bugün
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- evlenecek kız kalmaması7
- seri eksici ibne5
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı24
- kadınınızı çalıştırır mısınız7
- türk kızı9
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- geceye bir kadın yalanı bırak4
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması17
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- seri eksici ezik11
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması3
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- koşun koşun havadis var7
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- sarapci koala75
- zorunlu eğitim21
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- açık oy5
- isveçin coca cola yerine uludağa geçmesi3
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- gocu31
- akciğer kanseri3
- steroidden sonra çüksüz kaldım2
- tarık akan4
- siyaset konuşmayan yazarlar3
- döner dürümün ardından terk edilmek2
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- gecenin şarkısı6
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı4
- cin görmüş yazarlar8
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- eksi karmaya oynasaydım sözlüğün içinden geçerdim2
- renault 9 broadway6
- sözlüğün eksi karmalı tek yazarı olmak2
- simko38
- anın görüntüsü19
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- doğu erkeklerinin oğlancı olması3
- karması dört bin beş yüz otuz yedi olan yazar2
- türk seküler devrimi11
- sırrı süreyya önder7
- eksi karmalı bir yazarı ciddiye almak2
- dinci mizahı3
- insan2
- domates3
- akasya durağı3
- kürt faşisti5
quad damage ile ile birlikte kullandığında ölmeyecek hiç bir karakter yoktur.
saygılar sunuyorum azizim...
saygılar sunuyorum azizim...
id firmasının quake ve doom oyunlarında kullandığı en güçlü silahtır. tam adı bio force gun. ama amerikalılar arasında big f.cking gun denir.
(bkz: bi fucktır git)
quake 3'teki en güçlü silahtır. Haritada varsa, ya zor ya da saklı yerlerdedir. Merminin yarattığı etki, hedef bölgeyi mezbahaya çevirebilir.
quake 2'nin ölüm makinesi. bir atışta 50 mermi atar, yeşil bir top şeklinde mermisi vardır.
doomun en güçlü silahı, bir ateşte 10 yaratığı darmadağın eder.
(bkz: big fucking gun)
(bkz: big fucking gun)
quake'teki en güçlü silahtır. kaçma şansı çok zordur, silah ateşlendiğinde çıkan yeşil radyoaktif top, en yakındaki talihsiz kişiye saplanır ve eğer mega health almamışsa kesinlikle moleküllerine ayırır. ama aşırı cephane harcar, bir seferde 50 mermisi gider. * ayrıca ps'deki quake 2'de arkadaşımın şansa bala bulduğu ve beni sevindirdiği silahtır. adam karşıdaki boruya sıktı, o boruda delik açıldı ve ordan girip buldu silahı.
quake iii arena icin, demon keep * haritasinda da bulunan, platformun ucuna gelip roketle firlatma hedesine ziplayarak alinan, 15 lik kapsullerini sallanan ters haclardan gecip sag taraftaki merdivenlere dogru gidildiginde bulunabilen ve oyunda adi bfg10k olan "big fucking gun".
alternatif olarak, quake konsolunda /sv_cheats 1 yazip /devmap q3dm## ile haritayi secince /give bfg10k yazilmasiyla sahip olunabilir sahane silah.
single player oynarken, son bolumde xaero ile olan kapismada bu silah, yukaridaki ezici platformda * bulunur.
ayrica doom'un * turkce altyazisinda "buyuk lanet silah" olarak cevrilen radyoaktif kapsuller atan silah cesidi.
edit: (bkz: bfg10k)
alternatif olarak, quake konsolunda /sv_cheats 1 yazip /devmap q3dm## ile haritayi secince /give bfg10k yazilmasiyla sahip olunabilir sahane silah.
single player oynarken, son bolumde xaero ile olan kapismada bu silah, yukaridaki ezici platformda * bulunur.
ayrica doom'un * turkce altyazisinda "buyuk lanet silah" olarak cevrilen radyoaktif kapsuller atan silah cesidi.
edit: (bkz: bfg10k)
quake'de adamın anasını ağlatan, muhteşem "big fucking gun" 'nın kısaltması.
quake 3 arena oyununun radyoaktif özelliklere sahip en güçlü silahı, kullanması çok keyiflidir. oyunun her bölümünde bulunmaz, bulunan bölümlerde de en ücra alınası zor köşelerdedir.
quake 3 arena'daki en aşmış silah. hem seridir hem de çok kuvvetlidir işte bu yüzden ona "big fuckin gun" yada "bullshit forver gun" diyenler de vardır. eğer ölürseniz, ki bu durumda silahınız bulunduğunuz yerde saçmasalak dönmeye başlar orada kalır, işte o zaman silahı bulan kişiden "aha beleş bfg" türünden çığlıkları duyarsınız zira bu silah her yerde bulunmaz oyunun en ücra köşelerinde bulunur, alması zordur, değerlidir ama üzülmeyin eğer bulamazsanız yerli bfg yaparsınız sizde. doyamadan oynamaya devam edersiniz (bkz: yerli bfg)
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar