bugün
- babuş diyen kız10
- netanyahu7
- bir kadını keko gösteren detaylar16
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet20
- bacılar çabuk bakın15
- yahudi kızları3
- sözlükte kim kimle aşk yaşıyor veritabanı4
- bu sözlük çok kötüymüş ben de pembe götlüyüm9
- ucan tekme atan hipopotam28
- beraber kavgaya gidilecek yazarlar7
- dişil enerji3
- fatma betül sayan kaya'nın tmsf'ye iadesi33
- çocuğa israil diye isim koymak2
- beyler acilen koşun3
- ulıdağ sözlük'ün geleceği20
- arkadaşlar sizce bu mont nasıl13
- arkadaşlar güldük eğlendik7
- 6 ekim 2026 istanbul imam hatip bıçaklı kavgası28
- izmir büyükşehir belediye başkanı akp'ye geçiyor9
- dişil enerji yağı4
- from gold from dust29
- kızlar bi bakın bişe göstercem9
- izmir'in akp'ye geçmesi23
- çok uykum geldi4
- queen feristah10
- sözlük kızlarının kekleri5
- nervio'nun erkek olması31
- tırda uyumak3
- joseph shomolo kuschca2
- bacılar koşun yanıyorum6
- sözlük kavgasını en iyi anlatacak yönetmen14
- iltica41
- her gün blazer ceket giyen kadın7
- adnan oktar'ın kedicikleri4
- kavaklıdere5
- kızlar bakın başlıkları birleştirilsin6
- arkadaşlar sözlükten ayrılıyorum6
- aslında en iyi joker heath ledger değildir5
- havuçlu tarçınlı kek4
- kızınız sözlükte yazabilir mi10
- sözlük yazarlarının bebeksi kombinleri15
- nervionun hala sözlüğe gelmemiş olması7
- maroon 5'ın bir dönem gerçekten müzik grubu olması6
- neden yahudi intihar bombacısı yok5
- 2000'li yıllardaki forum tartışmaları3
- artık hayatta olmayan birine özlem duymak5
- rüyamda örümcek maymun gördüm6
- miss universe türkiye 20268
- sözlüğün dedesiyim4
- sabah akşam nervio yu konuşan sözlük6
Black Panther, Marvel kurgusal evreninin 16 Şubat 2018 tarihinde çıkan süper kahraman filmidir. Film Ryan Coogler tarafından yönetilecektir. Black Panther rolünü Chadwick Boseman canlandıracaktır.
Marvel in vizyondaki yeni filmi. Marvelin birkaç filmi haricinde diğer tüm filmlerini seviyorum. Bakalım bu nası olacak.
Marvel in vizyondaki yeni filmi. Marvelin birkaç filmi haricinde diğer tüm filmlerini seviyorum. Bakalım bu nası olacak.
öncesini ve çizgi romanını bilmememe rağmen beğendiğim film.
şuan da televizyonda yayındadır.
esasen beğendiğim, ama bir yeri hiç anlamadığım film.
bir de keşke teke tek dövüş sahneleri biraz daha capoeiradan esinlenilmiş olsaydı, hem afrika kültürüne ince bir gönderme olurdu, hem de çok hoş dururdu. blade öyleydi mesela.
--- spoiler ---
bu killmonger gidip kral olduktan sonra bahçeyi yaktıdığında insan bir düşünüyor, yahu bu krallığı ayakta tutan o bahçedeki çiçekler. sen gelip geçici kralın tekisin birader ama devlet ebed müddet değil mi? nedir yani bu hayvanlık?
onu da geçtim, teknolojisi böylesine gelişmiş bir ülkedeki diğer güç odaklarının bu tarz bir harekete, hatta genel olarak hıyar bir krala karşı tedbirli olması lazım.
artık anti-panter silahı mı geliştirirsin, özel uyuşturucu iğne mi vurursun ne yaparsın bilemem; ama adam gidip devletin temeline dinamit koyarken biriniz bile çıkıp 'wakanda ilelebet payidar kalacak ulan!' diyip onun biletini kesemiyorsa ben kalıbına tüküreyim öyle gelişmiş krallığın.
velhasılı, tek adamcılık çok kötü bir şey.
--- spoiler ---
bir de keşke teke tek dövüş sahneleri biraz daha capoeiradan esinlenilmiş olsaydı, hem afrika kültürüne ince bir gönderme olurdu, hem de çok hoş dururdu. blade öyleydi mesela.
--- spoiler ---
bu killmonger gidip kral olduktan sonra bahçeyi yaktıdığında insan bir düşünüyor, yahu bu krallığı ayakta tutan o bahçedeki çiçekler. sen gelip geçici kralın tekisin birader ama devlet ebed müddet değil mi? nedir yani bu hayvanlık?
onu da geçtim, teknolojisi böylesine gelişmiş bir ülkedeki diğer güç odaklarının bu tarz bir harekete, hatta genel olarak hıyar bir krala karşı tedbirli olması lazım.
artık anti-panter silahı mı geliştirirsin, özel uyuşturucu iğne mi vurursun ne yaparsın bilemem; ama adam gidip devletin temeline dinamit koyarken biriniz bile çıkıp 'wakanda ilelebet payidar kalacak ulan!' diyip onun biletini kesemiyorsa ben kalıbına tüküreyim öyle gelişmiş krallığın.
velhasılı, tek adamcılık çok kötü bir şey.
--- spoiler ---
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar