bugün
- nervio adlı yazarın dillere destan güzelliği7
- sözlük yazarlarının ruh hali7
- durduk yere instagramda takipten çıkan arkadaş9
- gezip tozmanın gereksiz yorgunluk olması3
- bir şeyler söyle9
- haşmetli bir penise sahip olmak3
- uysaljakoben12
- çokomeldeki harflerden rahatsız olan adam2
- sözlükte yazmanın faydaları7
- karun kadar malın olsa ne fayda4
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak11
- mutlu bir ilişkinin anahtarı5
- chp'nin hali ne olacak58
- evlilik vs bekarlık7
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması6
- 30 yaşından sonra aşık olmanın imkansız olması5
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek9
- şirinler köyüne yeni şirin13
- ağzına alırken iğrenmeyen bayan2
- kadınlar neyden hoşlanır3
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi8
- ilişki mi yaşıyoruz satranç mı oynuyoruz amk4
- kaşar sucuk salamın sofrada lüks sayıldığı yıllar3
- 13 haziran 2026 fenerbahçe beko beşiktaş rain maçı4
- arkadaşlar bakar mısınız15
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi9
- 13 haziran 2026 katar isviçre maçı2
- nataşalara para yedirmek9
- saraca finch house6
- kötü biri olduğunu bilmek10
- aşık olunca neye benziyorsunuz4
- madenci eylemini haber yapan gazeteciye soruşturma2
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı3
- en iyi antidepresan16
- ağzıyla osuruk sesi çıkaran misafir çocuğu3
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- şu an hissedilen duygu3
- chplilerin gene kılıçdaroğlu'na oy verecek olması2
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek9
- selam sizinle tanışmış mıydık4
- diyanetin abd'deki villaları16
- türkiye avustralya maçı3
- katar2
- tc'nin geleceği cumhuriyeti kuran chp ile olacak4
- yeşil burun adaları2
- bugün güzel3
- yahudi madalyası almış gürcü6
- true'nin akp'ye oy vermesi5
- dersimli kemal3
- kemal kılıçdaroğlu13
başladın mı çekirdek etkisi yaratan, çok güzel amerikan dizisi.
tavukçu öldükten sonra izlemeyi bıraktığım dizi yo!
az önce bitirdiğim, şu anda dokunsalar ağlayacak durumda olduğum dizidir. nasıl aştınız şu depresyonu sözlük yeşil atın.
Malcolm in the middle Daki o civelek adam bu role girdi ya helal olsun bravo.
"bitmemeliydi" dedirten dizilerden biridir. yakın bir zamanda tekrar izlediğim, üzerinden biraz daha zaman geçince yine izleyeceğim efsane dizi. akşam akşam akla düşürdünüz ama ayıptır, bak yine hüzünlendim bittiğine.
--spoiler--
yalnız hala diyorum, skyler ölmeliydi. o ne gıcık bir kadındır o ne ağzına yapıştırmalık kadındır. patronuyla yatıp walter'a "çocuklarımı düşünüyorum, sen düşünmüyorsun" atarları filan. gidip hank'i öldürmüşler lan! çok sinirlenmiştim, bir de gözlerimi dolduran sahnelerden biridir.
bir de hala diyorum ki, adamım jesse. özellikle başlarda kıl kaptırsa da kendine, sonlara doğru "adamım ya" lafını sürekli söyletmiştir.
walter sen hayırdır sen nesin ya, sen ne oldun böyle!
--spoiler--
--spoiler--
yalnız hala diyorum, skyler ölmeliydi. o ne gıcık bir kadındır o ne ağzına yapıştırmalık kadındır. patronuyla yatıp walter'a "çocuklarımı düşünüyorum, sen düşünmüyorsun" atarları filan. gidip hank'i öldürmüşler lan! çok sinirlenmiştim, bir de gözlerimi dolduran sahnelerden biridir.
bir de hala diyorum ki, adamım jesse. özellikle başlarda kıl kaptırsa da kendine, sonlara doğru "adamım ya" lafını sürekli söyletmiştir.
walter sen hayırdır sen nesin ya, sen ne oldun böyle!
--spoiler--
izleyenlerin kendisinden güzel dizi yoktur tarzı bir iddaası olmadığı dizi. kendisi sadece efsanedir. bu diziye bok atan gerçek anlamda trolldür.
bizim kimya öğretmenleri atanamaz iken elin kimyacısı neler yapıyor dedirten dizi.
ilk 3 sezon nefes kesen dizidir. daha sonralari kadin kasarlasti, adam yavsaklasti, dizi boka sardi. hala bitirmemisimdir. zevk meselesi.
Oyuncularının ve kurgusunun sağlam olduğunu düşündüğüm bitmesiyle üzen dizi.
Yine başlığı canlanmış dizidir.
20 ye yakın dizi izledim, hala izlemekteyim. Breaking bad en iyisiydi. Ayrıca kendisi gibi çok iyi olan bir diğer dizi the Wire dir.
20 ye yakın dizi izledim, hala izlemekteyim. Breaking bad en iyisiydi. Ayrıca kendisi gibi çok iyi olan bir diğer dizi the Wire dir.
cidden çok sağlam dizidir. adamlar ne dizi çekiyor beh dedirtir. mükemmel kurgu vardır. en sevdiğim ilk 3 dizinin içindedir.
(bkz: gustavo fring) büyük adamdır.
ilk 2 sezonunu izlediğim dizi. böyle ne bileyim, çok iyi diyemeyeceğim bir dizi. idare eder denilebilir sanırım. kesinlikle kötü değil, işlediği konu güzeldir. lakin ne bileyim aksiyon yok, heyecan yok, gerilim yok. yok. sadece izliyorsun öyle ot gibi.
birde şu var ki, skyler tam bir orospu daha 2. sezonda bunu diyorum ileride kim bilir ne boklar yemiştir o kaltak.
birde şu var ki, skyler tam bir orospu daha 2. sezonda bunu diyorum ileride kim bilir ne boklar yemiştir o kaltak.
sevdiğim beğenerek izlediğim bir dizi.
internette ki en iyi diziler listesinde birinci gorunce izlemeye basladigim ama 2. bolumden sonrasini izlemedigim dizi. bende mi bir gariplik var yada henuz konuya mi girilmemisti bilemedim.
genelde ilk başlarda sıkan dizidir. herkes de aynı şeyden yakınır zaten. ben 2. sezon bitene kadar kopuk kopuk ara sıra izledim. üçe geçince bir daha bırakamadım zaten. 5. sezonun ikinci yarısını beklerken canım çıktıydı.
+Sevdiğin hoca var mı?
-Walter white.
-Walter white.
skyler'ın tam bir orospu olduğunu zaten hal hareketlerinden anlamak mümkündü daha başkalarına vermeden önce...
yalnız walter'in hala bu kaltakla beraber olması hoş değil. ayrıca walterden hoşlanan o okuldaki hatunun waltere vermemesi olmadı. vermeliydi.
ara ara seks ekilmiş kimyalı ve aksiyonlu dizi olurdu.
ama olmadı.
yalnız walter'in hala bu kaltakla beraber olması hoş değil. ayrıca walterden hoşlanan o okuldaki hatunun waltere vermemesi olmadı. vermeliydi.
ara ara seks ekilmiş kimyalı ve aksiyonlu dizi olurdu.
ama olmadı.
5. sezona kadar geldiğim Walter White ile karısının olduğu sahneleri direk atladığım; 4 sezon biraz bunalttığı için hevesimi kaçıran dizi.
(bkz: fargo)
(bkz: fargo)
ilk sezonu atlatabilirseniz tadından yenmeyecek efsane dizi.
komple diziyi özetleyecek tek sahne; https://www.youtube.com/watch?v=31Voz1H40zI
komple diziyi özetleyecek tek sahne; https://www.youtube.com/watch?v=31Voz1H40zI
hikayenin devamı değil, öncesi "better call saul" olarak ekranlarda.
müthiş müthiş diyorlar, 2. sezonun 4. bölümüne kadar geldim şuan için öyle müthiş bir şeyini görmedim açıkçası.
Bende merak ediyorum izlesem mi ki?
3. sezonun 7. bölümüne geldim hala müthiş bir güzelliğini görmedim.