bugün
- bu sözlükte beni herkes tanır16
- gökte rızkınız ve size vaad olunan şeyler vardır7
- 32 yaşına girmek12
- ilk buluşmada hesabı kim öder7
- sözlükteki birader adı altındaki masonik yapılanma4
- zengin olsanız ne yapardınız9
- nervio24
- seninle şöyle böyle olabilirdik5
- norveçte bok olsam9
- uludağ sözlük magazin servisi7
- türkiye de üniversite diplomasının değersizleşmesi4
- türkiye'nin ekonomide şahlanışa geçmesi6
- şeriat haklıya hakkını vermektir6
- hayat felsefesi yapılabilecek en güzel söz3
- 40 yaş üzeri insanlar mesajlaşıyor mu sorunsalı16
- en merak ettiğin ulu yazarı30
- kurgusal karaktere aşık olmak4
- 23 temmuz 2026 bahçeli'nin yeni parti açıklaması6
- rte'nin fethettiği topraklar5
- habire1239
- nervionun merak ettiği yazar19
- almanya da üniversitelerde türkçe öğretilsin3
- örtünmek te açık gezmek te yasak olmamalı4
- g'i l d'e d l'i l y17
- lozanın gizli maddeleri4
- türk dizi tarihinin kötü karakterleri2
- kul hakkı yemeyi ilke edinmiş şakirt4
- sinirli kadını sakinleştirmek17
- evden çıkınca acıkan insan4
- chp'nin kemalizm den kopuş süreci4
- yazarları mutlu edebilecek küçük şeyler7
- şeriatçıların iki yüzlülüğü2
- uysaljakoben6
- aşırı zayıf erkek4
- bugün açılacağım sözlük kızı12
- manifest çocukların ahlakını bozuyor safsatası6
- peugeot 6042
- ya evlenelim ya da ben ayrılmak istiyorum3
- kadınların penisi olduğu gerçeği5
- ciguli vs velvet10
- altı ok'a ihanet edip mührü başka yere vurmak19
- yalnizca deli yalnizca sair21
- automatisch2
- eski vali tuncay sonel'in işkence görüntüleri2
- erkeklerin zeki kadın sevmemesi9
- tarkan filmleri2
- yahudi şeriatından islam'ın nihai sentezine2
- kürtler 5 yıl icerisinde türkiye yi ele gecirirler13
- sözlükte en çok güldüğünüz yazarlar9
- nickinde k harfi olan yazara olan aşkım15
nice yıllara dediğim yazar.
(#7534021) erkek arkadaş diyeceği kişiyi, kendini görükle'ye bıraktırmak için kullanması kuvvetle muhtemel olan yazar.
sarıcaksın asgari ücretle çalışan bi kardeşi bunun üzerine, dolmuşa bine bine öğrenicek başkasının sahip olduğu refahı kendi rahatı ve menfaati için kullanmanın onursuzluğunu...
sarıcaksın asgari ücretle çalışan bi kardeşi bunun üzerine, dolmuşa bine bine öğrenicek başkasının sahip olduğu refahı kendi rahatı ve menfaati için kullanmanın onursuzluğunu...
seneler geçmesine rağmen beni unutmadığına çok sevindiğim sözlük yazarı. aslında o şeytani bakışlarının altında yenilmek bilmeyen bir bal posuğu var. ama olsun ben onu artık bu şekilde kabullendim.
tamam, ''özgüven iyidir ama fazlası zarardır.'' demek istediğim yazar. (#13726301)
avrupanın orta yerinde halen eve parolayla alan insan.
(#9329307) nolu entrysi ile kopmama neden olan üstad...
doğum gününü üzüntüden bin parça olarak kutladığım yazar. (bkz: lanet olsun o güne)
ajdar nanik gibi bir sevigilisi var sanırım. makinacı, mühendis, okulu uzatmış. tüm belirtiler ajdar olduğunu kanıtlar gibi. (bkz: mühendis sevgili)
(#5033080) sonuna kadar okuyup yine de ihtimal verememe rağmen, bunu söylemiş iyiki de söylemiş ne de güzel söylemiş yazar. yarıldım demekten imtina ederek pöykürterek güldürdü. bide öğretseydin ne işe yaradığını belki anlamlandırırdı.
Bilgisayarından sözlüğe entry girebilmesi, benim bilgisayarını tamir ve takviye etmemle mümkün olabilmiş, kapı komşum olmaya adaylığını koyan, çiçeği burnunda yazardır.
Yurt günlerinde makarnasıyla tavuk sotesiyle, topkek ve kraker yiyerek yaşamlarını idame ettiren bir gurup fakirin kurtarıcısı olmuştur.
Eeelma demesi ile tanınır.Karanlıkta belli olmaz.
Yurt günlerinde makarnasıyla tavuk sotesiyle, topkek ve kraker yiyerek yaşamlarını idame ettiren bir gurup fakirin kurtarıcısı olmuştur.
Eeelma demesi ile tanınır.Karanlıkta belli olmaz.
sözlük içinde "kuul" takılmasına rağmen aslında kaprisli olan.
recep ivedik filminin 5 dakikasını izlediğini söyleyip , 50. dakikasındaki esprileri bilen yazar. *
maç boyunca gözü başka yerlerde olan yazardır.
(bkz: #5033080)
(bkz: #5033080)
(bkz: 3 ten geriye doğru say)
zirvenin en şıkı olan yazardı.
entry nick uyumuna güzel bir örnek teşkil eden sözlük yazarıdır. fonmakinesiyleayaginiisitankiz nickli sözlük yazarıyla oyun oynamamı kıskanmıştır.
ben kendim söyleyeyim de içinde kalmasın, nickinde kız geçen bütün erkeklere yavşıyorum valla ne yalan söyleyeyim.
ben kendim söyleyeyim de içinde kalmasın, nickinde kız geçen bütün erkeklere yavşıyorum valla ne yalan söyleyeyim.
hoş gelmiş, sözlüğe hoşluklar getirmiş...ne iyi etmiş. *
6. nesil yeni yazar. sözlüğe hızlı bir giriş yapmış ve nick altıma entry girmiş. kendisi sözlüğün sanki bilmem kaçbininci üyesine bile verilmeyecek bir hediye kazanmıştır. kendisini yazar olması bir yana nick altı yazması diğer yana kutluyoruz. *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar