bugün
- ben geldim naneler12
- habire1275
- habire12 adamdır37
- izmirli kızların verici olması32
- sssilvermist21
- bir ay çaylak olmak4
- claudian clouds kadındır12
- deccal'in sozluge gelmesi9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri9
- cilgincapkin13
- ben senin yerinde olsam4
- mutlu ama uzak olsun3
- sözlükteki kavganın amacı5
- bankta oturup kola çekirdek keyfi yapmak2
- her yere gocu yazan yazarlar2
- katı sadakat bekleyen erkek2
- gocu dümbüğü2
- arap gel oğlum5
- en sevilen su markası2
- yarası olan gocudur5
- gaz fren debriyaja aynı anda basarsak ne olur16
- erkeklerin artık adım atmaktan korkması20
- kılıçdaroğlu'nun rozet töreni figüran iddiası19
- aşık olmak2
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları14
- suca suruklenen cocuk7
- yapay zeka bile moderatör oldu3
- aslan3
- gammazların tarafsız olması gerekliliği26
- sözlük kızları bizim neyimizdir sorunsalı11
- sokak köpeği3
- the merich8
- futbol10
- temmuz6
- liseliler için uyku vakti3
- arkadaşlar sizce bu takım elbise güzel mi15
- selam arkadaşlar beni hatırladınız mı4
- burhaniye6
- yorgun mermi13
- butlan chp sinde kalan 44 milletvekili4
- çingene2
- hakkımda bilmeniz gerekenler34
- vincent van gogh5
- sözlük erkeklerinin 1 90 dan kısa olmaması10
- allah4
- adanalı3
- yazarların iyi ki almışım dediği şeyler3
- uludağ sözlük cenaze namazı2
- fetöyü doğuran katı laikliktir5
- kendine 10 üzerinden kaç verirsin4
an itibariyle küfür etmeme neden olan kanal.
her ne kadar beşiktaş seyircisi siyahi futbolcuları seviyor olsa da, kanalın böyle bi işin içine girmesi gerçekten ironik hatta tiksindirici, hatta ve hatta iğrenç.
her ne kadar beşiktaş seyircisi siyahi futbolcuları seviyor olsa da, kanalın böyle bi işin içine girmesi gerçekten ironik hatta tiksindirici, hatta ve hatta iğrenç.
(bkz: burhan akdağ/#13744571)
beşiktaşlıların an itibariyle sessiz kalmış bir olaya imzasını atmış kanal.
her bir boka karşı olan çarşı nerede acaba diye merak ediyorum. bu terbiyesizlik böylece kapatılıp kalıcak mı? şerefsizlikten başka bir şey değil. fanatikliğin bir sınırı olmalıdır bu insanlık değildir.
rafa benitez, arsene wenger ve jaja coelho'nun yasaklı olduğu kanal.*
Mali işlerden Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi berk hacıgüzeller'in an itibariyle önemli açıklamalar yaptığı kanal.
gün geçtikçe canlanan kanal. eskiden sadece eski maçları verirdi.
türksat'ta geçici olarak şifresiz yayın yapan kanal.
frekans:
11675 V 24444 3/4
frekans:
11675 V 24444 3/4
bir beşiktaşlı olarak bjk tv yi kınıyorum...halkın takımına halkın kanalı olamadı...
beşiktaş takımının voleybol maçı yerine, real madrid antremanını yayınlamış kanaldır.
maçı izlemediğinizden skoru bilmiyorsanız söyleyelim. galatasray 3 seti de aldı.
maçı izlemediğinizden skoru bilmiyorsanız söyleyelim. galatasray 3 seti de aldı.
Mesut özil'in bir kaç saat önce konuk olduğu Kanal.
ezikliğin ne demek olduğunu biz görüntülü olarak anlatmış kanal
ezeli rakibinin karşılaşacağı ekibin antremanını canlı yayınlayıp onları yağlamak falan nedir usta? tüm spikerler bir anda realli oldular lan
hahahaaaa
kulüp kanalı oğlum orası...
ezeli rakibinin karşılaşacağı ekibin antremanını canlı yayınlayıp onları yağlamak falan nedir usta? tüm spikerler bir anda realli oldular lan
hahahaaaa
kulüp kanalı oğlum orası...
fikret ormanın çok büyük transferlere imza attığını kanıtlayan kanal. tüm real ekibini parayı basıp almış gururla da bu kanalda seyircisine izletmiştir. helal size kartallar. kartallar yüksek uçar derlerdi de inanmazdık.
papates tarlası yerıne gelıp ınonude antremen yapan dunyanın en buyuk takımlarından rela madrıdı taraftarlarından mahrut etmeyen kanaldır. elestırenler yarın obugun la lıga maclşarı ıcın ntvspor pesınde kosarlar.
canlı yayında 9 nisan 2013 galatasaray real madrid maçı için türkiye'ye gelmiş real madrid 'in antrenmanını yayınlamıştır. kendilerini tebrik eder başarılarının devamını dilerim.
https://www.youtube.com/watch?v=x2j2xUN2W9M&feature=share
https://www.youtube.com/watch?v=x2j2xUN2W9M&feature=share
beşiktaşımıza külfet olan kanaldır. acilen kapatılması gerekir. orada çalışanlar hayatlarında göremeyecekleri maaşları alırlar. tabi bunun uydu giderleri yok frekans giderleride var. reklamda alamadıkları için işler iyice boka sarkmakta.
An itibariyle besiktasin sirbistan takimiyla hazirlik macini canli yayinlayan kanaldir.
(bkz: besiktas streets)
An itibari ile fb ile ağır taşşak geçen tv. Volkan demirel' e insan ile insan olmayanın arasında ki farkı göreceğiz demişlerdir mesela.
cenk'in ofsayt golünde ne sandalye kalmıştır ne de bardak kalmıştır.
https://www.youtube.com/watch?v=uAQGk2YGy5A
https://www.youtube.com/watch?v=uAQGk2YGy5A
az evvel simge sağın diye bir kızcağız bağdat caddesinde beşiktaş şampiyonluğu kutladığı günlerden bahsediyordu.
(bkz: güler misin ağlar mısın)
(bkz: güler misin ağlar mısın)
yayınlacağınız maçında 3glerinizin pillerimi bitti olum 1 maçı 3 kamera ile mi yayınlanır ya verme ozaman maç falan.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar