bugün

Mastika olsun, kaylışka olsun, zagorka olsun, kaşkaval olsun efendim ne bileyim paran varsa dimitrovgrad bit pazarına olsun gidip gelme eylemi.
oo oo oooo mastika mastika yazmaya gelmiştim ama yazılmış. gidiyorum.
yeterli kültür bilgisi bulunmayan kimseler için kumarhaneye gitmek anlamı da taşıyan eylem.

sonra bir de dayak yiyip döner bunlar.
Anne tarafım Romanya bulgaryadır, ata toprağına gitmek gibi olur. Varna, balçık, nesebar, Burgaz, pek severim. Burgazın deniz bahçesi denen sahildeki kocamaan parkına doyamam. Onlar da Avrupa birliğine girdiler hatta Euro'ya geçiyorlar. Neydiler, ne oldular. Vah bize.
**Bulgaristan'a gidiş**
Bulgaristan'a gitmeyi düşündüğümüzde, ilk olarak gideceğimiz yerler ve görülecek yerler konusunda bilgi toplamak geliyor. Gideceğimiz yerler arasında Sofia'dan başlayarak Bulgaristan'ın tarihi zenginliği ve kültürünü keşfetmek geliyor. Ayrıca, Bulgaristan'ın ünlü tatlısı banitsa'yı denemek de planlarımızın içinde.
Gidemiyoruz aliminyum. Hudutlar full.
bulgar göçmenleri sıklıkla yapar. aynı zamanda bulgar vatandaşıdırlar. biz ne uğraşıcaz bulgara gitmek için schengen almakla. ben şahsen vizesiz gidilen karadağ, sırbistan, makedonya, azerbaycan'ı tercih ederim.
rusa gitmekten bir alt makedona gitmekten de bir üstdür.
© copyright 2005 - 2026