bugün

/13
sabahın köründe beni uyandıran kel piç. uyanır uyanmaz pc başında yeğenimi izlerken buldum, tam bir işkence..
çok basit çizgilerle tasarlanmış, küçük kel bir çocuk...
ama küçüklerin gönlünde anlaşılamaz bir şekilde taht kurmuş.
kabusum. manyak çizgi çocuk. yiğenim sayesinde gecelerimin iğrenç geçmesinin nedeni sevimsiz çocuk.
tanrıdan tek dileğim stewie griffin ile tanışması..
Geçen gün iki kadının konuşması sırasında x kadının y kadınına " araba çarpsa da kurtulsak şu kel çocuktan" diyerek serzenişte bulunduğunu duyduğum çizgi film karakteri.
günümüz cocuklarin mükemmel türkce ögrenmesine yardim eden cizgi kahraman. yumurcak tv'ye tesekkürü borc biliyoruz ailecek.
izledikten sonra insanı hayattan soğutan, 5-6 yaşa hitap eden bir çizgi film olmakla beraber 15-16 yaşlarındaki kazık kadar kızların da izleyebildikleri, içinde "caillou" (kayu) isimli kel bir çocuğun oynadığı acınası, belgesel kıvamındaki çizgi dizidir.
kardeşimi baştan ayağa ele geçirmiş çizgi kahraman. caillou denince akan sular durur!
ya çocuklar bu kel kafalı çocuğu neden bu kadar seviyor ki diye düşündüren çizgi filmdir. sevilecek tek çizgi film bu mu kaldı? 23 yaşımda hala çizgi film izlerim* ama sevemedim gitti keratayı.
en az tarkan kadar meşhur bu çocuk.
etrafta küçük çocuk olmaması sebebiyle hiç izlemediğim ve hakkında sürekli gay olduğu yönünde birşeyler okunan çizgi film karakteridir.
Ailesinin ve kendisinin herşeye pozitif baktığı kel oğlan.Odasını dağıttığında annesi sorun olmadığını söyler.bizim aile kültürümüzde olsaydı: "laaayn caillou naaptın" akabinde fırlatılan terlik olurdu.
ömrümü çürüten çizgi film kahramanı. yumurcak tv'de yayınlanıyor. yeğenimin arkadaşıymış öyle söylüyor kendisi. velede caillou masası, caillou kıyafetleri, caillou bebekleri alıyoruz paso.
2 yaşındaki yeğenimin saatini ezbere bildiği çizgi flim.. üstelik bir de caillou bebeği var... her gittiğimde '' daaii baaaaag '' diye üstüme koşuyor... o bebeği de ben almıştım kendisine yazın gittiğimde... *
hiperoynak yeğenimin gıbtayla izlediği çizgikel, bu eleman çıktığnda zapt edilmesi güç yeğenim kayuuuu! nagraasiyla sessiz sedasiz tv karşında oturuyo. her eve bir kayuu şart.
(bkz: gevurun keloğlanı)
Kuzenim ilgiyle izlediği kayu donundan kayu masasına kadar herşeyini aldığı keltoş çocuk .Hele o başlangıçtaki müziğini bağıra bağıra söylemesi yok mu.
Thatttsss meee Kayuuuuuuuuuuuu.
dora the explorer ile izdivaç kurmasını temenni ettiğimdir.
bütün veletlerin keyifle izlediği velet.
ürünleri sayesinde, yumurcak tv'nin bolca para kazandığı, çizgi karakter.
5 yaş altı çocukların bütün ürünlerine sahip olabileceği çizgi film kahramanı. öyle ki;

ayakkabı,
pantolon,
etek,
sweatshirt,
t-shirt,
çorap,
koltuk,
dolap,
halı,
kitaplık,
çalışma masası,
oyuncaklar,
bilgisayar oyunu

ve daha niceleri.
(bkz: allah da onun belasını versin)
5 yaşındaki kardeşim yayın saatlerini ezberledi onun.
benden daha çok sevıyo onu*.
verdiği mesajlar ve içerik açısından okul öncesi çocukların seyredebileceği en iyi çizgi film.
müdürümün msn de profil fotoğrafı olan çizgi film karakteri.
çizgi filmde genel olarak astral seyahat havası vardır. Etraf hep bulutumsu.
Babası Tecavüzcü Coşkun olması muhtemel çizgi film kahramanı. Yoksa bu zamana kadar saçı çıkardı.
© copyright 2005 - 2026