bugün
- özelden yürünen kızın sıranı bekle demesi9
- sözlüğün çapkın erkekleri13
- sözlük yazarlarının ölüm sonrası tahminleri7
- damarlı kol kası fetişi8
- 14 eylül 2026 gaziantepspor fenerbahçe maçı22
- kolejle devlet okulunun farkı10
- evliliğin ne mükemmel olduğunu bilmeyen kerizler7
- yeni partiye isim önerileri5
- bugün can sıkan şeyler10
- sözlükteki şizofreni hastaları lütfen bir olalım4
- uludağ sözlükteki sıcak ve samimi aile ortamı9
- enayimiknatisina turşu kargolamak7
- 14 eylül 2026 saçımı boyamaya karar vermem11
- bara giden erkeğin asıl amacı4
- bir bela geliyor3
- bekarlık8
- kırbaçla beni şemsiyeli4
- sözlük yazarlarına gelen son mesaj3
- atatürkün dirileceğine inanan insan9
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz20
- ismail kartal32
- uludağ sözlüğün inci sözlük clonuna dönüşmesi9
- burcunu açıklamayan insan9
- beni seven var mı aranızda2
- harf yok diye çaylak olunan dönem4
- gocu35
- kinci sözlük3
- kedi3
- hediye olarak bir kavanoz turşu7
- anın fotoğrafı23
- sözlük erkeklerinin bıyıkları3
- çok mutsuzum6
- fenerbahçe18
- cenap abi10
- sözlüğü nerden buldunuz6
- karton toplayan vasıfsız2
- osmanlının tekrar kurulacağına inanan insan8
- ak partililerin apoya villa yaptırması27
- bilgisayar oyunu oynayan 40 yaşındaki adam4
- sonbaharda yapılacak en iyi şey15
- soft care clinic2
- naruto dayıya aşık oldum4
- bik bik'in mutfağına konuk olmak22
- gocu'ya lakap buluyoruz kampanyası26
- erebor'un hamamları3
- anneye gel sözlük yazarı ol demek5
- 14 eylül 2026 nervio'ya aşık olmam4
- şarabı şişeden içmek4
- fetoyla barışılsa alkışlayacak kitle6
- tahinli pide5
gece uyurken yastığa salyalarını akıtmak isteyenlerin tercih ettikleri sıvı.
insanoğlunun ürettiği en eski içeceklerden biridir ve bir kültür'dür. III. Ramses döneminde balla karıştılıp ilaç niyetine de kullanılmıştır. tarihi, MÖ 10000 yılına dayanır.
Rakı, votka, tekila bu gibi alkollü içeceklerin yanında biraz daha eziliyor canıım bira. Ama iyidir. Fıstıkla, turşuyla güzel gider.
(bkz: Tuborg gold)
(bkz: Tuborg gold)
bir sayıların başlangıcı.
a harflerin başlangıcı.
bira alkolün başlangıcıdır.
a harflerin başlangıcı.
bira alkolün başlangıcıdır.
rakı kültürünün o eşsin duayenlerinin ismini dahi duyunca krize girdikleri köpüklü meşrubat.
(bkz: mal içeceği)
(bkz: mal içeceği)
bize ordan 2 bira versene diyenleri sıkça gören mekan işletmecilerinin (bkz: geldi yine tipini siktiğimin) sözünü içlerinden geçirdikleri, tadsız içecek.
sidik için daha iyi.
sidik için daha iyi.
glikoz surubu ile imal edilmis markalardan uzak durulmasi gereken icecek.
ergen meşrubatı.
bira içenlerin gerçekten beyin yapılarını hep merak etmişimdir. içki neden içilir? sorusuna bir cevap olmadığı gibi holiganımsı göbekle ortalıkta gezmeye sebebiyet veren, insan eline yakışmayan, salak bir duruş kadar da abesle iştigal ettiren bu içeceği içenler acaip derecede itici geliyor bana.
ayılığın alemi yok.
bira içenlerin gerçekten beyin yapılarını hep merak etmişimdir. içki neden içilir? sorusuna bir cevap olmadığı gibi holiganımsı göbekle ortalıkta gezmeye sebebiyet veren, insan eline yakışmayan, salak bir duruş kadar da abesle iştigal ettiren bu içeceği içenler acaip derecede itici geliyor bana.
ayılığın alemi yok.
tanrıların içeceğidir. eğer bir tanrı varsa mutlaka bira içmesi gerekir. yoksa nereden yaratacak bu alemi?
bokunu çıkarmadan, kararında içilmesi gereken güzel şey.
sol frame de gördükten sonra tekel'e koşturandır. bu saatte soğuk soğuk ooooh!
yanında fındık fıstık, patates gibi yiyecekler olursa mükemmel olan içki. tek başına onlar kadar güzel olmuyor.
bokunu çıkarmadan içmek en güzelidir. Her gün içilirse harbiden göbeğe inanılmaz katkı sağlıyor. Hatta bizim orta sahaya içirsinler... mutlak katkı sağlar. lan zaten göbeğimiz vardı iyice çıktı...
amk cin içiyoruz karaciğer bozuyor bunu içiyoruz göbek yapıyor ben votka sevmiyor verecek 100 dolar alacak koko.
amk cin içiyoruz karaciğer bozuyor bunu içiyoruz göbek yapıyor ben votka sevmiyor verecek 100 dolar alacak koko.
yerine göre rakıdan bile güzel olandır. evet.
Bir sohbet iÇkisidir. Çabuk kafa yapmaz. Buda sohbeti uzatır. 1800li yıllarda ilk olarak yapılmıştır. Beş Çeşidi vardır. Ale, pilsen, lager, geuze, bocks. Marka olarak binlercesi. Tavsiyem beckstir, ama tunorg goldda fena değildir.
içkiyi sadece kafa yapsın diye içenleri ortaya çıkarmıştır.
git eroin kullan amk direkt kafa olmak istiyosan.
git eroin kullan amk direkt kafa olmak istiyosan.
Kimse kusura bakmasın ama saçma bir içki. Kafa yapması için en az 2 litre içmen lazım.
mayalar bulmuştur.
almanya'da alman kızlarıyla içilmesi makbuldür: http://doblelol.com/uploa...ny-games-online-girls.jpg
Reyiz,kimilerine göre hammallık olsa da bende yeri vardır. Neden yeri vardır ? misal kız arkadaşınla mekana gitmişsindir hatun da doğal olarak bira sevmez..O ne yeaaaa hammallık der. bir vodka shot söler.. EE bu arada esas oğlan bir bira söylemiştir bile.. Hatun kişi vodkayı çakar...esas oğlan 2 yudum almıştır daha ilk birasından.hatun kişi yine söyler yine söyler yine söyler... uzatmayacağım.cebe zarar ağabey. o kız yada erkek yerine göre işte.... 4 vodka veyahut başka shot çakana kadar bir birayı zevkle içersin..Hatırlatırım daha bir bira. * afiyet olsun ne diyeyim ki...
Edit : amınıskym şakirt çok uludağda yarrayering şarabı deneyin bence...
Edit : amınıskym şakirt çok uludağda yarrayering şarabı deneyin bence...
neşeliysen hamallık, sıkıntılıysan ve paran azsa en uygun içkidir...
tadını özlediğimdir. akşam dayanamadım çaktım 2 tane adam gibi bira *
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar