bugün
- sözlük kızlarının kombinleri19
- dolly parton'ın ölümü3
- recep tayyip erdoğan22
- geceye bir tavsiye bırak2
- anın görüntüsü18
- tai lung51
- seks benim için 3 planda diyen erkek2
- ne kadar yaşlısın19
- sözlüğe küsmek4
- ankete gelin beyler27
- sarapci koala40
- gece araba sürerken dinlenecek şarkılar3
- şarapçı koala niye kuzey kore'ye gitmiyor8
- gece2
- ırkçıların hırt dediği insanlara sevgi göstermek21
- sözlükte yükselen reis sevdası20
- avon ultra colour indulgence ruj3
- kızarmış ekmek10
- kaşık pozisyonunda sevgilisinin önünde yatan erkek2
- uludağ sözlük iç huzur ve aydınlanma derneği9
- sevmediğiniz yazarlar14
- doğu perinçek6
- kendine yabancılaşmak10
- ben gökten inen ekmeğim5
- pkk'nın silah bırakmasını takip edecek kurul31
- terörsüz türkiye5
- bir otel odasında yalnızken duyulan hüzün4
- stephen king ile birlikte içip sohbet etmek2
- rica ediyorum beni eksilemeyiniz6
- isa kendini tanrı'nın oğlu olarak görüyordu5
- yalnızlık rahatlıktır15
- bir orduya karşı tek kişi olup doğruları savunmak8
- aktrolleri çıldırtacak bir şey bırak9
- sözlükte yaratım sancısı çekmek5
- sözlük sosyalistlerinin fotoğrafları5
- ben de reise oy vericem12
- koala aniden 180 derece neden döndü sorunsalı6
- pkk kürt ağa ve kürt feodallere ne yapmış26
- bir soru sor7
- akepelilerdeki imamoğlu korkusunun asıl nedeni3
- velvet39
- gece gece bir sözlük kızıyla nutella kaşıklamak3
- persac ile tantuni yiyip sinema konuşmak6
- şarapcı koala ile beyaz toros küba turu yapmak2
- türkiye de sosyalist devrim olma ihtimali10
- blok3ün gece napıyorsun mesela diye mesaj atması2
- azerbaycan türkçesi daha güzel olan kelimeler12
- batının kktc'nin tanınmasına engel olması6
- kutlu doğum haftası9
- dünyanın en büyük orospu çocuğu7
ateizmi doruklarında yaşayan bir kardeşimiz. fizik kanunlarının einstein'in keşiflerinden sonra değiştiğini söylüyor. valla ne diyim iyi evrilmeler kendisine.
ben hayır diyorum.
ben hayır diyorum.
(#31372565) nolu enrty de müziğin "kur'an'da" da yasak olduğunu belirtmektedir.
kendisine kur'an'da hangi ayet'te bu yasaklanmıştır delil getirir misiniz? diye sorduğumda. Hadislerde bu yasağın olduğunu bildirmiştir. Hadisler'in islam dinini dolayısı ile Allah vahy'ini temsil etmediğini enrty'de gerekli düzeltmeyi yapması gerekti söylendiğinde, "kuran (ve tüm dinler) benim görüşüme göre yasaklama aracıdır." diye höykürmüştür.
delilsiz, ispatsız yapılan bu saldırı, hiç bir din'e inanmadığını iddia eden (beni ilgilendirmez istediğine inana bilir veya inanmaya bilir) biri olarak, Allah adına yalan uyduran hadis cenahlarından, yani eleştirdiği cenahlardan hiç bir farkı kalmamıştır.
kendisine tanrı'sız hayatında başarılar dilerim, lakin dinsiz'in bile ahlaklısı makbuldür. insanlara "doğru" bilgiyi vermek, bir iddia da bulunduğunda bu iddia'yı delillendirmek elzemdir.
kendisine kur'an'da hangi ayet'te bu yasaklanmıştır delil getirir misiniz? diye sorduğumda. Hadislerde bu yasağın olduğunu bildirmiştir. Hadisler'in islam dinini dolayısı ile Allah vahy'ini temsil etmediğini enrty'de gerekli düzeltmeyi yapması gerekti söylendiğinde, "kuran (ve tüm dinler) benim görüşüme göre yasaklama aracıdır." diye höykürmüştür.
delilsiz, ispatsız yapılan bu saldırı, hiç bir din'e inanmadığını iddia eden (beni ilgilendirmez istediğine inana bilir veya inanmaya bilir) biri olarak, Allah adına yalan uyduran hadis cenahlarından, yani eleştirdiği cenahlardan hiç bir farkı kalmamıştır.
kendisine tanrı'sız hayatında başarılar dilerim, lakin dinsiz'in bile ahlaklısı makbuldür. insanlara "doğru" bilgiyi vermek, bir iddia da bulunduğunda bu iddia'yı delillendirmek elzemdir.
böyle bir troll nasıl böyle güzel bir nick almış .
Gördüğüm en troll adamlardan biri. Tam bir aktroll. Ama tsbiki her aktroll gibi maalesef babam buna beyin vermeyi unutmuş.
Ota boka laf atıyor ama kendilerininkileri göremiyor. O da iste tamamen kör olmalarindan dedigim yazarimsi.
Ota boka laf atıyor ama kendilerininkileri göremiyor. O da iste tamamen kör olmalarindan dedigim yazarimsi.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar