fırlama tabir edebileceğimiz bir marka lakin kalite bakımından yerle yeksan. Paranız değerliyse girmeyin
göbekli şişkoların beğenmediği giyim markası. e onlara göre olmadığındandır belki!

tanım: fit vücuda hitap eden en uygun marka. bütün tişörtlerim bu marka nerdeyse.
Adana'da neden şubesi yok anlamıyorum. Kot pantolonları fazlasıyla güzeldir...
desenli elbise modelleri çok şık olan giyim markası

http://elbisevitrini.blog...014-elbise-modelleri.html
tamamen erkek ürünlerine dönmesi daha iyi olan giyim markası. erkek tasarımları kadın tasarımlarından daha iyi. göz alıyor. reyon değiştirmeye sebep oluyor.
nasıl bir yer olduğunu özetleyecek olursak: sezon başında 90 tl olan pantolon sezon sonunda 15 tl. yani resmen ürünleri %500 kar markajından fazla bir karla satıyorlar.
Girince kendimi kaybettiğim, tshirtlerinin fazla güzel fakat biraz pahalı olduğu, indirim günlerinde her şeyi alasınız gelen mağazadır.
basic terry ceketlerine öldüğüm marka. Yamulmuyorsam maltepe carrefourda da vardı.
kimi zaman sadece amerikan kliplerinde görebileceğiniz, kimi zamansa her yerde bulabileceğiniz ürünlerin satıldığı mekandır. genel itibariyle ürünleri uçuktur. herkes o tarzı sever ama benimseyemez, kaldıramaz. benden başka oversize tişört giyen görmedim tuzla'da mesela. google'a tyga yazarak üstünü başını bershka'da bulabilirsiniz. bershka, iyidir.
Dünyanın en dandik kemerini eşantiyon olarak veren markanın kendisidir. Sevilir, almasan da gezilebilirdir.
Bazı kıyafetlerden ötürü "acaba erkek bölümü geylere mi hizmet ediyor" diye düşündüren marka. Ancak inririmden 10 tl ye tişört aldık.
bayan kısmı gayet normal.
Slim fit man pantolonlari guzel olan marka. Giyiyoruz mutemadiyen...
Kiz dusurebilecek mekanlardan biri.
dun cevahir avm'de ki subesinde gayet guzel bir yagmurluk aldim 35 tl gibi bir fiyata.ceketleri hosuma gitti ama hepsi buyuk bedenlerdi.magaza icinde de para buldum.bereketli magaza.
160 tlye yelek almisligim vardir, sadece mont-yelek-ceket tarz urunlerini hosuma gitmekte.
buradan bir şey alıyorsun, sokakta 15 kişinin üstünde görüyorsun. yapmayın arkadaşlar, özellikle erkek kökenli bireyler burdan alıveriş yapmayın.
varoşlarda oldukça sevilen fakirin gururu marka.
saçma bir markadır. ve o ucuz denilen parayı bile hak etmeyecek kadar kalitesizdir.
Bence güzeldir.
Gay sponsoru markalardir. Bi gay de bska yerden giyinsin amk. Zara bershka pull and bear ibnelerden geciniyor resmen. En cok bershka ama.
inditex grubu bünyesinde yer alan giyim şirketlerinden biri. erkek koleksyonu genel olarak marjinal,absürd giyinen kişilere hitap eder. ayrıca inditex grubu bünyesinde yer alan diğer bazı giyim markaları için;
(bkz: zara)
(bkz: pull an bear)
(bkz: Massimo Dutti)
(bkz: Oysho)
Ben severim.
ben burdan alışveriş yapanları hiç anlamıyorum.ne fiyatı uygun,ne kalıpları güzel,ne kumaşı kalitesi.tam sikimsonik bir mağaza.
espark'ta bulunan kıyafet seçimi yapılamayacak kadar az malı olan mağaza.
deri ceket aldım, defolu çıktı valla üşeniyorum gidip değiştirmeye. bersha dedık güvendik, olaya bak. bahtsız myım
© copyright 2005 - 2026