bugün

/152
optik inek adlı yazar arkadaşın şu entrisini (#31384352) görünce afalladığım kent. o kadar mı kalabalık bir yer oldu? Bursa'yı da mı kaybettik?

ilk okuduğumda kesin istanbul Tuzla otobüslerinden bahsediyor sanmıştım.
Kalabalıklaşan şehir olduğu doğrudur. Özellikle Suriyeliler çok fazla vardır. Buranında bokunu çıkardılar. Allahtan Mudanya tarafındayım fazla Suriyeli be trafik yok.
En kalabalık ve en pahalı ulaşıma sahip şehir. Bir çok yer işçiye yol parası da vermez.

istanbul kadar pahali, ulaşım ücreti istanbul dan daha pahalı olan şehir.
(bkz: iskender)
ulaşım ístanbul kadar pahalı değildir. abartmayın. bu şehrin belediye başkanlarından kurtulması gerektiğini düşünüyorum. koca şehri taşra mantaliteli tipler yönetmemeli.
https://www.change.org/p/...no_msg&fb_ref=Default
Bi gün öyle bi gün böyle.Önceki günt shirt ileydim dün bot giydim şemsiye aldım bugün kazak ve mont giydim. Yarın kar yağar mı yağar hazırlıklı olmak gerek.
nilüfer orada özerk gibi.
Havaları bu ara dengesiz. ikinci öğretim olarak mağdurum sözlük. Kabanla okula giderken terleyip dönerken üşüyorum.
Bundan 16 yıl önce gidip 4 ay yaşadığım şehir. Mükemmel bir doğası vardı. Lakin şimdi nasıl oldu bilmiyorum.
görsel
havası bir hayli kirli bu aralar. canımı sıkıyor. ayrıca bir laf dinlemez adam tarafından yönetiliyor.
(bkz: toplar diyarı)
Türkiye'deki en güzel metropol şehirdir, şehirden 10 dakika uzaklaşınca doğayla buluşulabiliyor, ayrıca şeftalisiyle, kestane ve kestane mamülleriyle, zeytiniyle, ipeğiyle az kaldı unutuyordum bir de ibnesiyle meşhur şehrimiz.
Doğasını özlediğim şehirdir.
rezil bi yer gelmeyin lan!
delikanlı memleketi.
Doğduğum il. Kendisini çok özlüyorum. belki hala orada yaşasaydım her şey çok farklı olacaktı. Çikolatalı kestane şekerinden öperim.
taşınalı iki ay olmasına rağmen beni sıkmayı başarmış şehir. gölyazı'ya gidip kitap okumaktan gözlerim soldu. şehirde yapılabilecek herhangi bir aktivite tavsiyesine açığım sözlük.
Dağ yolu turu yap.
Edit: araçla yapılabilir.
Zafer plazaya oturup Keko kes. Ne diyim. Gerçi oralara gitme. Bomba gördüm fomaranin orada. Dikkat.
Bursada bir şey yok geldiğiniz gibi gidin trafiğin içine ettiniz lan. Yarım saat yolu 1,5 saatte alıyorum 3-4 tane otobüs Full geliyor.
Canım bursa.
şu an rimelleri akıyor.
sohbet edecek, gezecek insan aradığım şehir.
facebook'u olanlar mesaj atsın.
© copyright 2005 - 2026