bugün
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri25
- dilbigisisi en iyi olan yazar15
- tutunamayanlar8
- arkadaşlar hesabımı gizliyorum7
- gammazlar bakar mısınız4
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri35
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz35
- sözlük yazarlarını analiz eden yazar5
- boyumun 2 cm kısalması29
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri3
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var9
- kızlar bakar mısınız13
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- ölmek istemek ama ölememek2
- israil'e saldıran her ulus helaka uğrayacak6
- chp'nin türkiye'ye yaptıkları5
- true'ye seksi gelmeyen kızlar3
- istanbul da 2 ilçede denize girme yasağı2
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı19
- islamda namaz yoktur13
- sözlük yazarlarının mastürbasyon teknikleri6
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak8
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor9
- gammaz olmanın avantajları2
- tai lung15
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- düş sokağı sakinleri3
- drama bağımlısı olmak3
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek8
- işıklar içinde yatsın3
- her ilde üniversite kurulması6
- ankara hukuk2
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- blues2
- tora'ya göre allah arşta istiva etmiyor3
- her şeyin mizahı yapılmalı mı19
- hakaret etmek7
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- süleyman demirel3
- motorin7
- insan olmaya ceyrek kala5
- geçmişe takılıp kalmak8
- zeynep bastık'ın beyaz külodu4
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- yaşar dinleyen erkek10
- bik bik'in mutfağına konuk olmak8
- fusya semsiyeli yabanci19
- chp'nin dünyayı güzelleştireceğine inanmak5
camel brown 'dan sonra içilebilecek en iyi sigara. hele ki marlboro bu haldeyken...
paketlerini atmayıp yastık yapmayı düşündüğüm has sigaramdır. adamın ta kendisidir.
nikotini bütün hücrelirinizde hissetmeye sebebiyet verir.
cebinizde 10 lira, 20 lira veya katları varsa katiyen tek başına verilmez o para. bir yerlerden bir şekilde 1 lira bulunur ve paranızın üstü tam olarak cebinize döner.
camel white,black,blue ,ne olursa olsun, isterlerse ebemkuşağı renklerinin tamamını önüme serseler yine değişmeyecek olan yoldaşımdır.
her gün 2 paketini tükettiğim, başka da türevini bulamadığım sigara. artık alışkanlıktan mı, sertlikten mi bilinmez; ama başka bir sigara yakıldı mı direkt kendileri geliyor.
filtreli olduktan sonra bir boka benzemeyen, sıradanlaşan sigara.
aşk'tır o, tutkudur, şehvettir; ve dosttur aynı zamanda, kardeştir, anadır, babadır, yoldaştır. adam gibi adamdır. candır be!
tiryakisi olduğum deve. Krize gircem, harun abi getir de içelim şunu.
'yok abi yeni içtim almayım' dedirtmeyen tek sigara. günde 2 paket tükettiğim.balgamını bile severim.
günde 2 paket tüketmeden rahat edemediğim dostum, sırdaşım.
sigarayı bırakmadan önceleri günde bir paket içtiğim sigara, her gördüğümde bana göz kırpıyor şerefsiz ama ben hamdım piştim yandım.
verdiği zararlara değendir.
boğaza nazır yakıldığında süpernova ya erişmenizi sağlayacak sigaradır.
(bkz: içmesi en keyifli sigara)
(bkz: içmesi en keyifli sigara)
zamlı halı 6.5tl olan sigara.
isterlerse 12.5tl yapsınlar, isterlerse 26.5, öyle bir aşktır ki camel, aç kalırsın ama camel'ını değiştirmezsin. ayrıca tahminimce en çok aşık olunan, duygusal bağ kurulan sigara markasıdır. candır.
isterlerse 12.5tl yapsınlar, isterlerse 26.5, öyle bir aşktır ki camel, aç kalırsın ama camel'ını değiştirmezsin. ayrıca tahminimce en çok aşık olunan, duygusal bağ kurulan sigara markasıdır. candır.
zamlardan sonra gerçek fiyatını merak ettiğim bitanem aşkım.
6.5 ise yine bir nebze alınırda, kimiside 9 diyor . 6.5 olanlar piç bakkalların zamsızları bize kakalamasıymış.
6.5 ise yine bir nebze alınırda, kimiside 9 diyor . 6.5 olanlar piç bakkalların zamsızları bize kakalamasıymış.
camel soft un efsane üretimi bittiğinde, benim için biten sigaraydı. O zamandan bu yana american tobaccos camel a tüy dikti. Ta ki camel black ile tanışana kadar. 2000 ruhu geri döndü.
herkesin garip bir şekilde çok secdiği sigara, ben çok sevmiyorum.gerçi ben bıraktım 3 gündür.
geçmiş olsun ey halkım!
o artık 8 TL.
tutunacak dalımız kalmadı!
o artık 8 TL.
tutunacak dalımız kalmadı!
içen adam anlar ne olduğunu. hasta olunacak sigaradır. en yakın arkadaşımdır. beni hiç sözümü kesmeden dinleyen tek arkadaşım. heyhat sende gittin. artık kime sığınacağız.
bu arada umarım 6.5 liradır 8 lira ise adama koyar gerçi ama son söz yine de camel soft ulan.
bu arada umarım 6.5 liradır 8 lira ise adama koyar gerçi ama son söz yine de camel soft ulan.
şu aralar karaborsadadır.
ufak bakkal ve tekellerde 8 tl olup, 5 dakika önce aldığım carrefour gibi büyük marketlerde halen 6 tl dir efendim. koşunuz.
jti tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadığından, fiyatı hala 6 lira olan sigaradır.
her ne kadar ölü skici büfeciler, 8 liradan itelemeye çalışsalar da marketlerde 6 liradan satılmaya devam etmektedir.
her ne kadar ölü skici büfeciler, 8 liradan itelemeye çalışsalar da marketlerde 6 liradan satılmaya devam etmektedir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar