bugün
- herkes yatsın iyi geceler8
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- 1 saatte 10 bira içmek19
- tembel ve çalışmayan insan16
- erkeklerin giderek feminenleşmesi11
- oğlum çok güzel lan6
- cips olsa da yesek7
- istanbul un çok pahalı olması12
- sözlük kızlarının kombinleri20
- the merich13
- velvet vs nervio19
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek13
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- otobüste kitap okuyan insanlara bakmak3
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması8
- aklını yitirmek4
- eşeği alıp kafa iznine çıkmak7
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- matbaanın gecikmesine sebep5
- 50 tl ile rolling yapmak6
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- horoz hayası çorbası5
- velvet13
- slavko vincic15
- benzini dolarla mı alıyoruz diyen tip6
- en sevilmeyen ev işleri2
- kadınlar nasıl erkeklerden hoşlanırlar6
- oğuzhan uğur'un tutuklanması2
- lale devrinde deliler gibi eğlenmek4
- bira cips6
- nervio11
- ispanya20
- eski nahif sözlük kızları2
- atatürk e din düşmanı diyenler6
- manifest grubu3
- arkadaşlar beni gammazlayın5
- acıktım ben3
- ona bir şey söyle9
- 2026 dünya kupası25
- kadim kültürler4
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti6
- laptop5
- yarın iş olduğu gerçeği3
- aga be şarkılar5
- manyak olmaya karar verdim9
- tememda kenka nalaka10
- gocusuz sözlük4
- bir yazarın cinsiyetini öğrenme yolları5
- devlet bahçeli5
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
sigara markasıdır.
sigaramdır.
soft u içildiğinde tadı ağızda kalan türk tütünlü icat.
kıwssa marlbora dan sonra içilmesi en güzel olan sigaradır.hiç denememiş olanlar mutlaka denesinler.
1 mayıs itibariyle geçiş yaptığım sigara markası. şu an aramız iyi, hatta o benden hızlı gidiyor, kaymak mübarek.
her şey aniden gelişti. o belirli günde kahvede oturmuş çayımı bekliyordum. sigara makinasındaki camel reklamını gördüm ve çektim bir paket. ve şimdi paketler çekmecede. türk tütünü de varmış ya, ucundan az memleket koklar mıyız diye çekiyoruz be abi.
edit: kısa malbuştan kutu camele geçilmiştir. beş seneden sonra bile gayet yumuşak bir geçiş oldu.
her şey aniden gelişti. o belirli günde kahvede oturmuş çayımı bekliyordum. sigara makinasındaki camel reklamını gördüm ve çektim bir paket. ve şimdi paketler çekmecede. türk tütünü de varmış ya, ucundan az memleket koklar mıyız diye çekiyoruz be abi.
edit: kısa malbuştan kutu camele geçilmiştir. beş seneden sonra bile gayet yumuşak bir geçiş oldu.
sigara paketi güzel olan sigara. bazen sadece paketi için bile alırım.
sigara markasıdır. paketin üstündeki deve resminin ön bacağında,
eli belinde siki piyasada çıplak bir erkek figürü vardır.
devenin üstünde bir de kadın olduğu söylenmekteysede ben hala göremedim o kadını.
eli belinde siki piyasada çıplak bir erkek figürü vardır.
devenin üstünde bir de kadın olduğu söylenmekteysede ben hala göremedim o kadını.
tekrar dönüş yaptığım efsane.
bir milletin kendi kendini yönetmesidir.
(bkz: forever)
soft'u ilaç olan sigaradır.
bluesi makbul sigaradır.
küçüklükte de sempati duyduğum sigara. paketi çikolatayı mı hatırlatırdı nedir. üstündeki devenin adı old joe. sirklerde çalıştırmışlar ömrü boyunca. resmi çekilirken de flaş'tan korkup kulaklarını geriye atmıştır yaşlı joe.
amerika da türk sigarası diye satılan sigara...
orta 1 de ilk aldığımda 50.000 liraydı. nerde eski camel dedirtir şu sıralar. yerini hiç bir sigara doldurmaz. ara sıra winston içilir ama illa içilecekse mutlaka cameldır. Soft un box tan farkı soft daha ağır olmasıdır. içtiğinizde farkı anlarsınız. piyasadaki en baba sigaradır.
insanı isyanlara sürükleyecek sigaradır.
şöyle ki, pakedimde 4-5 dal kalmasından mütevellit dün bi tane alıp atmıştım çantama.
annemden de otlandığım için o paket az önce bitti ve diğerine saldırdım fakat çantamın ebesini anmama rağmen bulamadım.
çıldırdım, masayı duvara fırlattım deli oldum, oturup ağlama seviyesine geldim.
ama çantanın iç bölümlerinden birinde bulup bi tane yakınca ne dert kaldı ne isyan.
sen nelere sen nelere kadirsin ey camel box.
şöyle ki, pakedimde 4-5 dal kalmasından mütevellit dün bi tane alıp atmıştım çantama.
annemden de otlandığım için o paket az önce bitti ve diğerine saldırdım fakat çantamın ebesini anmama rağmen bulamadım.
çıldırdım, masayı duvara fırlattım deli oldum, oturup ağlama seviyesine geldim.
ama çantanın iç bölümlerinden birinde bulup bi tane yakınca ne dert kaldı ne isyan.
sen nelere sen nelere kadirsin ey camel box.
bildiğin devedir müdürüm afedersin.
Zamanı boşa harcatmayan gruptur. Onları anlamak için fazla mutlu olmamanız gerekir. (bkz: ice)
http://www.youtube.com/watch?v=VhRgelkyeyo
http://www.youtube.com/watch?v=VhRgelkyeyo
içinde dünyanın en kaliteli tütünü olarak bilinen virginia tütünü bulunan sigara markasıdır.
90'ların başında efsaneydi.
ingilizce deve demektir. adı camel olmasının sebebi ise bir ingilizin çölde gördüğü devenin sahibinin ismini deveye vermek istemesidir. deve sahibinin ismi camal mış.
10 yıl önce piyasada satılan camel marka sigarayla karşılaştırdığımda ne tat ne de paket görüntüsü olarak birbirine hiç benzemeyen buna rağmen piyasada yine aynı isimle satılmaya devam eden kısacası ana markanın rjr den jti a geçmesi ile birlikte anlamsız bir imaj ve tat değişimine uğrayıp smooker larını küstürmüş sigara.
asi, şehirli, serseri ama gerektiğinde aristokrat olabilen adamın sigarası. sabahın köründe bir sırt çantasıyla kendisini tren istasyonunda bulabilen adamın sigarası. hayatımın önemli bir parçası.
ek olarak: winston'la karşılaştırmak gerekirse;
winston'ı herkes sever ama az sever. camel'ı ise sevmeyen hiç sevmez, seven ona aşıktır, aşırı sever. yani winston'a göre çok daha kişlikli bir sigaradır camel.
ek olarak: winston'la karşılaştırmak gerekirse;
winston'ı herkes sever ama az sever. camel'ı ise sevmeyen hiç sevmez, seven ona aşıktır, aşırı sever. yani winston'a göre çok daha kişlikli bir sigaradır camel.
ciğerleri yormaz, içimi güzeldir. box ile soft arasındaki farkı şahsen ben pek anlayamadım.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar