bugün
- sözlüğün kepengini kaldırırken düşünülen3
- isviçre alplerinde leğenle kaymak2
- kelle paça4
- birinin omzuna dokunup kadeh tokuşturmak2
- sözlüğün en sevilen yazarı30
- bazı kızların çok güzel olması2
- kürtler eşcinseller solcular ve afyonlular6
- kadınlar yüzünden sözlüğün bu halde olması10
- sorgulayan aklı insana kim verdi19
- 27 ağustos 2026 şampiyonlar ligi kura çekimi22
- ateistlerin yaşama amacı24
- apo idam edilmeli12
- teröriste sövmek artık yasak23
- 2027 sözlük kuralları5
- 26 ağustos 2026 olympique lyon fenerbahçe maçı48
- erdoğan'a makarna için oy verildiğini sanan tip3
- yazın bitiyor olması4
- yeter ulan artık19
- cumhurbaşkanlığı hükümet sisteminde revizyon11
- sözlükle ilgili endişeler6
- özür dilemeyi bilmek2
- fenerbahçe vs galatasaray19
- velvet17
- sözlüğe küsmek15
- fenerin sanki bizi biraz fazla rezil etmesi19
- kıskanılan nickler4
- sarapci koala54
- 27 ağustos 2026 ferencvaros trabzonspor maçı6
- hemcinsinde çekici bulduğun detaylar3
- öfke6
- sözlük'ün erkek tipsizleri ve çirkinleri8
- fenerbahçe25
- gta 65
- tarihin en kötü lyonu14
- apoya küfür edince sinirlenen akpliler ve mhpliler11
- ankara12
- bir kızın kucağınıza oturması6
- zall'ın en başından beri yapay zeka olması3
- fenerbahçe lyon maçında atıp tutan yazarlar16
- saraca'nın şeklinin ve tipinin değişmesi7
- savunduğu her fikrin doğru olduğuna inanan insan4
- din tartışmanın gereksiz olması3
- trafikte sinirlenip bağırmak3
- gayler5
- bu saate uyumayan yazarların amacı2
- an itibariyle sözlükte cinlerin dolaşması3
- kadınlar yüzünden dünyanın bu halde olması3
- sosyalizm'in en büyük handikapı3
- sözlüğün siyasallaşması4
- islam barış dinidir43
türevlerinin örnek alması gereken yazar.
ancak reflikasyona gitmesi kendi için daha iyi olacaktır.
ilk soru benden,
bize anlatılan tarih ne kadar doğru ?
ancak reflikasyona gitmesi kendi için daha iyi olacaktır.
ilk soru benden,
bize anlatılan tarih ne kadar doğru ?
rumuzundaki 13 yaşı sanırım.
adamdır adam.
kapasitesi bu kadar yazardır. elimden geldiğince yükseltmeye çalışacağım kapasitemi. verdiğim rahatsızlıktan dolayı herkesten özür dilerim. keşke kapasitemi a master of thoughts seviyelerinin hiç olmazsa yakınına ulaştırabilmeki başarabilsem. her gece yatarken bunun için dualar ediyorum. gelişme oluyor sanırım yavaş yavaş.
yazılarını beğenmekteyim. sağlam duruşuyla dikkat çeken değerli bir yazardır. eksik olmasın.
kardeşinden bir hoşgeldini eksik eden yazar. kınıyorum, kesin ateisttir. *
virajı uzun farla dönen piç başlığına " (bkz: kesin ateisttir)" bkz'i verebilecek kapasitede bir yazardır.
okuma-yazması olan yazardır çok şükür.
sigara kullanmayan yazardır. ama isteyenin canı sağolsun, ısmarlarım birer paket sigara. sizden kıymetli mi sanki...
(#8219736) Tüm Beşiktaşlılar adına , en güzel mektubu yazandır.
beşiktaşlıdır ve türkiye'de başka herhangi bir takıma sempati duymaz.
her beşiktaşlı gibi sağlamdır, beni türk spor medyasının tırı-vırı haberciliğinden kurtarmış güvenilir kaynaktır. *
kendisine yapılcak en güzel iltifatlardan birisi "sağlam beşiktaşlıdır" demektir. gurur duyuyorum. bu söze layık görenlerden allah razı olsun.
hakkında bir sürü giri olan yazar. sağlam yazarlardan olduğunu seziyorum. hoşgelmiş sefa getirmiş. benim gibi yedinci nesilmiş *
hoşgelmiş olan yazardır.
kıymetini bilenlere teşekkür eden yazardır.
ay sen buralarda harcanıyorsun demek istediğim yazar.
düşüncelerimiz aynı olmasa da, medenice tartışabildiğimiz yazar. neticede ben ona düşüncelerimi o da bana düşüncelerini empoze etmeye çalışmıyor. bu çok önemli bir özellik bence.
muhtemelen bu sözlükte en az oy kaygısı olanlardan birisi. hayır önce dediğimize kendimiz inansak keşke. benim burada karmam +300 olsa bana çıkarıp para mı verecekler? ne çıkarım olacak bundan? meşhur mu olacağım?
en çok eleştirildiği noktalardan birisi doğru düzgün tutmaması, kolay kolay taraf olmaması. taraf tutmayarak, objektif bir şekilde bir şeyleri söyleyince "tribünlere oynuyor" deniliyor.
iyi de arkadaş, keşke herkes benim gibi yapsa. bakıyorum, burada herkes bir tarafı tutmuş, savunduğu fikrin aksini savunanı ötekileştiriyor, reddediyor, kendi fikrinden bir nebze olsun ödün vermiyor. gerçekleri görmekten kaçıyor. savunduğu fikirleri bir futbol takımı destekler gibi destekliyor. iyisini görüyor, kötüsünü görmezlikten geliyor.
ne kazandırır bu bize, ülkemize... herkes birbirini dinlemeli, gerekirse fikirlerinden karşılıklı olarak ödün vermeli, ortada buluşabilmeli. "millet olabilmek" dediğimiz şey bu değil mi? sadece ülken için yaşayabilmek, ülkeyi ileriye götürebilmek.
herkesin burada yaptığı kısır tartışmalar kime ne kazandırıyor? sadece gün be gün birbirimizden daha çok nefret ediyoruz, bölünüyoruz.
bende ilk başta bu yolu denedim. dinlemedim kimseyi, sadece kendi bildiğimi okudum. ancak baktım ki bir şey değişmiyor. boşu boşuna sinirleniyorum, öfkeleniyorum, kendi milletimden olan birisine nefret besliyorum... daha sonra düşündüm ki bu ne bana ne başka birine bir şey katar. bende sizin tribünlere oynamak dediğiniz şeyi seçtim. büyük resme bakmayı denedim, naçizane başardığımı da düşünüyorum.
siyaset bilgimde kendimce var çok şükür. her şeyi bilmiyorum elbet, her gün yeni şeyler öğreniyorum. çünkü biliyorum ki; bir şeyi bilmemek biliyormuş gibi yapmaktan çok daha masum bir şey.
size de tavsiye ederim bunu. bir tarafı fanatikçe, oranın militanıymış gibi tutmayı bırakın, objektif olmaya çalışın.
her şeyi biliyormuş gibi yapmayın, bilmiyorum demeyi öğrenin.
emin olun böyle çok daha iyi olacak her şey.
en çok eleştirildiği noktalardan birisi doğru düzgün tutmaması, kolay kolay taraf olmaması. taraf tutmayarak, objektif bir şekilde bir şeyleri söyleyince "tribünlere oynuyor" deniliyor.
iyi de arkadaş, keşke herkes benim gibi yapsa. bakıyorum, burada herkes bir tarafı tutmuş, savunduğu fikrin aksini savunanı ötekileştiriyor, reddediyor, kendi fikrinden bir nebze olsun ödün vermiyor. gerçekleri görmekten kaçıyor. savunduğu fikirleri bir futbol takımı destekler gibi destekliyor. iyisini görüyor, kötüsünü görmezlikten geliyor.
ne kazandırır bu bize, ülkemize... herkes birbirini dinlemeli, gerekirse fikirlerinden karşılıklı olarak ödün vermeli, ortada buluşabilmeli. "millet olabilmek" dediğimiz şey bu değil mi? sadece ülken için yaşayabilmek, ülkeyi ileriye götürebilmek.
herkesin burada yaptığı kısır tartışmalar kime ne kazandırıyor? sadece gün be gün birbirimizden daha çok nefret ediyoruz, bölünüyoruz.
bende ilk başta bu yolu denedim. dinlemedim kimseyi, sadece kendi bildiğimi okudum. ancak baktım ki bir şey değişmiyor. boşu boşuna sinirleniyorum, öfkeleniyorum, kendi milletimden olan birisine nefret besliyorum... daha sonra düşündüm ki bu ne bana ne başka birine bir şey katar. bende sizin tribünlere oynamak dediğiniz şeyi seçtim. büyük resme bakmayı denedim, naçizane başardığımı da düşünüyorum.
siyaset bilgimde kendimce var çok şükür. her şeyi bilmiyorum elbet, her gün yeni şeyler öğreniyorum. çünkü biliyorum ki; bir şeyi bilmemek biliyormuş gibi yapmaktan çok daha masum bir şey.
size de tavsiye ederim bunu. bir tarafı fanatikçe, oranın militanıymış gibi tutmayı bırakın, objektif olmaya çalışın.
her şeyi biliyormuş gibi yapmayın, bilmiyorum demeyi öğrenin.
emin olun böyle çok daha iyi olacak her şey.
tribünlere oynayan yazarımsı.
daha önce belirttiğim gibi , onun şehit acısı şu acısı bu acısı diye birşey taktığı yok. sadece artı oy kapmak için ( ki artı oyda ne var bu da ayrı bir tartışma konusu '' abilerinin ablalarının sözlerini taklit eden, taklitçi.
kendi öz düşünceleri olmayan...
sosan 7.nci cumhur başkanı kim , google a bakar. tutmuş siyasete yazıyor.
yazık .
daha önce belirttiğim gibi , onun şehit acısı şu acısı bu acısı diye birşey taktığı yok. sadece artı oy kapmak için ( ki artı oyda ne var bu da ayrı bir tartışma konusu '' abilerinin ablalarının sözlerini taklit eden, taklitçi.
kendi öz düşünceleri olmayan...
sosan 7.nci cumhur başkanı kim , google a bakar. tutmuş siyasete yazıyor.
yazık .
(bkz: kaliteli yazar)
Gündemdeki Haberler