bugün

beşiktaş

kediciklerin hakkında konuşarak kendisini kirletmeye götüm kadar dahi şerefi yoktur. benim güzide takımıma iftiralarda bulunan herkes bilsin ki orospu çocukluğu gölgelerinden bile anlaşılmaktadır. götüm kadar şerefiniz yok sizin.

son dört maçta on dört(!) gol atmamız bazı tüysüz leş yiyen kedileri göte giren şemsiyenin açılması durumuna sokmuştur adeta. hakem kararlarıyla maç kazanıyorlar diyen orospu çocukları vardır bir de. bunlar sikmeyip sabaha bırakılması gereken cinstendir.

ulan dallama, hadi bir anlık diyelim ki hakem kararlarıyla maç kazanıyoruz. e peki sizlere ne demeli? siz hakem kararlarıyla şampiyon oluyorsunuz lan sığırlar. allahın öküzleri.

(bkz: haluk ulusoy)

sakın ama sakın o kokmuş ağzınızla beşiktaşımıza laf etmeye çalışmayın. siz gidin kuşlar kendi aranızda kapışın bize kimseler karışmasın. oyunumuzdan anlayışımızdan o kadar memnunuz ki Allah nazarlardan korusun. sikmişim sizin yıldızlarınızı da haram şampiyonluklarınızı da. semt takımı olalım kime ne. biz memnunuz arkadaş. beşiktaşta bizim dolmabahçe de bizim. siyahta bizim beyaz da bizim. ne politik çevreler ne uyuşturucu ayakları.. hiçbirinden gelecek parayı istemiyoruz. kendi yağımızda kavruluyoruz. hadi şimdi siktirin gidin birbinize iftira atın.
© copyright 2005 - 2026