bugün

/782
görsel

http://haber1903.com/n-22...iktasta-izgara-krizi.html

vatan haberi. ben daha artık hiçbir şey demiyorum.

(bkz: beşiktaş düşmanı satılmış medya)
sistem takımı, oynadığı futbol keyif veren kulüp. ama...
ama hala öz eleştiri yapmayan taraftara sahip... rakip takıma penaltı verilince çıldırır ama kendi takımına verilen penaltıya laf ettirmez. bu alışkanlık sıktı artık. yoksa iyi hoş kulüp, iki eksisi var: sempati toplama çabası ve lehine yapılan hataları görmezden gelen taraftarı... bunları da aşsa kral takım...
kaleci sorunu çözülmüş takımımdır.
fabricio tam aradığımız kalecidir.
yalnız bir şey var ki, ileri uçta sıkıntılar var.
abubakar tam bir emenike. leblebici demba ve gomez den sonra saç baş yoldurur bizlere. kaldı ki porto da da saç baş yoldurmuş. artık gönderileceği mayıs ayında kararlaştırılmış. yerine cardozo olsaydı takım 15 golü bulmuştu şimdi.

orta saha konusuna gelecek olursak talisca asla sosa olamaz. sosa maç içindeydi geçen yıl neredeyse tüm maçlarda. en kritik adam oydu. o bölgeyi talisca ile dolduramazsın. ya ozzi ya da tolgay olmalı o bölgede. ben tolgay ın sosa ya benzer yönleri nedeniyle o bölgede oynaması gerektiğinden yanayım. talisca maç içinde yok. ya 8 numarada oynayarak devamlılık sağlar ya da tolgay ın yedeği olur. ozzi ve atiba bozulmamalı. inler garajda bekletilmeli.

Q7 can sıkmaya başladı. gg77 nin de verimini düşürüyor. beck nasıl olsa topu verip etliye sütlüye karışmazdı ama gg77 verkaç isitiyor. Q7 de kafasına göre apaçi gibi takılıyor. bu bölgede aras veya kerim denenmeli.
caner-adriana önlü arkalı oynayamaz. caner zaten ortasahada oynadığı günlerde vasatın üstüne çıkamadı. son bir kez sol bekte denendi yanal tarafından ve iyi oynadığı görüldü o kadar. zaten dengesiz bir oyuncu. adriano ile bekte oynasınlar sadece. önde olcay ve kerim dönüşümlü oynamali bilic dönemindeki gibi.

son olarak tosic e güven olmaz. topu karşılama konusunda iyi ama rakibi karşılayamıyor. rodolfo veya atınç ondan iyi.
Şeref yoksunu tinerci takımıdır.
Yine bir galatasaray maçından sonra dağılacak ve yılı 3. Olarak bitirecek takım.
(bkz: tinerci lütfen)
haftaya galatasaray'dan çok daha iyi oynayacak ama yine de galatasaray kazanacak.
Yine bir derbi maçı öncesi renkli alsancak güzel*lerinin saldırısına uğrayan takımım.
Siz burdan saydırınca futbolcular etkileniyır zannediyorsanız aldanıyorsunuz, olsa olsa kulaklarınızla birlikte dübürünüz çınlar ve de zonklar.
20 sene üst üste şampiyon da olsa kimsenin siklemeyeceği kulüp. evet.
(bkz: hürriyet in beşiktaş a yaptığı büyük ayıp)

tüm camia olarak hürriyet'i boykot etmesi gerekir.
en güzeli.
taraftarı en çabuk gaza gelen takım.

bir fenerbahçe ya da galatasaray asla olamayacak.
fenerbahçe ya da galatasaray gibi olmaya başlayacağına kapansın daha iyi. asla olmayız çok şükür. renklilerdeki mantık da çok renkli maşallah.
Kendi taraftarını süzme g.zekalı yerine koyan camia.

görsel
her sabah beşiktaş'ın verdiği acıyla uyanmak nasıl bi his?
anlatsanıza biraz.
yazdım seni hasir sapkali. yahu cimcom ne demek onu açıklasa bi ?
ilk 11 kadrosu birbiriyle oynama alışkanlığı olan, takım oyununu seven oyunculardan kurulmalı.

talisca topsuz oyunda yok. bir sosa değil.
olcay ise takımın itici gücü mutlaka sahada olmalı
ozzy atiba ile oynamalı. önde oynarken yanında olcay-gt7 önünde cenk varken etkili. kankası çünkü bu oyuncular. sosa rolüne girebilecek tek tolgay var takımda. sitili falan da benziyor. sağda Q7 denen çigano en büyük korkumuz. umarız yarınki derbide sorun çıkarmaz. bu arada tosic, rodolfo nun yarısı etmez. kimse övmesin şu adamı. zeytinburnuspor da bile tutunması imkansız bu fiziğiyle.
ahahah beklerini aldığımız fenerlilere baksen. Kuyruk acısı böyle birşey galiba herifler galatasarayı desteklemeye başlamış.
taraftarı olmaktan gurur duyduğum takım.
Yarın rahat yeneriz; o takımda poldi vardı gol atacak o da gitti. Maçı rahat alacağız ve ben de tribündeki yerimi alacağım.
yenilgiyi hazmedemiyomuşuz falan filan. tabi 1453 kartalları adlı oluşumun olaylı derbiden sonra kendini feshetmesini falan bilmez bu renkliler bilsede dile getirmez kendilerini birşey sanmak için. o gün beşiktaşa çelme takılmaya çalışıldı belki o sezon işe yaradı ama orda kaldı stadı yapmamak için engeller konulmaya çalışıldı olmadı. artık devir bizim devrimiz oldu bitiriliyor renkli devri yavaş yavaş son çırpınışlar bunlar. birinin bilmem nesi soyadı uslu kendi yaramaz adamı çıkar top oynamaktan aciz takımıyla ilgilenmez bizim kollandığımızı falan söyler. diğeri zaten kollama altında. 101. yılı size yaşatmıyacağız topunuzla tüfeğinizle gelin o devir bitti bunu bilin renkliler.
formam ve atkım hazır ,akşama tunalıdan golllll sesleri yükselecek.gönül isterdi vodafone arena'da olmak ama sağlık olsundu.
yeni evimizde ilk derbimizi kaybetmeyeceğimiz tek sevdamız.
Galatasaray' ın yenmesi ya da yenilmemesi fark etmez, maç çıkışı kazanın önünde renkli giremez adeti ile toplanacağımız, semti ve çevresini renklilere dar edeceğimiz güzel ilçe.
Güldürmüştür. Ahahhaha.
© copyright 2005 - 2026