla ilgili çıkacak karar beklenecek artık...
ntv spor kendisinin ebesiyle de görüşmüş.
--alıntı--
Semenya'nın ebesi de konuştu
Cinsiyeti tartışılan Güney Afrikalı atlet Caster Semenya'ya bir destek de onu doğurtan ebeden geldi. 59 yaşındaki ebe Martina Mpati, Semenya'nın cinsiyetinin tartışılmasının bile saçma olduğunu belirterek, "Caster kesinlikle bir kız. Onun doğmasına yardımcı oldum. Ardından ellerimle bir güzel yıkadım. Eğer onun cinsiyetini bilecek birisi varsa o da benim" dedi.
http://www.ntvmsnbc.com/id/24994919/
--alıntı--
--alıntı--
Semenya'nın ebesi de konuştu
Cinsiyeti tartışılan Güney Afrikalı atlet Caster Semenya'ya bir destek de onu doğurtan ebeden geldi. 59 yaşındaki ebe Martina Mpati, Semenya'nın cinsiyetinin tartışılmasının bile saçma olduğunu belirterek, "Caster kesinlikle bir kız. Onun doğmasına yardımcı oldum. Ardından ellerimle bir güzel yıkadım. Eğer onun cinsiyetini bilecek birisi varsa o da benim" dedi.
http://www.ntvmsnbc.com/id/24994919/
--alıntı--
sonuç olarak kadın mı erkekmi hala bilmediğim kişidir.
yarış öncesi tepkileri erkek atletler gibi olan güney afrikalı atlet. testeron seviyesinin normal bir kadının 3 katı olması akla kadınken erkek olan doğu alman atletleri getirmiştir.
haberlere göre çift cinsiyetliymiş. yani kıvanç tatlıtuğ'a da aşık olabilir ece sükan'a da. kimse karışamaz.
http://haber.gazetevatan...._belli_oldu/258761/5/spor
http://haber.gazetevatan...._belli_oldu/258761/5/spor
erkek olduğu kanıtlanmış atletmiş.
an itibariyle kadınlar(kendisi kadın mı tartışılır ama) 800m yarışını kazanmıştır.
O karın kası bende yok lan.
O karın kası bende yok lan.
dün gece rüyama giren state-ül art.
hanım atlettir.
not: kızın üstüne fazla gitmeyin.
not: kızın üstüne fazla gitmeyin.
Erkek mi kadın mı bu? yok lan, bu karıyla ben kadınlığımdan utanç duyarım. ya da halime şükür mü etsem ne yapsam?
türk kızlarına bulaşacağınıza buna bulaşın be...
türk kızlarına bulaşacağınıza buna bulaşın be...
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar