bugün
- tembel ve çalışmayan insan15
- nick vermeden bir yazara ağır hakaret etmek14
- 1 saatte 10 bira içmek16
- manyak olmaya karar verdim9
- uzaylı görünce söylenecek ilk şey10
- sözlük kızlarının kombinleri20
- velvet vs nervio19
- sözlükte yazışılan kızın true çıkması14
- almanya da hangi partiyi seçerdiniz5
- uludağ sözlük yazarlar yüzünden bitti3
- arkadaşlar neden bu kadar salaksınız5
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı61
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri5
- şaka maka 2026 dünya kupasının bitmesi3
- türkiyeden siktirolup gitmek5
- hırt5
- magnum dondurmasının eskiden daha pahalı olması2
- velvet12
- otomobile ek vergi5
- kasiyer kızdan hoşlanmak17
- kıbrıs barış harekatı3
- messi ve arjantin'in tüm dünyaya rezil olması7
- nervio11
- akşamları yürüyüşe çıkmak2
- cunda adası3
- ingilterede çocuklar açlıktan silgi yiyor5
- ispanya19
- slavko vincic15
- blok33
- sevilince şımaran kızlar4
- teröriste o da insan demek4
- kadınların efendi erkek yerine katil tercihi4
- otel odasında ölmekten korkmak2
- yazık oldu yarınlara4
- liberal eğitimin imkansızlığı2
- üniversite tercih edeceklere tavsiyeler3
- arkadaşlar ben chatgpt ile konuşmaya gıdıyorum2
- pahalılığın çaresi3
- sözlük kızlarının adam gibi adam olması2
- vurgun yemek4
- özgünlüğün faydasız olması5
- anna karenina'ya orospu diyen beyinsiz adi köpek6
- tayt giyen hatunun götünü dalgalandırmak2
- arjantin'in 115 dakika şut atamaması8
- istanbul da hissedilen sıcaklık2
- tememda kenka nalaka10
- true hanın gazabı8
- chp'ye oy vermiş yazarlar4
- sözlük kimsenin tekelinde değildir9
- bu mesajı 10 kişiye göndermeyelerin durumu7
muhteşem bir toz çay!
bim ürünleri arasında bir klasik?
hadi bim yakındır deyip bir kutu tomurcuk cay aldık elimizde patladı resmen.
berbat.
bim ürünleri arasında bir klasik?
hadi bim yakındır deyip bir kutu tomurcuk cay aldık elimizde patladı resmen.
berbat.
kesinlikle çay değildir. hele-ki sallama poşet çayı iğrençtir. bim den almayacağım tek üründür.
bim'in en boktan ürünü.
babam almış sağolsun ucuz diye dayadılar önümüze kaç gündür adam akıllı çay içemiyoruz başıma ağrılar giriyor.. çok sinirleniyorum elimden bir kaza çıkacak diye tırsıyorum..
babam almış sağolsun ucuz diye dayadılar önümüze kaç gündür adam akıllı çay içemiyoruz başıma ağrılar giriyor.. çok sinirleniyorum elimden bir kaza çıkacak diye tırsıyorum..
sloganı ''çay yok bok için'' olan çay markasıdır. çaydan soğuttu beni amk.
açık çay ya da renkli şerbet sevenlerin markası.
fakirlerin içtiği çay.
bim'den çay alacaksan diğer markalar bir tarafa berk çay bir tarafa diyebileceğin denemiş harika bir ürün.
Sallama poşet çayı iğrenç olan bim markası. Normal çayıda hiç güzel değildir. Bu fiyatlara rizenin adı duyulmamış küçük işletmelerinin çayları tercih edilmelidir. Onlar daha kaliteli çay yapıyor.
çayın en kötü hali. Almayın aldırmayın. Her şeyden tasarruf yapılır ama çaydan asla!
"öğrenci adam çaydan tasarruf etmez " dediğim çaydır. öğrenci adam herşeyden tasarruf eder çaydan etmez. çay candır. ucuz çay diye karınca tozuna para vermek ahmaklıktır.
Kürt çayıdır. (çay değildir) ve bimin sevmediğim tek ürünüdür ayrıca bu çayı 1 ay boyunca içmek zorunda kaldım çöpe dökmemek için, ondan sonra 1 yıl çay içmedim.
isimden kaybeden çaydır. tadını bilmiyorum ama ismi görünce iştahım kaçar içemem zaten. o yüzden denemedim bile.
bir atölyede ikram edildikten sonra adını unutturmayan ve görür görmez anıları canlandıran efsane sallama çay markası.
demleme çay bile kaynar suyu yiyince dem renginin yarısını gösterebilirken bu sallama çay sanılan nesne, 4 dakika boyunca kaynar su dolu bardakta en ufak bir reaksiyon göstermez.
kendinizden şüphe duyarsınız ama içmeniz de gerekir. zira ikramdır kendileri. berk çay dersiniz içinizden. seni asla unutmayacağım.
demleme çay bile kaynar suyu yiyince dem renginin yarısını gösterebilirken bu sallama çay sanılan nesne, 4 dakika boyunca kaynar su dolu bardakta en ufak bir reaksiyon göstermez.
kendinizden şüphe duyarsınız ama içmeniz de gerekir. zira ikramdır kendileri. berk çay dersiniz içinizden. seni asla unutmayacağım.
türk kezbanlarinin favori içeceği.
lipton'dan daha pahalı olsa yine de alınacak çaydır.
her türlü "fos" olan çaydır. 1 ay bunu içip ardından lipton içince aradaki farkı çok net bir şekilde anlayabilirsiniz. kırmızımsı su diyecem kırmızımsı suya hakaret olacak.
bim'de satılan en kalitesiz ürün olan çay markası. çay demeye bin şahit ister.
kokusu, normal bir çayı demlendikden sonra 10 gün bekletin işte o kokuyla aynı.
Bim çayı. Adamlar 25li poset çayı 1.25 tlye satıyor hala şikayet eden var. Tanesi 0.05 tl anasini satayim. Ip koyduklarina dua edin..
Cunda'da bir plajda içmeye kalkıştığım çay.
Lan ne tarafa püskürteceğimi şaşırıp, denizi kirletmekten kaçındığım pis şey, öğğğarkhh!. Tüketiciden bu kadar mı nefret edilir la sayın üretici?
Lan ne tarafa püskürteceğimi şaşırıp, denizi kirletmekten kaçındığım pis şey, öğğğarkhh!. Tüketiciden bu kadar mı nefret edilir la sayın üretici?
poşet çayını tavsiye etmediğim çay markası.
odundanmı yapmışlar kalastanmı belli değildir. o nasıl çay öyle. poşey olanı içindir.
berbat bir şey. içinde kesin ekstra bir takım katkı, toz var.
Sallama çayı, lipton adaçayı ile beraber içildiğinde lezzetli olan hede.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar