bugün
- gs'ye yapılan torpillere söylenmek10
- iq testi yaptırmış sözlük yazarları11
- kadınlardaki sahiplenilme isteği8
- tai lung44
- 0 0 713
- 29 ağustos 2026 galatasaray göztepe maçı27
- 30 ağustos zafer bayramı13
- sözlüğün en bohem yazarı5
- annenin hayatındaki kadını onaylamaması5
- baldız baldan tatlıdır3
- doğulu ve güneydoğulu türkler3
- rafael leao33
- türklerin türkiye de asimile olması3
- 1 eylül 2026 türkiye azerbaycan voleybol maçı2
- sarapci koala'nın akp'li olması4
- tarihsizlik3
- cem yılmaz7
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan34
- uzun bacaklı ince belli iri göğüslü dar kalçalı4
- aleksey batrakov11
- zaman insanı olgunlaştırır mı4
- mustafa kemal atatürk6
- rafael leao victor osimhen leroy sane9
- murat ağırel3
- galatasaray korkusu2
- tom holland5
- muhabbeti sarmayan kız3
- fenerbahçe24
- menzil cemaati ne üretiyor9
- salo or 120 days of sodom filmini izlemek2
- ne kadar şanslı birisin2
- övülmekten hoşlanmayan insan2
- enayilerin bitik leao'ya 17 m euro maaş vermesi19
- futbol10
- uludağ sözlük ten faşizm'i söküp atacağız23
- sarapci koala73
- junko furuta2
- tarkan'ın saçlarını kestirmesi2
- 30 ağustos 2026 samsunspor fenerbahçe maçı2
- 30 ağustos 20262
- yeğen2
- süper lig6
- ingilizler5
- s'i l v'e r m'i s t5
- arkadaşlar hesabı silicem14
- sözlük yazarlarının nahları9
- günün sözü23
- ben geldim naneler8
- antipanik12
- gökçek ailesinin almanya daki milyonluk serveti14
bu yıl iyi oynuyorlar ama çok da iyi oynamıyorlar.
yani algıda seçicilik. bu sene galatasaray da fenerbahçe de bokum gibi top oynuyor, o yüzden beşiktaş'ın vasatın bir tık üstü futbolu çok iyiymiş gibi gözüküyor.
yani algıda seçicilik. bu sene galatasaray da fenerbahçe de bokum gibi top oynuyor, o yüzden beşiktaş'ın vasatın bir tık üstü futbolu çok iyiymiş gibi gözüküyor.
beşiktaş diyince akıllara gelen yıldız biri vardır evet evet o abuuuu reyis.
Beşiktaş'ın Yıldız Futbolcusu Vincent Aboubakar!
(bkz: `https://youtu.be/9Yh6z8E9kpA`)
Beşiktaş'ın Yıldız Futbolcusu Vincent Aboubakar!
(bkz: `https://youtu.be/9Yh6z8E9kpA`)
toplam borcunun 3 milyar 570 milyon 822 bin TL imiş.
atatürk'ün desteklemesinin nedeni ittihatçılar ve teşkilat-ı mahsusa'dır.
beşiktaş o zamanlar türk derin devleti tarafından yabancıların futbolu propaganda aracı olarak kullanacaklarını düşündükleri için kurulmuştur.
gel gelelim teşkilat-ı mahsusa geleneğinden gelen istihbaratçı süleyman seba'nın başkan olması bu geleneğin yansımasıdır.
günümüzde hala fetöcülere ve natoculara karşı mücadele eden halis muhlis en büyük türk takımıdır.
beşiktaş o zamanlar türk derin devleti tarafından yabancıların futbolu propaganda aracı olarak kullanacaklarını düşündükleri için kurulmuştur.
gel gelelim teşkilat-ı mahsusa geleneğinden gelen istihbaratçı süleyman seba'nın başkan olması bu geleneğin yansımasıdır.
günümüzde hala fetöcülere ve natoculara karşı mücadele eden halis muhlis en büyük türk takımıdır.
baba'dan oğula gelen bir sevda beşiktaşlılık ama benim babadan futbol gelmedi gibi futbol sevgiside gelmedi kendimi sanata verdim. ama renklerden dolayı bir sempatim var
baba'dan oğula gelen bir sevda beşiktaşlılık ama benim babadan futbol gelmedi gibi futbol sevgiside gelmedi kendimi sanata verdim. ama renklerden dolayı bir sempatim var
Şeref kelimesini ağızlarından düşürmeyen takım. Yavuz-şah hikayesi geldi aklıma niyeyse.
hakemlerin müthiş kıyaklar geçtiği takım.
yine bu sene fb ve gese ile oynadığı derbicik dedikleri maçlarda koydukça hoplattığımız bir yazar beyanıdır.
şampiyonluklarını fetö ile şike ile derin lobisi ile çalanlara inat en büyüklüğünden hiçbir şey kaybetmemiş takımdır.
daha renkliler piyasada yokken onu feyz alarak kurulan bu takımların babasıdır.
son 20 yılda 4 şampiyonluğu vardır 3 değil ve o şampiyonlukların da nasıl kaybedildiği günü gelecek ve ortaya çıkacaktır. son 20 yılda fb 6 gese ise 8 şampiyonluk kazanmıştır. (8 şampiyonluğun nasıl kazanıldığı da bellidir)
6 olunca büyük 4 olunca küçük demek matematik bilmeyen bir cahil beyanıdır.
--spoiler--
ha dikkat edin ne zaman bjk şampiyon olsa ya fener ya gs yada ikisi birden ilk 4 e giremiyor
--spoiler--
bu açıklama her şeyi çok net ortaya koyuyor zaten. bu takımlardan birisi zirve yarışında ise o herkesin bildiği eller devreye girer ve şampiyon yapmak için her şeyi yaparlar. zirve yarışında tutamadıklarında ise o pis eller ellerini çektikleri için ilk dörde bile giremezler.
şampiyonluklarını fetö ile şike ile derin lobisi ile çalanlara inat en büyüklüğünden hiçbir şey kaybetmemiş takımdır.
daha renkliler piyasada yokken onu feyz alarak kurulan bu takımların babasıdır.
son 20 yılda 4 şampiyonluğu vardır 3 değil ve o şampiyonlukların da nasıl kaybedildiği günü gelecek ve ortaya çıkacaktır. son 20 yılda fb 6 gese ise 8 şampiyonluk kazanmıştır. (8 şampiyonluğun nasıl kazanıldığı da bellidir)
6 olunca büyük 4 olunca küçük demek matematik bilmeyen bir cahil beyanıdır.
--spoiler--
ha dikkat edin ne zaman bjk şampiyon olsa ya fener ya gs yada ikisi birden ilk 4 e giremiyor
--spoiler--
bu açıklama her şeyi çok net ortaya koyuyor zaten. bu takımlardan birisi zirve yarışında ise o herkesin bildiği eller devreye girer ve şampiyon yapmak için her şeyi yaparlar. zirve yarışında tutamadıklarında ise o pis eller ellerini çektikleri için ilk dörde bile giremezler.
Ligin en iyi takımıdır. Fb ya da gs şampiyon olursa ciddi yazık olur.
ligin en iyi futbol oynayan takımıdır.
keramet para da değil takım olmakta. beşiktaş takım gibi takımdır.
keramet para da değil takım olmakta. beşiktaş takım gibi takımdır.
ligin en az bütçe ile kurulmuş takımı diyebiliriz 4 büyükler içinde beşiktaşa.
beşiktaşa gelince malifairplay çalışıyor da fener galatasaray 30 40 oyuncu alabiliyor ilginç bir şekilde.
neyse kronik sakatlıktaki bir abubakar, alanya'dan stoper bek, istenmeyen larin, kiralik rosier genç kaleciler.
josef de souza'yı çıkar ki onu da bedava aldık. iddialı bir transfer yok. pelkasların özillerin havada uçuştuğu takımlara bakınca.
yine de beşiktaş en iyi futbolu oynuyor. en iyi kadroya sahip kesinlikle değil ama sergan 4 5 gömlek üstün teknik direktör, tıpkı 2007 şampiyonluğu gibi mustafa denizli yusuf'la şampiyonluğu aldı 34 yaşında bir oyuncu ara transferiyle. (denizli spor'dan) tıpkı o dönemki gibi.
sergen mimarı bu işin oyunculardan ziyade. beşiktaş isteyen istediği kadar ağlasın şuan şampiyonluğu hakeden futbolu oynayan tek takım.
beşiktaşa gelince malifairplay çalışıyor da fener galatasaray 30 40 oyuncu alabiliyor ilginç bir şekilde.
neyse kronik sakatlıktaki bir abubakar, alanya'dan stoper bek, istenmeyen larin, kiralik rosier genç kaleciler.
josef de souza'yı çıkar ki onu da bedava aldık. iddialı bir transfer yok. pelkasların özillerin havada uçuştuğu takımlara bakınca.
yine de beşiktaş en iyi futbolu oynuyor. en iyi kadroya sahip kesinlikle değil ama sergan 4 5 gömlek üstün teknik direktör, tıpkı 2007 şampiyonluğu gibi mustafa denizli yusuf'la şampiyonluğu aldı 34 yaşında bir oyuncu ara transferiyle. (denizli spor'dan) tıpkı o dönemki gibi.
sergen mimarı bu işin oyunculardan ziyade. beşiktaş isteyen istediği kadar ağlasın şuan şampiyonluğu hakeden futbolu oynayan tek takım.
yine şampiyonluğunun önüne lobiler taş koyarsa türk futbolu 10 yıl daha geriye gider. bu ülkede futbolu sahada oynayan tek büyük takım beşiktaş'tır.
eğer devlet galatasaray ve fenerbahçe'nin ali cengiz oyunlarına göz yumarsa ülke puanında yunanistan bulgaristan seviyesine ineriz. sittin sene de çıkmayız.
eğer devlet galatasaray ve fenerbahçe'nin ali cengiz oyunlarına göz yumarsa ülke puanında yunanistan bulgaristan seviyesine ineriz. sittin sene de çıkmayız.
An itibariyle şampiyonluğun en büyük adaylarından biridir. Bir iki maç hariç her maça doğru kararlarla çıkan ve doğru değişiklikler yapan Sergen Yalçın'ın eseri bu. Cüzi fiyata yapılan fırsat transferleri de ligdeki diğer takımlara ders niteliğindedir.
bakmayın burada futboldan anlamayan eşşeklerin fanatik yorumlarına. Ligde düzgün top oynayan takım an itibarı ts ve beşiktaş. diğerleri gibi ittire ittire değil gayet futbolunu oynamaya çalışıyorlar eyyamcı mhk ya rağmen. trabzon rezil futbol oynayan lise spor hocası kılıklı teknik direktöre sahip fenere sapladığında daha iyi anlayacaklar hakem desteği ile bir yere kadar gidilebildiğini ondan ötesi bilek hakkıdır oynayan alır. hem fb ye hem gs ye eze eze galip geldiğimiz gibi bu yarışıda önde rahatlıkla bitirebilir beşiktaş. şampiyonluk için en büyük adaydır. oynadığı futbol da bunun ispatıdır.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar