bugün
- sözlük muhaliflerinin fikri yoktur9
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız18
- rafael leao victor osimhen leroy sane7
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı4
- rafael leao26
- velvet20
- sosyal demokrat3
- akepenin imamoğlu ndan bu kadar korkma nedeni4
- seçim akşamı chp genel merkezi5
- sarapci koala71
- yılmaz güney2
- memduh bashgan2
- kapadokya26
- koala'nın tahammülsüz tipleri ifşalaması olayı3
- idris naim şahin3
- günün sözü23
- kulak çınlaması2
- bir bankta oturup banka oturanlara hikaye anlatmak6
- antipanik9
- sabah namazına kalkmayı unutan ateist3
- selanikliler2
- yüksek enflasyon3
- sözlük yazarlarının saatleri8
- zamanda yolculuk için gerekli evraklar3
- gerçekliğin zihinle genişleyerek yaratılması10
- aktroller5
- tai lung29
- ümit özdağ3
- çaresizliği iliklere kadar hissetmek3
- türkiye20
- akp seçimi kazanınca kalp krizi geçirecek yazarlar4
- allah'ın büyüklüğünün sınırsızlığı2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları6
- gocu birader başka bir biraderdir3
- galatasaray4
- game of thrones taki kerhaneci14
- kara çarşaf giymek isteyen türkiyeye5
- fenerbahçe26
- mutlu bey bay birader3
- boş bir kağıda nokta koymak2
- ateistlerin yaşama amacı28
- sosyalist reisçi4
- bana bir latte lütfen diyen erkek4
- stella artois4
- akp5
- sabahları nefret edilen şeyler17
- 14 temmuz 1789 aksaray2
- 1 saat içinde nihayet yedinci entryi girmek3
- yaşam enerjisi veren şeyler5
hala daha nickaltı açılmamasınaa şaşıran yazar... teessüf ederim.
hoş gelmiş yazar.
umarım aseksüeldir.
not: seni tanıyorum...
umarım aseksüeldir.
not: seni tanıyorum...
sevdiği işte sevdiği kişi ile çalışan uğura sahip kişinin sevdiği adam.
''kaliteli troll nedir?''in cevabı.
fr. ayakkabi kutusu.
kullanıcı ismini değiştirmiş olan bir sözlük trollü.
bir diğer yarım akıllı troll, hoşgelmemiştir. tez zamanda silik yemesini dilerim. bitmediniz amk, memlekette ne kadar çok yavşak varmış pes...
Trollugu beceremiyor bence biraksin bu isleri işlek bi caddede bakkal dükkanı açsın.
(#26384997) ilginç mizaha sahip yazar.
Öncelikle bir yazardır, bu entry herhangi bir nedenden sılınmemesı için format dışı her hareketi yapmamaya karsı dikkatli olacağım. Malum rahatsızlık veren entryleri, moderatorlere söyleyerek rahatlıkla sıldırebılıyorlar. Bu yazar öncelikle bildiğimiz mob barley nıcklı yazarın ta kendisidir. Nasıl biri olduğundan söyle bahsedelim (telefondan yazıyorum harf hataları olabilir) bu yazar, 1 sene öncesinde mob barley hesabıyla yazarken durmadan protest sanayici nıcklı yazara giydiriyordu veya gıydırdıgını zannedıyordu, sürekli laf atmalar falan filan. bir zaman sonra mob barley sözlükten silindi, ve bu yazar, yani mob barley ile protest sanayici ironi sözlükte de yazmaya başladılar. bu sırada ironi sözlükte protest sanayici moderator, mob barley ise yazardı. Mob Barley, protest sanayicinin yönetici olduğunu görünce açık açık yaptıklarından dolayı protest sanayiciden özür diledı, sanıyorum protest sanayici bu herifi özürlerine rağmen takmamaya devam ettiğinden mob barleyın canı yandı, şimdi yine düşman oldu kendisine. Velhasıl kelam, çok gururlu bir arkadasımızdır, kişiliksiz değildır, asla yüzsüzlük etmez.
başlıklarının altına yazılmaması ve yazmaktan bıkana kadar artı oylanıp vazgeçirilmesi gereken troll.
kendi başlığına entry girilmesini sevmeyen yazar.
evet sevmiyorum ve kendim de buraya karalamaktan nefret ediyorum. bdv'den yazdım sol frame'den kaldırılacak umarım.
her neyse. çanakkale savaşının kurmacalığını anlatınca kuduranlara bir kaç şey anlatmak istiyorum. ben kesinlikle ne osmanlı sevdalısı ne kemalist savunucusu ne de batı hayranlarından biri değilim. ben sadece mantıklı düşünerek tarihi yorumladım diye her hangi bir kalıba sokulmak istiyorum. bu sadece bir tarih yorumlaması. nasıl ki ilber ortaylı'lar, deli fesli kadirlilier ve diğerleri yorumlayabiliyorsa, ben de aynı şekilde yorumluyorum. bundan rahatsız olanlar ilk önce gitsin kadir popcornson gibi adamlardan şikayetçi olsun.
nickaltımı nefretle, saygıdeğer yazarları sevgi ile selamlıyor, nickaltıma entry değil mesaj kutuma görüş bekliyorum. saygılar.
evet sevmiyorum ve kendim de buraya karalamaktan nefret ediyorum. bdv'den yazdım sol frame'den kaldırılacak umarım.
her neyse. çanakkale savaşının kurmacalığını anlatınca kuduranlara bir kaç şey anlatmak istiyorum. ben kesinlikle ne osmanlı sevdalısı ne kemalist savunucusu ne de batı hayranlarından biri değilim. ben sadece mantıklı düşünerek tarihi yorumladım diye her hangi bir kalıba sokulmak istiyorum. bu sadece bir tarih yorumlaması. nasıl ki ilber ortaylı'lar, deli fesli kadirlilier ve diğerleri yorumlayabiliyorsa, ben de aynı şekilde yorumluyorum. bundan rahatsız olanlar ilk önce gitsin kadir popcornson gibi adamlardan şikayetçi olsun.
nickaltımı nefretle, saygıdeğer yazarları sevgi ile selamlıyor, nickaltıma entry değil mesaj kutuma görüş bekliyorum. saygılar.
Eskiden bana giydiren gecen gunse nickini farketmedigimden oturu insan sanip konustugum yazardir. Nickaltimdaki giydirmelerinden tanidim ben bunu.
sözlüğün yapısını çözdükten sonra troll olmaya karar veren ama bu kararı kısa süreli olan yazar.
artık mizah yapıcam. ta ta tatan.
artık mizah yapıcam. ta ta tatan.
sonunda nickaltına annesi teşrif etmiştir.
yazdığın için teşekkürler anne. ben de seni seviyorum.
yazdığın için teşekkürler anne. ben de seni seviyorum.
Duzenbaz yazar. Senin anana yapilsa hosuna gider mi lo?
geçmiş entry'lerine bakıldığında kimsenin özür dilemesinin gerekmediği ortaya çıkan, trol olma sevdalısı yazardır.
örnek:
(bkz: alı ismail e laf eden kişi/( 26439654) ) no'lu entry si: hırsızlar için ay yazık bunlara ya diyen orrrospunun evladıdır.
özet: bir lafa bakarım laf mı diye. bir de söyleyene bakarım adam mı diye..yani dostum, ona buna saldırırken bir de dönüp kendi kelimelerine baksan fena olmaz. ayrıca evet bana ne...de...bi kaç entry baya can sıktı. ondan poke'ladım nick altını.
örnek:
(bkz: alı ismail e laf eden kişi/( 26439654) ) no'lu entry si: hırsızlar için ay yazık bunlara ya diyen orrrospunun evladıdır.
özet: bir lafa bakarım laf mı diye. bir de söyleyene bakarım adam mı diye..yani dostum, ona buna saldırırken bir de dönüp kendi kelimelerine baksan fena olmaz. ayrıca evet bana ne...de...bi kaç entry baya can sıktı. ondan poke'ladım nick altını.
Kürtlere hakaret ettiği için nefret suçu iddiasıyla savcılığa şikayet edilen yazar.
Hedef çarpıtan bir insandır.
samimi biri değildir.
samimi biri değildir.
deli raporu vardır.
sahte dedigin çanakkale savasinda 250.000 insan oldu andaval.
sahte dedigin çanakkale savasinda 250.000 insan oldu andaval.
(#26587946).
beni gülme krizine sokan silik yazardır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar