bugün
- evli bir adama aşık oldum sözlük9
- ispanya'nin terör bitirme formülü40
- sözlük yazarları mutlu olmak için neler yapıyor9
- iki çıplak erkeğin arkadaşça aynı yatakta uyuması10
- damarsız tüysüz manisa yaprağı5
- devlet bahçeli'nin öcalan'a selam göndermesi46
- ibneder4
- kadının en öpülesi yeri9
- ilk buluşmaya kocam yazan pastayla gitmek11
- ara sıra kadın gibi hissetmek15
- görünmez savaş uçağı5
- kuran da namazın olmaması11
- başkasının evinde sıçamamak2
- bir otel odasında sözlük kızıyla görüşmek3
- claudian clouds6
- ismet gurbuz 2024'ün çaylak olması2
- 0 0 7 abime ayarlayacağım manita17
- izmir'in akp'ye geçmesi20
- sevgili6
- bir kızın şemsiyesinin altına sığınmak12
- sözlük yazarları köfte ekmeği nasıl tercih ediyor12
- yağmurcunun homofobikliği şüpheli mi7
- evlenmenin imkansız bir hal almaya başlaması2
- güllü muhallebi5
- fiziği güzel sözlük kızları52
- kalp krizi4
- ak troller3
- en iyi antidepresan4
- sabahın köründe işe giden ezik13
- koç burcu insanları7
- özel uçak alacaklara tavsiyeler7
- gocu kaç gün çaylak oldu sorunsalı2
- akp'nin neo osmanlı devletine hazırlanması7
- hesabını gizleyenler hangi kafayı yaşıyor6
- ilk adımı kızdan bekleyen erkek12
- yas sürecindeki bir insana söylenen boş sözler3
- akp'nin kürdistan'a hazırlanıyor olma ihtimali13
- yahudi kıyafetleri3
- tayyip istifa7
- 2 ekim 2026 pendikspor galatasaray maçı3
- yazarlar ülkeyi yönetse yapacakları işler3
- dürümle ayranı aynı anda bitirmek6
- sözlük kapanırsa yazarlar ne yapacak7
- kadın şoför5
- ellerim bos gonlum hos8
- tel avive atom bombası atmak8
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı17
- nazilere tapınıp gayya çukuruna düşmek5
- erkeklerin sadece cinsel obje olarak görülmesi2
- yay burcu4
fırlama tabir edebileceğimiz bir marka lakin kalite bakımından yerle yeksan. Paranız değerliyse girmeyin
göbekli şişkoların beğenmediği giyim markası. e onlara göre olmadığındandır belki!
tanım: fit vücuda hitap eden en uygun marka. bütün tişörtlerim bu marka nerdeyse.
tanım: fit vücuda hitap eden en uygun marka. bütün tişörtlerim bu marka nerdeyse.
Adana'da neden şubesi yok anlamıyorum. Kot pantolonları fazlasıyla güzeldir...
desenli elbise modelleri çok şık olan giyim markası
http://elbisevitrini.blog...014-elbise-modelleri.html
http://elbisevitrini.blog...014-elbise-modelleri.html
tamamen erkek ürünlerine dönmesi daha iyi olan giyim markası. erkek tasarımları kadın tasarımlarından daha iyi. göz alıyor. reyon değiştirmeye sebep oluyor.
nasıl bir yer olduğunu özetleyecek olursak: sezon başında 90 tl olan pantolon sezon sonunda 15 tl. yani resmen ürünleri %500 kar markajından fazla bir karla satıyorlar.
Girince kendimi kaybettiğim, tshirtlerinin fazla güzel fakat biraz pahalı olduğu, indirim günlerinde her şeyi alasınız gelen mağazadır.
basic terry ceketlerine öldüğüm marka. Yamulmuyorsam maltepe carrefourda da vardı.
kimi zaman sadece amerikan kliplerinde görebileceğiniz, kimi zamansa her yerde bulabileceğiniz ürünlerin satıldığı mekandır. genel itibariyle ürünleri uçuktur. herkes o tarzı sever ama benimseyemez, kaldıramaz. benden başka oversize tişört giyen görmedim tuzla'da mesela. google'a tyga yazarak üstünü başını bershka'da bulabilirsiniz. bershka, iyidir.
Dünyanın en dandik kemerini eşantiyon olarak veren markanın kendisidir. Sevilir, almasan da gezilebilirdir.
Bazı kıyafetlerden ötürü "acaba erkek bölümü geylere mi hizmet ediyor" diye düşündüren marka. Ancak inririmden 10 tl ye tişört aldık.
bayan kısmı gayet normal.
bayan kısmı gayet normal.
Slim fit man pantolonlari guzel olan marka. Giyiyoruz mutemadiyen...
Kiz dusurebilecek mekanlardan biri.
dun cevahir avm'de ki subesinde gayet guzel bir yagmurluk aldim 35 tl gibi bir fiyata.ceketleri hosuma gitti ama hepsi buyuk bedenlerdi.magaza icinde de para buldum.bereketli magaza.
160 tlye yelek almisligim vardir, sadece mont-yelek-ceket tarz urunlerini hosuma gitmekte.
buradan bir şey alıyorsun, sokakta 15 kişinin üstünde görüyorsun. yapmayın arkadaşlar, özellikle erkek kökenli bireyler burdan alıveriş yapmayın.
varoşlarda oldukça sevilen fakirin gururu marka.
saçma bir markadır. ve o ucuz denilen parayı bile hak etmeyecek kadar kalitesizdir.
Bence güzeldir.
Gay sponsoru markalardir. Bi gay de bska yerden giyinsin amk. Zara bershka pull and bear ibnelerden geciniyor resmen. En cok bershka ama.
inditex grubu bünyesinde yer alan giyim şirketlerinden biri. erkek koleksyonu genel olarak marjinal,absürd giyinen kişilere hitap eder. ayrıca inditex grubu bünyesinde yer alan diğer bazı giyim markaları için;
(bkz: zara)
(bkz: pull an bear)
(bkz: Massimo Dutti)
(bkz: Oysho)
(bkz: zara)
(bkz: pull an bear)
(bkz: Massimo Dutti)
(bkz: Oysho)
Ben severim.
ben burdan alışveriş yapanları hiç anlamıyorum.ne fiyatı uygun,ne kalıpları güzel,ne kumaşı kalitesi.tam sikimsonik bir mağaza.
espark'ta bulunan kıyafet seçimi yapılamayacak kadar az malı olan mağaza.
deri ceket aldım, defolu çıktı valla üşeniyorum gidip değiştirmeye. bersha dedık güvendik, olaya bak. bahtsız myım
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar