bugün

/27
Eşsiz gitar soloları, Synthesizer ve yoğun flüt kullanımı ile göze çarpan efsanevi progressive rock grubu.
ilk Albümleri ayrı bir güzel olmakla birlikte hepsi candır.
"Kamil."
o paraya içilebilecek en iyi sigaradır.
güzelim sigarayı piç etmişler o ayrı, kesin yılbaşında yine bişi olcak.
Allah kahretsin ki butun liselilerin elinde olan sigara. Lanet olsun fiyatini dusurene.ortalikta ucuzladi diye icen insan haline dustuk. Gecen bufeden istedim lucky strike verdi.

+ yanlis anladiniz galiba camel soft demistim.
- al sen, bunu al. Bu da ucuzladi daha ucuz hem.
+ anladim ama ben camel istiyorum.
- haa camel yok.
Fiyati düştü ama eski kalite yok.
eskiden kalan tek şey deve .

(bkz: gerçek Camel bu değil)
15 yaşında olmama rağmen günde bi paket bitiren biri olarak söyliyeyim, sabah sekizde içtiğim camel green (ilk defa içişimdi) beni oraya yığmıştı gerçi eski tadı yok diyorlar ama olsun.
1971 yılında kurulmuş olan, progressive rock yapan, ingiliz müzik grubu.

https://www.youtube.com/watch?v=50PUI0ALfAY
fiyatı 6.5 tl olduktan sonra, gün geçtikçe kalitesini düşüren sigara markası. tadı eskisi gibi olacaksa, 8.5 tl den almaya razıyım.
(bkz: o eski halinden eser yok şimdi)
renk olarak da kullanılan kelime.
bok gibi kokan sigara.
Sürümden kazanmak kelimesini lügatına ekleyen sigara.
(bkz: ne diyon lan sen deyişik)
Eskilerde iceni azken,simdilerde fakir sigarasi olarak ayaga dusen,saka maka camel box ile ciddi dusunuyorum her ne kadar cigerimi sikse de.
fakir sigarası.
sadece sigara degil
70 lerin rock tarihinde
onemli bir ingiliz grup

onemli alnumleri
the snow goose
stationary traveller.
Yokluktan içilir bir sigaradir.
Üründe ciddi derecede bozulma olduğu fark edilmediği için düştüğü fiyata aldanarak kullanılan "zıkkım".
son zamanlarda dumanı milletin ciğerine pelesenk olmuş meret.
green olanı insanın canına okur. ağır değil, resmen "tıkayıcı güç"tür. kısa sigarayı her seferinde bitiremeden atmak demektir.*
Son zamanlarda fiyatı 3 TL civarında düşen; ergenlerin ve cafelerde artistlik yapmak için masaya koyulan gereksiz hiç var olmaması gerek melet in adıdır.
ingilizce deve, hatta, hint avrupa dil grubunda, camel, cemel gibi kelimeler, benzeşimlerinden ötürü hep deve anlamındadırlar.
Türkiye'de fiyatı ucuzlamıştır ve türkçe karşılığı deve olan bir sıgara markasıdır
son turneleride türkiye'ye gelmeleri için imza kampayası başlatılmış efsane yiğidolar.

allahını seven imza atsın lan. dinleyip dinlememeniz önemli değil.:(

https://www.change.org/p/...share_facebook_responsive
Yaklaşık 5 sene içtikten sonra 6.50 tl' ye inince içmeyi bıraktığım sigara. Bozdular tadını hiç olmadı, çok hafif hatta boş.
© copyright 2005 - 2026