bugün

/783
Kulüp avukatlarına bildirdim entryi.
onikinci nesil gerizekalıları da tespit etmemize neden olan takımım.

eksik olmasın !

adam hala tüpçüye borç diyor.

bu kafadaki adama taksitle afrika kıtasını satarsın.
ara neşter vurulan takım. tolga, töre, tolgay ve love satış listesinde kamp kadrosunda yok. q7 ve larin'e iyi teklif gelirse satılacak.
olcay burak ve serdar aziz i alırsa şamp. için en iddialı takım olur..

sadece burak a bonservis vericek böyle olursa.

hadi be fiko yap bir iki hamle getir şunları.
şenol güneş ile sözleşme yenileyerek mükemmel bir hamle yapan yönetim kuruluna sonsuz teşekkürler.

tanım; canımız, cananımız, tek aşkımız.
fiko ve yönetim kurulu samimiyse..

bu son hadise devrim niteliğindedir..

kaçarak, taşın altına eline sokmadan, süreklilik ve çalışmayı taca atarak çözüm aramayı doğru kabul etmeyen bir tavır alınmıştır..

beşiktaşın gerileyeceği zaten belliydi..

sebepler de ayan beyan ortada.. günü ve koltuğu kurtarmak adına bir adım atmamayı ilk defa tercih ediyorlar bu çapta yanlışım yoksa..

tebrik ediyorum hepsini..

performans veremeyen, takımın mantalitesine uyum sağlayamayan profesyonel futbolcular gider.. yerlerine bunu sağlayabilecek adamlar aranır..

bu kadar yani.. olmadık hayallere kapılıp da kulübü bataklığa sürmenin manası da yok zaten..
ilk defa suç teknik direktöre atılmadı.ilginç.
görsel
tüpcu gazı kesince iyice laçka olan takım..

beter olun amk lan

su veren itfaiyecilerin hortumunu zikiyim.
2018-2019 sezonunda diğer iki büyük kulüp olan gs ve fb gibi sıçıp batırmış olan takım.
basketbolu sevmiyorum lan ben, kendinize gelin!
kasımpaşa koşmadan yürüyerek kazandı.biz adamların ceza sahasına bin bir güçlük ile girerken onlar ellerini kollarını sallayarak girdiler.her atakları pozisyona dönüştü.love,atiba,babel,q7,pektemek,karıus,larin,lens,takımdan gönderilmeli.
sevinmek için sevmedik.

feda diyoruz. yeni bir feda dönemine gidilsin. tabii bu arada fikret orman da şu rezilliklerin hesabını bir versin. her düşüşün bir çıkışı var biz bunu gördük.

quaresma, babel, atiba, love gönderilsin.

genç ağırlıklı ve maliyetsiz bir kadroyla yola devam edelim. taraftar mücadele istiyor bu kadar.
Ağlamıyorum gözüme soğan kaçtı.
devre arası bir forvet, bir stoper, bir de kaleci alması gereken takımım.

kaleye fabri kiralanabilir.

stoper için ersan olabilir. öne doğru iyi oynayan bir oyuncu vida ile iyi anlaşırlar.

forvet için burak en ideali. olmadı cenk kiralanabilir.

hatta bunlara olcay da eklenebilir. müthiş bir ikinci devre bizi bekler. Q7 ve tolgay satılarak bunlar alınabilir.

kadro şöyle olur.
..........fabri...........
gg vida ersan caner
.medel....dorukhan(ozzy)
olcay......adem........babel
.......burak..............

yedeklerde
töre
adriano
güven
love
lens
atiba

olucak..

bu kadro başakşehir içeride, galatasaray ı dışarıda yener, net.
Taş. Taş...
Canı isterse altyapıdan çatır çutur topçu çıkarabilen kulüp.
gerizekalı turnusolü.

bir insan durduk yerde beşiktaşa nefretini kusuyorsa, aklı sıra dalga geçmeye çalışıyorsa, hakaret ediyorsa bilin ki gerizekalıdır.
en kötü haliyle bile galatasaray ve fenerbahçe gibi kümede kalmaya oynamamış efsanevi takım kudurun açık ve net.
--spoiler--

tinertaş
şerefli üçüncü
sekiztaş
kara karga
menemenciler

--spoiler--

öncelikle beşiktaşlıyım. bunlardan sadece menemenciler yaratıcı zeka içeren bir tanım. diğer dediklerin çoluk çocuk zeka seviyesinde. yapma bunları. yapma. bunlara gülüyorsan yaşının 12 yaş altı olduğuna bahse varım. sen dalga geçme demiyorum, hobi olarak yine dalga geç, ama az yaratıcı ol koç.
(bkz: #40781595)
tüpçü saltanatının nimetlerinden yararlanmaya devam eden takım.

bu nedir abi? şu harekete ses çıkartmayanlar mhk, namoğlu diye ağlıyorlar her fırsatta.

bakın yavru kartallarım benim taşak geçmenin bile bir sınırı vardır değil mi? sizde o sınır çoktan aşıldı.

ama sömürün tüpçü babanızı sömürün dibine kadar. nasılsa gidecek ve o gittiği gün siz de biteceksiniz.
bobo gitmişti bebe gelmişti. bebe gitmişti babayı almışlardı. şimdi pepe gidiyor pipiyi alacaklar.
Yaşlanan takımı gençleştirmeyerek yüzyılın kadrosunu çöp eden takımdır. Zirveye de çıkartan oradan indiren de aynı yönetimdir. En kötüsü de Talisca kalacaktı aga...
Avrupa'da bu sene işler iyi girmeyecekti zaten.

Elenip kurtulduk. Şimdi iş tek kulvarda şampiyonluk ya da ilk iki.

19 lig maçımız var. 16 galibiyet bizi sampiyon yapar.
Mevcut kadrosunu yepyeni ve genç futbolcular ile değiştirmesi gereken takımım.
© copyright 2005 - 2026