bugün
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor4
- herkes yatmış görünüyor3
- manifest dinleyen erkek11
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- eğitimde sınav sistemi2
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- sudekiray3
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- komik olmayan komedyen2
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- berrak tüzünataç3
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- mesele ne senin benden ayrılman3
- mohamed salah ghaly13
- türkiye7
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- yaz yemekleri5
- gulmekicinyaratilmis11
- scooter'a 6 kişi binmek5
- taksici muhabbeti5
- taşak sütyeni2
- insan zamandan ibarettir3
- spiderman mi döver batman mi5
- tofaş2
- mauro icardi3
- trabzonspor7
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- gocu4
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- stres yönetimi6
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- birleşik krallık3
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- elalem ne der4
- almanya5
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- ispanya7
- petrol4
- gocu bay bey birader3
- dost2
- 2026 2027 sezonu süper lig şampiyonluk yarışı17
Mısırlı, ama ondan da önemlisi, onurlu gazeteci. Şöyle söyleyerek bulunduğu kanaldan* istifa etmiştir:
"mısır halkı türk halkını çok sevmektedir. bunda şüphe yok. liderler kendi aralarında ihtilafa düşebilirler. ama halklar arasında bir ihtilaf yoktur. mısır halkı türk halkını çok sevmektedir. tarihi ilişkilerimiz vardır, bu ilişkiler devam edecektir. ancak sayın erdoğan'ın söylediği şeyler, ezher hakkında ve mısır hakkında söylediği şeyler ve siyasi duruşu hatalıdır. biz mısırlıların kırmızı çizgileri vardır. kişisel çıkarlar ve diğer şeyler bir kenaradır. vatan sevgisi aslolandır. bu sebeple bugün burada son programımı yaptığımı ve trt arapça kanalı ile bütün ilişkimi kestiğimi açıklıyorum. sayın erdoğan'ın mısır halkına bir özür borcu vardır. kendisi özür dilememiştir. ama ben burada özür diliyorum. mısır halkından özür diliyorum. özür dilemeyen utansın. ben de bu kanalda ve bu programda çalıştığım için utanıyorum. şimdi herkesin gözü önünde istifa ediyorum. allah'a emanet olunuz."
"mısır halkı türk halkını çok sevmektedir. bunda şüphe yok. liderler kendi aralarında ihtilafa düşebilirler. ama halklar arasında bir ihtilaf yoktur. mısır halkı türk halkını çok sevmektedir. tarihi ilişkilerimiz vardır, bu ilişkiler devam edecektir. ancak sayın erdoğan'ın söylediği şeyler, ezher hakkında ve mısır hakkında söylediği şeyler ve siyasi duruşu hatalıdır. biz mısırlıların kırmızı çizgileri vardır. kişisel çıkarlar ve diğer şeyler bir kenaradır. vatan sevgisi aslolandır. bu sebeple bugün burada son programımı yaptığımı ve trt arapça kanalı ile bütün ilişkimi kestiğimi açıklıyorum. sayın erdoğan'ın mısır halkına bir özür borcu vardır. kendisi özür dilememiştir. ama ben burada özür diliyorum. mısır halkından özür diliyorum. özür dilemeyen utansın. ben de bu kanalda ve bu programda çalıştığım için utanıyorum. şimdi herkesin gözü önünde istifa ediyorum. allah'a emanet olunuz."
canlı yayında doğruları söyleyip trt'den istifa eden mısırlı gazeteci. bizdeki araptan çok arapçı, kraldan çok kralcı şakolar da tayyip'e halife olarak biat ediyorum desinler.
Komik olanın, ortadoğu'ya getirilecek olan entegre demokrasiyi (!) kabullenen, bağımsızlık savaşçısı yazarlar olduğunu göstermiş insan. Ayrıca (bkz: demokrasi paradoksu)
erdoğan'a ayarı açık devre vermiş mısırlı arap.
helal olsun abdelfettah reyiz!
helal olsun abdelfettah reyiz!
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar