bugün
- en iyi antidepresan7
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- deli olduğunun farkına varmak6
- kötü biri olduğunu bilmek4
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- acıkmamak için öneriler5
- gecenin şarkısı5
- true denilen yazar10
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- arkadaşlar nasılsınız6
- hayatın acımasız olduğunun anlaşıldığı anlar2
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- diyanetin abd'deki villaları8
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- iç sesin sürekli konuşması3
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- ışınlanma2
- gammazlar çetesi18
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- adalet duygusu2
- bosna hersek2
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- sürekli aynı şeyleri yapmanın can sıkması2
- cilgincapkin221
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- şato sahibi olunsa yapılacak ilk şey2
- cibali sahil3
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- otobüs muavini3
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- zaman baba birader bey birader4
- iyi geceler arkadaşlar2
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- parası olduğu halde işe giden insan2
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- ölümü merak edip ölmek2
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması3
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- giden gider2
- en iyi türkçe klip3
- sarı yeleli aslan trump8
- can sıkıntısından kendine sarmak2
strateji oyunu.
moral bozukluğu yenilgiyi hazırlar.
moral bozukluğu yenilgiyi hazırlar.
3 top.un zevkini doyasıya aldıgım oyundur.
tanrısının semih saygıner olduğu benimde mensubu olduğum din. sporda rakibe saygının hat safhada yaşandığı bir spor dalıdır. öyle ki yalnışlıkla sayı aldığınız zaman rakibinizden özür dilersiniz. özür dilenen başka bir spor dalı var mıdır? allanısen.
sonracıma işi sadece topa iyi vurmak olarak düşünmeyiniz futbol gibi aynı zamanda geometriyide iyi bilmeniz gerekir ki mevzu yalnızca üçgenin iç açılarının toplamını bilmeniz kadar basitte değildir. topun neresine hangi hızla vurduğunuz kadar vurduktan sonra bir sonraki hamlenizi hazırlamak gibide göreviniz vardır. kısacası hem zevkli hemide zor bir spordur kardeş.
sonracıma işi sadece topa iyi vurmak olarak düşünmeyiniz futbol gibi aynı zamanda geometriyide iyi bilmeniz gerekir ki mevzu yalnızca üçgenin iç açılarının toplamını bilmeniz kadar basitte değildir. topun neresine hangi hızla vurduğunuz kadar vurduktan sonra bir sonraki hamlenizi hazırlamak gibide göreviniz vardır. kısacası hem zevkli hemide zor bir spordur kardeş.
tanrısının semih saygıner olduğu benimde mensubu olduğum din. sporda rakibe saygının hat safhada yaşandığı bir spor dalıdır. öyle ki yalnışlıkla sayı aldığınız zaman rakibinizden özür dilersiniz. özür dilenen başka bir spor dalı var mıdır? allanısen.
futboldan yatay geçiş yaptığım göbekli amca sporu. daha göbek yapıp amca olamadım ama olunca yakışcak.
bu arada pike çekmek yasak hocam.
bu arada pike çekmek yasak hocam.
Teknik gerektiren çok güzel bir oynudur.
beyaz topun içeri girmesi kadar sinir bozucu bir durum yoktur bu oyunda. oyunun en başında siyah top girsin, itirazım olmaz. ama olur olmadık zamanda beyaz topun içeri girmesi tam ana bacı sövmelik.
bunların hep amerikan oyunu olduğunu unutuyorum tabi.
bunların hep amerikan oyunu olduğunu unutuyorum tabi.
Oynamasını bilmediğim oyundur. Yetenekte yok, gelen yener beni zaten.
Zor bir kafa ve el oyunu. Evet.
3 top olanı gayet zevklidir. evet.
3 banttan sayı alındığında keyfi katlanan oyun. Bir el becerisi ve zihin sporu.
3 bant olanı gayet zeka ve matematik gerektiren her yiğidin beceremediği zihin oyunu.
Bilardo disiplinlerinden 3 bant oyuncusu olarak her disiplinin kendi içerisinde stratejileri vardır fakat en zor disiplin 3 bant'tır arkasından (benim için) snooker'dır.
Oynayabilmek için ciddi zaman ister, kendinize ait istekanız yada istekalarınız olmalı. Öyle sağda soşda gitriğiniz salonlardakileiri kullanıp zevk alamazsınız.
Adam ve Longoni olmak üzere iki lider markadan da var oynadığım kişinin oynayışına ciddi etkileri var tabi çok pahalılar o da ayrı bi konu.
Oynayabilmek için ciddi zaman ister, kendinize ait istekanız yada istekalarınız olmalı. Öyle sağda soşda gitriğiniz salonlardakileiri kullanıp zevk alamazsınız.
Adam ve Longoni olmak üzere iki lider markadan da var oynadığım kişinin oynayışına ciddi etkileri var tabi çok pahalılar o da ayrı bi konu.
Tek başına daha güzel oynanan bir oyun.
çok güzel oynadığım fakat işten güçten unuttuğum aktivite.
ülkemizde adı semih saygıner ile eşleşen güzel spor.
geçmiş yıllarda köy kahvelerine kadar inmiş bir sporken artık eskisi kadar rağbet olmadığını söylemek lazım. yine de türkiye koşullarında eline isteka almış genç sayısının oldukça iyi sayıda olduğunu söylemek gerekiyor.
bir de şu var. semih saygıner ağabeyimiz genelde hep şovlarıyla ekran karşısına çıktı. oyunu tanıtan, kurallarını anlatan yayınlar ilgi çekmeyeceği sanırım bu yol izlendi. zamanında o imkanı varken insanlara oyunu da öğretebilse ülkemizde daha çok profesyonel bilardocu yetişebilirdi diye düşünüyorum. kendisinin bilardo oynarken yaptığı stand-up gösterileri bile vardı ki çok başarılıydı..
kurallarını ve oyun tiplerini bilmeyenleri şöyle alabiliriz: http://www.spoura.com/bilardo-kurallari/
geçmiş yıllarda köy kahvelerine kadar inmiş bir sporken artık eskisi kadar rağbet olmadığını söylemek lazım. yine de türkiye koşullarında eline isteka almış genç sayısının oldukça iyi sayıda olduğunu söylemek gerekiyor.
bir de şu var. semih saygıner ağabeyimiz genelde hep şovlarıyla ekran karşısına çıktı. oyunu tanıtan, kurallarını anlatan yayınlar ilgi çekmeyeceği sanırım bu yol izlendi. zamanında o imkanı varken insanlara oyunu da öğretebilse ülkemizde daha çok profesyonel bilardocu yetişebilirdi diye düşünüyorum. kendisinin bilardo oynarken yaptığı stand-up gösterileri bile vardı ki çok başarılıydı..
kurallarını ve oyun tiplerini bilmeyenleri şöyle alabiliriz: http://www.spoura.com/bilardo-kurallari/
Çok zevkli bir oyun. Üç topu ayrı amerikanı ayrı güzeldir. Bilen insanla onlarca oyun atılabilir. Vaktin nasıl geçtiğini anlamazsınız. Çok yaşa bilardo !!
amerikan bilardo ile başlanıp, geliştirilip üç top ile amerikan bilardonun ne kadar sefil bir oyun olduğunu anlarsınız.
sevilen bir spor dalıdır. oynayacağın arkadaşlarını iyi seçmen gerekir.
görsel
görsel
Türkiye de oynama bilinci yok arkadaşım. Kızlı erkekli bilardo oynamaya gittik, neyse baba oynuyoruz 50 sayı falan çekiyorum. O sıra kızlardan rica ettim masanın üzerine çıksınlar da ortam ısınsın biraz hazır bilardo oynuyoruz.
Hemen mekan sahibi geldi vay efendim kızlar yarıçıplak ne yapıyor masanın üzerinde, burası genelev mi, olmaz böyle şey demeye başladı.
Kızlar masanın üzerinde olmayacaksa ne diye oynuyoruz aq?
Hemen mekan sahibi geldi vay efendim kızlar yarıçıplak ne yapıyor masanın üzerinde, burası genelev mi, olmaz böyle şey demeye başladı.
Kızlar masanın üzerinde olmayacaksa ne diye oynuyoruz aq?
Gündemdeki Haberler
güncel Önemli Başlıklar