popüler kültürü yakından takip ettiğini düşündürem dördüncü nesil hoşgelmiş yazar.*
dördüncü nesil olarak güzel yazıları beklenen yazar.
Fenerbahceli olmadigindan emin oldugum Izmir li desem hayir Karsiyaka liyim diyecek bir sozluk yazari oldugunu dusunmekteyim.
kısa ve net yazıları ile ilgi çeken nesildaş, takip etmekteyiz.
sanırım bayan bir yazar. ayrıca son derece güzel entryleriyle dikkatimi çekmiştir. süper tanımlar, harika deyişler. takipteyiz.
bugüne bugün kendi başlığına bkz vermesi yetmiyormuş gibi kendi adını taşıyan başlığa da entry girmiş utanmaz, yüzsüz yazar.
an itibariyle "hoşgeldiiiiin" demek istediğim sözlük kişisi. biraz(!) gecinden olsa da. ayrıca haklı yazardır. (bkz: #1979581)
yardim talebimi tereddut etmeden kabul buyuran zat-i muhterem. eksik olmasin, saolsun, varolsun. hernekadar gec kaldimsa da hosgeldin demek istedigim 4. nesil yazar. hosgelmistir. kolay gelsindir.
ilk bakışta, büyücü-bıcı bıcı-sucuk * gibi çağrışımlar yapan ama daha detaylı düşünüldüğünde nüfus memurunun kıyağı neticesinde madur olmuş "burcu" şeklinde bir isimi olabileceği akıllara gelen nick sahibi.*
buyuk kardesin kucuk kardesle oynastigi, ozellikle sag isaret ve orta parmagin beraber ucan ve kosan canli bir varlikmis gibi kullanildigi, gidiklamalar ve ham-hamlar sirasinda cikarilan seslerin kelime halidir.

bucu bucu bucu bucu.. ham ham hammm..
doğum günü yazarı imiş. kutlarım.
(bkz: en ayarcı)
#3041209 derdime derman olan yazar.

edit : derdim o başlıklardan gına getirdiği içindir. yazara helal olsun bir durumdur
Beni yazar kisi olarak gorme inceliginde bulunmus 4. nesil yazardir...
© copyright 2005 - 2026