bugün
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı23
- claudian clouds33
- gocu'nun tınlamıyorım deyip yan hesaba geçmesi7
- sivilce için deneyimli yazar tavsiyeleri23
- okan buruk8
- özürlü diyerek hakaret ettiğini sanmak4
- true'nun engelli olması4
- arkadaşlar ben olmasam ne yaparsınız3
- seri eksicinin iq düzeyi4
- true'nun idrak yolları enfeksiyonu sorunu4
- sevgilisi yüzünden engelli kardeşini öldüren kız7
- seri eksiciyi köçek gibi oynatmak3
- meriç dükalığı8
- okan buruk'un yerine geçecek teknik direktör2
- leroy sane2
- sözlükte kimin idamına evet dersiniz6
- tai lung12
- gözünde büyüttüğün insanın çok da şey olmaması4
- true ve g'i l d'e d l'i l y birlikteliği2
- habire124
- islamda namaz yoktur30
- sevdiğiniz yazarlar8
- okan çık hesap ver4
- galatasaray trabzonspor kardeşliğinin bozulması2
- galatasaray10
- rakı arasında çay içmek2
- sözlük kızlarının kekleri24
- galatasaray rezil oldu2
- kadir inanır'ın mirası4
- muhammed salah'ın galatasaray'a döşediği boru2
- fusya semsiyeli yabanci22
- fusya semsiyeli yabanci'nın gerçek kimliği3
- özürlü yazarlara yardım kampanyası2
- okan buruk 102 puanı nasıl topladı sorunsalı2
- uğurcan çakır2
- hadi birbirinize sarılın2
- arkadaşlar bana engel olun2
- insanları birbirine düşürmek4
- habire12 istenmiyorsun algısı2
- trabzonspor5
- sözlüğün ölü gibi olması5
- etli biber dolması5
- dualarımız bu akşam trabzonspor ile3
- hoşlanılan kızın gel beni bubamdan iste demesi3
- kıçını yırtsan sonu tabut3
- bana onu sormayin8
- gecenin şarkısı19
- beşiktaş'ın amedspor'a döşeyeceği boru2
- kürdistan10
- şemsiyeli benim3
bir yarı vampir olan rayne nin hikayesi, aynı adlı bir oyunuda vardır.
oynayanlar ise Kristanna Loken, Ben Kingsley, Michelle Rodriguez, Will Sanderson, Udo Kier, Geraldine Chaplin, Matthew Davis, Michael Madsen, Meat Loaf.
pek fazla bir şey beklemezseniz eğlenceli bir filmdir.
amerika da 2005 yılında gösterime girmiştir, bize ne zaman gelir belirsiz.
oynayanlar ise Kristanna Loken, Ben Kingsley, Michelle Rodriguez, Will Sanderson, Udo Kier, Geraldine Chaplin, Matthew Davis, Michael Madsen, Meat Loaf.
pek fazla bir şey beklemezseniz eğlenceli bir filmdir.
amerika da 2005 yılında gösterime girmiştir, bize ne zaman gelir belirsiz.
birbirinden meşhur, birbirinden eğlenceli birçok yan rol oyuncusuna sahip bir film. udo kier, micheal madsen, billy zane, ben kingsley, ron perlman, meat loaf vs...kimi göründüğü gibi, kimi biraz daha fazla dayansada sonuçta hepsi film bitmeden ölmüştür bu "hatır için" oynayan abilerin.
bu yıl içinde bloodrayne 2 deliverance yi de çeken, yönetmen uwe boll, tam bir "b movie" tarzı bir film çıkarmış ortaya, hem eğlenceli, hem kanlı hem de ucuz.
bu yıl içinde bloodrayne 2 deliverance yi de çeken, yönetmen uwe boll, tam bir "b movie" tarzı bir film çıkarmış ortaya, hem eğlenceli, hem kanlı hem de ucuz.
bir bilgisayar oyunu. annesinin, bir vampirin tecÂvüzü sonucu dünyÂya getirdiği kızıl saçlı yeşil gözlü çok hoş bir hÂtun olan rayne, doğaüstü güçlerin yardımını kullanan nazi örgütü gegengeist group(g.g.g.)'la mücÂdele etmek için gizli bir teşkîlat tarafından eğitilir ve bu örgütün üzerine salınır.
önünüze geleni kesip biçmek, kanlarını emmek ve özel güçlerinizi kullanarak ilerlenen t.p.s. tarzı bir oyun idi.
önünüze geleni kesip biçmek, kanlarını emmek ve özel güçlerinizi kullanarak ilerlenen t.p.s. tarzı bir oyun idi.
gerçekten çok kötü bir filmdir. çok sevilen oyuncular barındırmasına rağmen hiç olmamış. biraz düzgün bir senaryo ile bu oyuncuların rahatlıkla iyi bir filme çevirebileceği bir filmdi halbuki. ayrıca;
(bkz: kristanna loken)
(bkz: kristanna loken)
buradan yönetmenine sesleniyorum; allah belanızı versin bayım.
ulan koskoca oyunu mundar ettin lan! olm bu nasıl filmdir be? taş gibi hatunu bile rezil rüsva ettin. lan kamboçyalılar bile daha iyisini çeker. hayır, paran yoksa ne çekiyon? ben parası neyse verir oyunun şerefini kurtarırdım. hayır paran da var ama anlamadım ki niye arıza çıkartıyorsun. ne pislik adamsın sen be! lan tv'de gördüm bir kez daha nefret ettim senden . kristanna loken'in gideri var da bu filmde olmamış maalesef, uymuyor karaktere. ha ayrıca böyle prodüksiyonlarda yer alıyorsa ben talibim kendisine...oyuncu olarak...
ulan koskoca oyunu mundar ettin lan! olm bu nasıl filmdir be? taş gibi hatunu bile rezil rüsva ettin. lan kamboçyalılar bile daha iyisini çeker. hayır, paran yoksa ne çekiyon? ben parası neyse verir oyunun şerefini kurtarırdım. hayır paran da var ama anlamadım ki niye arıza çıkartıyorsun. ne pislik adamsın sen be! lan tv'de gördüm bir kez daha nefret ettim senden . kristanna loken'in gideri var da bu filmde olmamış maalesef, uymuyor karaktere. ha ayrıca böyle prodüksiyonlarda yer alıyorsa ben talibim kendisine...oyuncu olarak...
oyun dünyasının en güzel memelerine sahip figuru aynı isimli ilk oyun ve filmi. oyun ve film hiç öenmli değil aslında. rayne bizi bir dönem saçındaki halka tokalar kızıl saçları memeleri ile uzun süre ile meşgul etmiştir. ekranda kamera açısını memelerini görecek şekilde çevirip duvar, masa demeden hoplatıp zıplattığımız bu dhampir kızımız gelsin çükümü ısırsın. eğer o ızdırap dolu sonsuz yaşama dahil olacaksama çükümden ısırsın istediğim dhampir.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar