bugün

(bkz: entry nick uyumu)

dit : ohaa harbiden kapamadım.

adam haklı beyler.
ateizmi doruklarında yaşayan bir kardeşimiz. fizik kanunlarının einstein'in keşiflerinden sonra değiştiğini söylüyor. valla ne diyim iyi evrilmeler kendisine.

ben hayır diyorum.
(#31372565) nolu enrty de müziğin "kur'an'da" da yasak olduğunu belirtmektedir.
kendisine kur'an'da hangi ayet'te bu yasaklanmıştır delil getirir misiniz? diye sorduğumda. Hadislerde bu yasağın olduğunu bildirmiştir. Hadisler'in islam dinini dolayısı ile Allah vahy'ini temsil etmediğini enrty'de gerekli düzeltmeyi yapması gerekti söylendiğinde, "kuran (ve tüm dinler) benim görüşüme göre yasaklama aracıdır." diye höykürmüştür.

delilsiz, ispatsız yapılan bu saldırı, hiç bir din'e inanmadığını iddia eden (beni ilgilendirmez istediğine inana bilir veya inanmaya bilir) biri olarak, Allah adına yalan uyduran hadis cenahlarından, yani eleştirdiği cenahlardan hiç bir farkı kalmamıştır.

kendisine tanrı'sız hayatında başarılar dilerim, lakin dinsiz'in bile ahlaklısı makbuldür. insanlara "doğru" bilgiyi vermek, bir iddia da bulunduğunda bu iddia'yı delillendirmek elzemdir.
böyle bir troll nasıl böyle güzel bir nick almış .
Gördüğüm en troll adamlardan biri. Tam bir aktroll. Ama tsbiki her aktroll gibi maalesef babam buna beyin vermeyi unutmuş.
Ota boka laf atıyor ama kendilerininkileri göremiyor. O da iste tamamen kör olmalarindan dedigim yazarimsi.
© copyright 2005 - 2026