bugün

/782
görsel

Gılıtısırıy hım lıgdı hım ıvrıpıdı ılıcık kıdır bıyık tıkım.

Edit: fetö baskısıyla transfer edilen altın jenerasyonlu sezondaki hem avrupa ligi şampiyonluğu hem lig şampiyonluğu mu "alttaki" yazar?

Edit2: çeyrek final oynayarak şampiyon olan kulübünüz iki sezon sonra sampiyon olurken grupta 1 puan 0 galibiyette kalmıştır. Yani biz hem ligde hem avrupada iyiyiz derken bu ikinci sezonu unutan sizsiniz sayın yazar.
Bu sene liderlik için eline 2-3 kere fırsat geçmişken 4. Olmakla yetinen takımım. Canları saolsun.

Ancak;

Takımda devamlı transfer hareketliliği ümraniye yi yordu diyebilirim. Son dakika transferleri, ocak ayında cenk tosun un everton a transferi, sonrasın da o geldi bu gitti derken love un takıma transferi, lens in bonservisinin alınması gene ocak ayında kiralık giden oyuncular...

Böyle olmaz. Çalıştığınız yeri düşünün. Bu kadar çok personel gelmesi, gitmesi huzursuzluk yaratır.

Ha bir de talisca var. Ha geliyor, ha gidiyor.

Hakemlerden, federasyondan önce kendi ipini kendin keseceksin. Galatasaray ı ve başakşehir i yeneceksin. 2+2=4.

Mutlaka dersler alınmıştır. Şenol hoca da dahil. 1-2 hafta tatilden sonra çalışmaya başlaması gerekiyor.

q7, negredo, oğuzhan, atiba, gökhan gönül, love, lens bugünden tezi yok transfer çalışmaları hızlandırılmalı.

Sağ bek, 10 numara ve bir sağ açık transferi acilen yapılmalıdır.

Aldırma kartal, bu seneki avrupa daki başarın ve ziraat türkiye kupasındaki tavrın bize yeter.
Renkli arkadaşlarımızın asla ve asla ağızlarından düşürmedikleri canım takımım. Adamlar hala Beşiktaş'ı kupa için tuttuğumuzu zannediyor kaç kupa gördün diyor isterse hiç kazanmasın Beşiktaş hayatın kendisidir.
2018 senesi içerisinde stsl'de sadece 2 mağlubiyet almış takımdır. Şampiyon olan galatasaray'ın 3 mağlubiyeti vardır.

Ayrıca 2017/2018 sezonunun ikinci devresinde oynanan 17 maçta 41 puan toplayan beşiktaş bu alanda liderken şampiyon olan galatasaray 40 puan toplamıştır.

Edit: bunlar sadece istatistik o kadar da ciddiye almayın. Adamlara ne söylesek gocunuyor. Gidin şampiyonluğunuzu kutlayın. Dördüncü büyük dediğiniz takımın başlığında kendi takımınızın başlığından daha fazla vakit geçirerek gerçek büyüğü kanıtlıyorsunuz.

Edit2: neden ikinci yarıyı baz alıyorsun fatih terim 17. Hafta geldi diye mesaj aldım. Beşiktaş istatistiği paylaşırken fatih terimi niye baz alayım 1 ilk editte dediğim gibi size ne beşiktaştan gidin sizde fatih terimli galatasaray entryleri girin. Bize mal mal mesajlar atmaktansa. Bu da 2.
haddini bilmeyen takım, biz diz çöktüğümüz için büyük görünüyorlardı ayağa kalkınca, mekanın sabihi gelince hak ettikleri yere döndüler, son yirmi üç sezonda sadece ve sadece dört şampiyonluğu olan, hediye edilen iki şampiyonluk sayesinde üçüncü yıldızını takabilmiş takım türkiye'nin hiçbir zaman en büyüğü olamayacaktır, her zaman üçüncü büyük olarak kalacaktır, neyse tinere ve tarihini iki yıldan ibaret göstermeye devam.
görsel
avrupa ligi'nde gruplara kalamayabilir. çünkü dünya kupasının hemen akabinde 2. ön eleme turu ile başlayacak, yani 3 takım elemesi gerekecek.

fakat şöyle ki bütün stoperleri dünya kupasından yeni dönmüş olacak. pepe, mitroviç ve vida dünya kupasında. geriye stoper olamayan 2 stoper necip ve medel kalıyor.

geçen yıl galatasaray ve fenerahçe ile çok dalga geçmişlerdi ön eleme de küçük takımlara elendiler diye. bu yıl başlarına gelebilir.
düşmanları hep yoğun mesaide.

adamlar düşmanlık yapmak için çok çabalıyorlar. ben bile uefa'ya kaçıncı turdan başlayacağımızı düşünmedim adam bir düşmanlık çıkar mı diye oturmuş araştırmış. dünya kupası tarihleriyle karşılaştırmış. valla bravo.
eğer şikeden ötürü veya aşırı derecede borçlu olmasından ötürü uefa'dan bir yasak yemezse seneye uefa avrupa ligi'nde oynayacak takım.

gerçi tarihlerinde ilk defa şampiyon ligi'nde gruptan çıkmayı başardıkları geçen sene oynadıkları grup, ortalama bir uefa avrupa ligi grubundan daha zor değildi.

muhtemelen bu sene uefa avrupa ligi'nde gruplardan çıkamayacaklar.

belki de böylesi daha iyidir bjk için.
ikinci turda iyi bir takımla eşleşme ihtimalleri olabilirdi.

o zaman 6-7 tane yeme ihtimalleri doğuyor biliyorsunuz.

gerçi 8 yemiş takım bu.
6-7 tane koymaz.
Bazen empati yapıp düşünüyorum da;

Beşiktaşım dün şampiyon olmuş olsa benim hala gözüme uyku girmiyor olurdu. Hala sokaklarda avare gibi dolandırdım çoluğumu çocuğumu alıp...

Ya da iki farklı branşta iki farklı kupada final oynayıp ikisini de kaybetsem, şampiyonluk şansım olsa onu da son maçta kaybetsem tek düşüncem takımımın neden bu hale geldiği olurdu. Bir sorumlu arar, suçlulara tepkimi gösterirdim.

Gidip bi başkasının takımına laf yetiştirmezdim amına koyayım. Üstelik bunlarla hiç işi olmayan, ligi dördüncü bitirmiş bir takımla.

Şimdi bi zahmet itleri köpekleri besleyecek yardımseverler varsa alsın şunları buradan.

Dükkanın önünü kapatıyorlar.
şampiyon olsa bazı taraftarlarının gözüne 2 gün uyku girmemesine sebep olabilecek takım.

yahu heralde öyle olacak.
bjk'nin şampiyon olması anormal bir durum çünkü.

galatasaray için ise şampiyonluk normal olan.

gs taraftarı şampiyonlar ligi'nde çeyrek final oynadığı zaman, uefa süper kupası'nı kazandığı zaman vs heyecandan uyuyamıyor.

bjk taraftarının gs taraftarıyla empati kurmaya çalışması sempatik bir tavır ama pek mümkün değil.
anlayamazsınız...
Asıl Kupa seviciler, şampiyonluk seviciler, yıldız seviciler, kazananı seviciler, güce tapan çomarlar anlayamaz Beşiktaş sevgisini, Armaya duyulan aşkı...

Geçen sene kombine yakanlar bu sene taraftarcılık oynuyor. Yalnız değişmeyen tek şey, geçen yıl da Beşiktaş diye ağlayanlar hala Beşiktaş diye ağlıyor.

Siz ağlamaya devam edin. Acımıyorum bile size...
Ülkenin en iyi dördüncü takımı.

Beşiktaşlılar eskiye takılmayı pek sevmez, güncel severler..

Seneye ilk 5’e girebilirlerse oturup demba ba ile dua etsinler..

3 aymış, hahahaha.
efsane süper efendi kral takım.

sezonun 2. yarısındaki puan durumlarına bakmaya gerek yok.

sadece son haftaya bakalım.

bjk 5-1
başakşehir 3-2
fenerbahçe 3-2
gs 1-0

kazandı.

dolayısıyla son haftaya bakarsak averaj ile bjk şampiyon olur.

en büyük bjk başka büyük yok.

muhtemelen temiz bi 10 sene şampiyon olamayacağı düşünülen takım.

ama olsun şerefli 4.lükler, şerefli 7.likler falan fena değil.

baba hakkı ulen, süleyman seba ülen...
2 gündür hüngür hüngür ağlayan taraftara sahip camia.

lan yeter le yeter bu nasıl bir şeydir arkadaş.

son iki sezondur başka tff başka mhk ile şampiyon olmuşlar gibi susmak bilmiyorlar ya.

fenerbahçelileri tebrik ediyorum tüm samimiyetimle bu ne biçim iştir lan biraz bakıp örnek alın amk.

şerefli dördüncüler sizi.
sevinmek için sevmedik biz seni..
görsel
çok büyük harcamalarla kadrosunda bulunan 5 futbolcusuna
320 milyon türk lirası harcamış kulüp. bu ücret tam 4 sezon boyunca kemiksiz bir şekilde 5-6 furbolcuya ödenecek rakam.
yani toplamda 1 milyar 280 milyon türk lirası...

sezon başı bu takımın yorumcuları galatasaray’a 110 milyon lira harcadı diye battı batıyor yorumları yapıyordu. galatasaray 110 milyon türk lirası yatırımla kurduğu takımın getirdiği şampiyonluk ve şampiyonlar ligi katılımı ile kasasına tam 520 milyon türk lirası koydu.

beşiktaş batıyor mu ne?

hahahaha..
(bkz: 2017 2018 sezonu beşiktaş ın gasp edilen 9 puanı)
görsel
vagner love ve alvaro negredo'yu satan kulüp. yerlerine bedelsiz olarak demba ba ve bonservis ile burak yılmaz geliyor. dorukhan toköz'ü de aldık galiba.

talisca'nın yerine kim gelecek ya da hoca çift forvete mi dönecek bilmiyorum. fakat mitroviç'i de brugge'a satarsak bir stoper daha alır ve transferi kapatırız gibi geliyor. ama tabi iyi teklif gelince oyuncu satan bir kulübüz. satarsak da eksilen bölgeye takviye olacaktır. bakalım neler olacak.
orta sahaya fernandes gelir , kanatlarada holoskoyu alsınlar aq takım ihtiyar heyeti oldu.
fernandes uygun fiyata gelecekse bence almalıyız. şenol hoca sever yetenekli oyuncuları.
ligi dördüncü bitirmemize rağmen renkliler hala başlığımızda ağlıyor.

adamları ne galibiyet ne de şampiyonluk kesmiyor usta, çünkü berbat futbol oynuyorlar ve camiaları futboldan çok çarpık ilişkileriyle gündemde.
ligde dördüncü, istatistikte lider.

▪ en az gol yiyen takım
▪ en fazla şut atan takım
▪ en fazla isabetli şut atan takım
▪ en fazla topa sahip olan takım.

(bkz: 2017 2018 süper lig şaibeli şampiyonluğu)
ekonomik durumu cicişler kadar kötü değil. ffp anlaşmasına uyduk ve sona erdi. sağlam 3-4 transferle iki kulvar'da da yürürüz.
lisanslı ürün satışını son 4-5 yılda 6'ya katlayan takım.
© copyright 2005 - 2026