bugün
- ağzı sarımsak kokan biriyle öpüşmek5
- ırkınızı seçme şansınız olsaydı31
- türklere vize serbestisi4
- kimsenin size söylemeyeceği bilmeniz gereken şey9
- her şeye sahip insan mutsuzluğu13
- 16 ağustos 2026 amedspor erzurumspor maçı3
- velvet25
- çay yapacak hatunun olmaması3
- herkese pas veren kız barselonada oynasın12
- kendini değersizleştiren insan5
- sarı renkli şeker tarafından tehdit altındayım8
- ye yağlıyı iç suyu dondurursa dondursun3
- kuzey karolina'dan ındianapolis'e gitmek3
- mor semsiyeli yabanci8
- anın görüntüsü34
- jalapeno turşusu2
- golden rose velvet matte ruj 202
- yahudiler neden hindistan'ı seviyor2
- duygulandıran ingilizce şarkılar2
- evliliğin anlamı13
- ahmet baran yazgan12
- dünyanın en değerli şeyi5
- pancar küspesi2
- yoğurt mayalamasını bilen erkek6
- spotify blend list yapmak istenilen yazarlar5
- akide şekeri yiyip radyo dinlemek5
- en iyi sayısal zeka hangi meslektedir sorunsalı10
- sokakların mis gibi bok kokması2
- amedspor2
- kürtsüz türkiye11
- evde yoğurt yapmak5
- nude var mı3
- türk ile kürt'ü rakip sanmak5
- bütün gece sokaklarda seri katilin izini sürmek5
- bronzlaşma2
- yunus akgün3
- o kızdan uzak dur diyen erkek2
- sizi her yerden izleyebilen yapay zeka2
- bacak uzun gözüksün diye kiçi açıkta birakmak2
- halife olacağım7
- the crow2
- çoluk çocuk işler peşinde koşan tipler3
- beyazconverse nickli yazar erkek mi5
- golden rose pure matte powder ruj 1102
- ismet gürbüz8
- türkiye türklerin ve kendini türk hissedenleridir7
- fenerbahçe15
- her şeyden anlayan adam edası5
- yazarların bu seneki tatil yeri tercihi8
- aslıhan moralı2
8. nesil yazar.
8. nesil yardım sever yazar. hoşgelmiş sefalar getirmiş...
kurban olurum, nesildaşım benim. duygularımıza ne de güzel tercüman almuşsun taşşağını yesin onlar senin be;
beşiktaş başlığına yazdığı entrysini direk burada vereceğim;
--spoiler--
bu entry silinse de sikimde değil.ulan ibne renkliler ulan kişiliği oturmamış şerefsiz takım taraftarları.yine aynı yerde saf tuttunuz konu beşiktaş olunca.neyin kuyruk acısı lan bu göt herifler.küme düşer dediğiniz takım şampiyonluğa oynadığı için mi tutuştunuz lan.tek büyük var lan bu ülkede.bak bakıyım şu ana kadar hakem hatalarından en çok kim çekmiş.bizim başkanımız hakem odası basmadı.içerde bi yıl yatmadı.ha bi de fakir diyen dallamalara bi sözüm var.ulan götüne koyduğumun kedileri daha düne kadar her taraftardan 5 lira istemiyomuydunuz lan.siktirin gidin lan şimdi bu başlıktan kirletmeyin pisliğinizle.
--spoiler--
kral beşiktaş'lıdır!!!
beşiktaş başlığına yazdığı entrysini direk burada vereceğim;
--spoiler--
bu entry silinse de sikimde değil.ulan ibne renkliler ulan kişiliği oturmamış şerefsiz takım taraftarları.yine aynı yerde saf tuttunuz konu beşiktaş olunca.neyin kuyruk acısı lan bu göt herifler.küme düşer dediğiniz takım şampiyonluğa oynadığı için mi tutuştunuz lan.tek büyük var lan bu ülkede.bak bakıyım şu ana kadar hakem hatalarından en çok kim çekmiş.bizim başkanımız hakem odası basmadı.içerde bi yıl yatmadı.ha bi de fakir diyen dallamalara bi sözüm var.ulan götüne koyduğumun kedileri daha düne kadar her taraftardan 5 lira istemiyomuydunuz lan.siktirin gidin lan şimdi bu başlıktan kirletmeyin pisliğinizle.
--spoiler--
kral beşiktaş'lıdır!!!
#18440251 kapak niteliğinde sokmustur cevabı. Tebrikler.
odtü ile sorunları olan yazar. ben odtü' lülerden iyiyim, çok para kazanıyorum, amir olurum hepsine vs. muhabbetini gözümüze sokmakta. aga fark bu işte; odtülü olaydın güler geçerdin, şimdi yırtınıyorsun üstün olduğunu göstermek için. ayrıca bir entryde odtü kimya bölümüne vasat bir puanla girilebilir derken, diğerinde odtü kimya yazacağına hacettepe tıp yazsaydın minvalinde saçmalaman takdire şayan.
bazılarını kızdırmış yazardır.ey odtülü genç ben kimseye amir olurum demedim.ben hakaret edenlere cevap verdim.dediklerimin hiç birini anlamamışsın ama odtüdesin ilginç.saçmalamışsın dediğin şeyi tekrar anlatmak gerekti galba.tek seferde anlamamışsın.bi tane sivri zeka hacettepe tıpa gidecekken odtü kimyayı seçenler var dedi.ben de onlar pişman olacak dedim.ve evet vasat bir puanla odtü kimyaya gidebilirsin.bunlar birbiriyle çelişmeyen cümleler nesini anlamadın.
sevgiye ve takdire çok ihtiyacı olan yazar. Yazık; acıyoruz hep beraber. He gülüm he canım, en akıllı sensin, en çok parayı da sen kazanıyorsun...
bazılarının kuyruk acısını tekrar depreştiren yazar.
diş hekimiymiş. bu ay 1.000 lira bayıldım ya özel kliniğe * hiç aklıma gelmezdi. gidip kaçak iphone5 almak varken gittik dişlere gömdük.
angry birds oynamayı dişlerinden daha çok önemseyenleri gören yazar.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar