bugün
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- sevgiliye alınabilecek 200 tl altı hediyeler11
- unutulmayan duvar yazıları6
- saraca finch house12
- yaş ilerledikçe fark edilen şey8
- velvet ile ismet gürbüzün ortak noktaları5
- sözlükte kavga olmayacak hissi3
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması15
- beni de gammaz yapın5
- mel mel bakan adama gülümsemek11
- gocu buraya bak parlak çocuk10
- keloğlan'ın balkıza aşık olması4
- 2026 dünya kupası26
- çocuk masallarındaki saçmalıklar2
- kadınların piç erkek tercihi5
- sersem herif3
- arkadaşlar rahatsızsanız gidebilirim3
- futbol21
- yılın ilk denize girişi3
- israil'in gazze saldırılarında 5 ölü2
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek2
- 12 temmuz 2026 norveç ingiltere maçı6
- vikingler serttir sambadan hoşlanmaz2
- değersizlik hissi5
- domates ithal2
- ağır işsizlik sendromu2
- ilk buluşmada kızı lahmacuncuya götüren erkek3
- nato toplantısı anısına basılan 5 tl4
- yazdan beklenti3
- yeni yazarlara öneriler7
- ebola salgını3
- 11 nesil2
- kızların artık mesajlara cevap vermemesi4
- ragnar rockefeller38
- dünya19
- seven filminde kutunun aras kargoyla gelmesi2
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı7
- türbanı yasaklamak bir hataydı3
- karı kıza para yedirir misiniz4
- deniz göktaş37
- milyonların temmuz zammı netleşmesi5
- iltica3
- başkan3
- kişinin tipine yakıştırdığı meslek4
- hegel diyalektiği vs marx diyalektiği2
- yeni yazar taklidi yapan eski yazar fake leri6
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller5
- günün şiiri20
- atatürk'ün istiklal madalyasını iptal etme planı4
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları27
Adam gibi adamlarım tuttuğu takım
Anladınmı lan.
Anladınmı lan.
bugün trabzonu farklı geçecek takımdır.
ligdeki rakipleri fener trabzon bursa falan olan takım...
galatasarayin yanında adı bile okunmaz.
galatasarayin yanında adı bile okunmaz.
üç attığımız 10 kaçırdığımız takımın yanında adımızın okunmasını biz de istemeyiz.
Fenerbahçe gibi köy takımı olmadığını ispatlamıştır.
Fener yenilince herkes beşiktaş'la yaptığı maçlar yıprattı dediler. Aynı maçları beşiktaş'ta oynadı ama bkz bugün ki maçta çatır çatır topunu oynadı. Direnci hiçbir dakika düşmedi. Trabzon'dan koyuyorsun kadıköy'den sesi geliyor. Biz koyduk siz ağlayın.
- Fener ağlama.
Fener yenilince herkes beşiktaş'la yaptığı maçlar yıprattı dediler. Aynı maçları beşiktaş'ta oynadı ama bkz bugün ki maçta çatır çatır topunu oynadı. Direnci hiçbir dakika düşmedi. Trabzon'dan koyuyorsun kadıköy'den sesi geliyor. Biz koyduk siz ağlayın.
- Fener ağlama.
2017-2018 sezonu adına konuşursak, büyük maçlarda aygır olan ekip.
galatasaray'ı zaten rahat yeneriz.
vodafone park'ta 7 atıyorduk az daha, ezdik zaten.
galatasaray'ı zaten rahat yeneriz.
vodafone park'ta 7 atıyorduk az daha, ezdik zaten.
görsel
Ofsayt için hakeme hak veren futbolcuların takımı.
Ofsayt için hakeme hak veren futbolcuların takımı.
alanyaspor forvetinden vazgeçip matadorla oynamaya devam etmesi gereken takım. hele ki quaresma-talisca gibi futbol aklı olmayan oyuncular sahadayken bir de vagner ile oynamak hücumu neredeyse tamamen akılsızlaştırmak olur.
negredo akıldır.
negredo akıldır.
şampiyonlar ligi'nden elenmemiz için dua edenler şimdi lige döndük diye panik oldu. geliyoruz adım adım...
Bayern maçından sonra kendisine yöneltilen psikolojik kontralara nakavtla karşılık vermiş takımım.
Üstteki renktaşım de da ları birleştir gözüm kanadı.
Üstteki renktaşım de da ları birleştir gözüm kanadı.
Taraftarı olmaktan gurur duyuyorum.
görsel
görsel
güzel bir istanbul ilçesidir.
şampiyon olamayacak. nedenini söyleyeyim. galatasaray'ı, fenerbahçe'yi ve trabzonspor'u yenmesi doğal ve normal.
çünkü beşiktaş açık oynayan takımları yener, yenecek. çünkü bu takımlar beşiktaş'a karşı kapanamaz, utanırlar. ama anadolu takımları öyle değil kapanırlar. beşiktaş görüldüğü üzere kapanan takımları açamıyor, bütün puan kayıpları da ondan.
kalan maçlarda başakşehir'i de yenebilirler galatasaray'ı da ama akhisar ve osmanlıspor deplasmanlarında bırakırlar şamiyonluğu, görün bakın.
çünkü beşiktaş açık oynayan takımları yener, yenecek. çünkü bu takımlar beşiktaş'a karşı kapanamaz, utanırlar. ama anadolu takımları öyle değil kapanırlar. beşiktaş görüldüğü üzere kapanan takımları açamıyor, bütün puan kayıpları da ondan.
kalan maçlarda başakşehir'i de yenebilirler galatasaray'ı da ama akhisar ve osmanlıspor deplasmanlarında bırakırlar şamiyonluğu, görün bakın.
2015'ten bu yana türkiye'nin en iyi takımı. devamı da gelir inşallah. severek izliyoruz.
Trabzonu yendikten sonra Renkli kardeşlerimizi birbirine daha da kenetleyen son 2 senenin şampiyonu.
bu takım sampiyonlugu haketmiyor mu simdi?
persembe fb macından cıkıp trabzon deplasmanına gidiyorsun 2 gün dinlenmissin ve trabzon'u sahaya gömüyorsun. lider gs bunların hangisini yapabildi? tüm derbileri kaybettiler.
bjk, başakşehir'ide çok rahat yenecek, gs'yide arenada sahaya gömecek. sampiyon nasıl olunur tüm renklilere gösterecek. gs ile fb bjk'den bu sene staj görsün belki ilerleyen senelerde bir bjk olabilirler.
persembe fb macından cıkıp trabzon deplasmanına gidiyorsun 2 gün dinlenmissin ve trabzon'u sahaya gömüyorsun. lider gs bunların hangisini yapabildi? tüm derbileri kaybettiler.
bjk, başakşehir'ide çok rahat yenecek, gs'yide arenada sahaya gömecek. sampiyon nasıl olunur tüm renklilere gösterecek. gs ile fb bjk'den bu sene staj görsün belki ilerleyen senelerde bir bjk olabilirler.
trabzon'dan kayıpsız gelerek yarışı iyice kızdırmış takımdır.
lig bundan sonra çok daha zevkli geçecektir.
lig bundan sonra çok daha zevkli geçecektir.
bi ibnelik var takımda
sol bek tosic stoper oldu
ön libero medel stoper oldu
sol bek adriano sag bek oldu
forvet negredo 10 numara gibi oynuyo
talisca forvet zaten
babel evlere senlik leblebi gibi gol atıyo
kimse kendi yerinde degil takım sampiyonluga gidiyo.
sol bek tosic stoper oldu
ön libero medel stoper oldu
sol bek adriano sag bek oldu
forvet negredo 10 numara gibi oynuyo
talisca forvet zaten
babel evlere senlik leblebi gibi gol atıyo
kimse kendi yerinde degil takım sampiyonluga gidiyo.
Fenerli olarak şampiyon olmasını dilediğim kulüptür.
Kadrosu ve oyunlarıyla fazlasıyla hak ediyorlar.
Bir de şenol güneş'i seviyorum. Bu adam başarıyı hak ediyor.
Keşke fener'in başında da böyle bir adam olsa.
Kadrosu ve oyunlarıyla fazlasıyla hak ediyorlar.
Bir de şenol güneş'i seviyorum. Bu adam başarıyı hak ediyor.
Keşke fener'in başında da böyle bir adam olsa.
Beşiktaş ı rahatlıkla yenerler diyen taraftarın tuttuğu takıma beşiktaş 3 attı amk.
son zamanlarda sürekli maçlarını izlediğim takımdır.
sebebine gelecek olursak efendim şöyle ki, rakiplerini tutup stres atıyorum.
her hafta takım değiştiren dengesiz bir alkolik oldum çıktım. bu arada bayern maçı ne zamandı? ne dersiniz alman panzerleri 9 atar mı. yeni bir rekor gelir? heyecanla beklemekteyiz.
sebebine gelecek olursak efendim şöyle ki, rakiplerini tutup stres atıyorum.
her hafta takım değiştiren dengesiz bir alkolik oldum çıktım. bu arada bayern maçı ne zamandı? ne dersiniz alman panzerleri 9 atar mı. yeni bir rekor gelir? heyecanla beklemekteyiz.
efsanesi mehmet özdilek veya rıza çalımbay değildir!
efsanesi şenol güneş tir.
kader böyle takdir gösterdi.
rıza ve mehmet beşiktaş için ali eren beşerler gibi bir şey dir ya da olsa olsa holosko.
şenol hoca beşiktaş için her şeydir. karıdır, kocadır, annedir,babadır, abidir. her şeydir..
efsanesi şenol güneş tir.
kader böyle takdir gösterdi.
rıza ve mehmet beşiktaş için ali eren beşerler gibi bir şey dir ya da olsa olsa holosko.
şenol hoca beşiktaş için her şeydir. karıdır, kocadır, annedir,babadır, abidir. her şeydir..
puan durumuna bakıldığında önündeki başakşehir ve galatanın ensesindedir. ama öyle böyle değil. yakın takipte. gerilerden gelip şampiyon olabilir mi. neden olmasın. en kötü ihtimal ikinciliği bir şekilde göğüsleyip şampiyonlar ligine kapı aramalı. yoksa beşiktaşı zor günler bekliyor, kadro yaşlanıyor. uefaya gider ama o da önümüzdeki sezon için dezavantaj hükmünde prestiji azaltılmış bir kupa. kadro kalitesindeki devamlılık ve uyumu gerçekleştirmek öyle kolay değil. şu an ligdeki en derin kadroya sahipler ama dediğim gibi, yaşlandılar artık.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar