bugün
- abberline ın yeni hesabı13
- arkadaşlar biraz dertleşelim mi23
- yilan hikayesindeki kursat7
- 28 eylül dünya kuduz günü5
- silvermistin nefes kesen fotoğrafı3
- bana onu sormayin6
- gocu'nun 2 günde unutulması3
- 2003 model seymbol alınır mı9
- ismet dur allasen zaten ortalık karışık4
- ankara da aym önünde intihar eden emekli polis13
- ortada bir yolsuzluk olmaması26
- akp'li birine laf anlatmak4
- futbola aykırı bir fikrini yaz8
- melih gökçek soruşturması ne oldu22
- from gold from dust4
- sözlük yazarı sevgilinin yatağa sıçması5
- tematik mod eski özellikleri gelsin2
- 28 eylül 2026 türkiye italya maçı7
- cem yılmaz vs deniz göktaş5
- yağmur adına yapılmış şarkılar4
- 0 0 79
- kavga alevlensin diye her iki tarafı açık oylamak2
- nörüyon nörüyüm2
- sözlük yazarlarının kombinleri14
- sözlükte olgun insan var mı4
- fatır suresi 37 ayet2
- albea var mı abi düşük kilometreli10
- sözlükte yükselen akp fobisi2
- 45 gün çaylaklık cezası2
- romanya53
- bir şey söyle14
- husiler2
- 2 gecede 40 bin iranlıyı katleden molla rejimi16
- silvermist'in bininci entrysini kutluyoruz4
- hasım olan mafya liderlerini kim barıştırır5
- kedi2
- fatma betül sayan kaya yalnız değildir27
- ismet biraderin koşturmaya başlaması4
- stoacılığın kişisel gelişim endüstrisine satılması4
- kolesterol6
- yağmurdan nefret etmek9
- koca aramiyorum ki3
- akp nin arzu ettiği muhalif tipi6
- erdoğan'ın wüst'ü kabulü3
- sözlük erkeklerinin duygusal olması3
- koca arayan sozlukçü3
- meme yalarken düşünülen şeyler8
- sarılmak istediğiniz sözlük yazarları23
- avrupanın en ucuz mazotunu kullanıyoruz24
- fatma betül sayan kaya39
Mısırlı, ama ondan da önemlisi, onurlu gazeteci. Şöyle söyleyerek bulunduğu kanaldan* istifa etmiştir:
"mısır halkı türk halkını çok sevmektedir. bunda şüphe yok. liderler kendi aralarında ihtilafa düşebilirler. ama halklar arasında bir ihtilaf yoktur. mısır halkı türk halkını çok sevmektedir. tarihi ilişkilerimiz vardır, bu ilişkiler devam edecektir. ancak sayın erdoğan'ın söylediği şeyler, ezher hakkında ve mısır hakkında söylediği şeyler ve siyasi duruşu hatalıdır. biz mısırlıların kırmızı çizgileri vardır. kişisel çıkarlar ve diğer şeyler bir kenaradır. vatan sevgisi aslolandır. bu sebeple bugün burada son programımı yaptığımı ve trt arapça kanalı ile bütün ilişkimi kestiğimi açıklıyorum. sayın erdoğan'ın mısır halkına bir özür borcu vardır. kendisi özür dilememiştir. ama ben burada özür diliyorum. mısır halkından özür diliyorum. özür dilemeyen utansın. ben de bu kanalda ve bu programda çalıştığım için utanıyorum. şimdi herkesin gözü önünde istifa ediyorum. allah'a emanet olunuz."
"mısır halkı türk halkını çok sevmektedir. bunda şüphe yok. liderler kendi aralarında ihtilafa düşebilirler. ama halklar arasında bir ihtilaf yoktur. mısır halkı türk halkını çok sevmektedir. tarihi ilişkilerimiz vardır, bu ilişkiler devam edecektir. ancak sayın erdoğan'ın söylediği şeyler, ezher hakkında ve mısır hakkında söylediği şeyler ve siyasi duruşu hatalıdır. biz mısırlıların kırmızı çizgileri vardır. kişisel çıkarlar ve diğer şeyler bir kenaradır. vatan sevgisi aslolandır. bu sebeple bugün burada son programımı yaptığımı ve trt arapça kanalı ile bütün ilişkimi kestiğimi açıklıyorum. sayın erdoğan'ın mısır halkına bir özür borcu vardır. kendisi özür dilememiştir. ama ben burada özür diliyorum. mısır halkından özür diliyorum. özür dilemeyen utansın. ben de bu kanalda ve bu programda çalıştığım için utanıyorum. şimdi herkesin gözü önünde istifa ediyorum. allah'a emanet olunuz."
canlı yayında doğruları söyleyip trt'den istifa eden mısırlı gazeteci. bizdeki araptan çok arapçı, kraldan çok kralcı şakolar da tayyip'e halife olarak biat ediyorum desinler.
Komik olanın, ortadoğu'ya getirilecek olan entegre demokrasiyi (!) kabullenen, bağımsızlık savaşçısı yazarlar olduğunu göstermiş insan. Ayrıca (bkz: demokrasi paradoksu)
erdoğan'a ayarı açık devre vermiş mısırlı arap.
helal olsun abdelfettah reyiz!
helal olsun abdelfettah reyiz!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar