bugün
- karı kıza para yedirir misiniz17
- kadınların piç erkek tercihi16
- bir kadını kaybetmenin en kısa yolu2
- izmir'de başörtülü kadını sahilden kovan seküler21
- kurtuluş savaşı'nın müfredattan kaldırılması26
- en çok hoşa giden doğa olayı10
- osururken götten alev çıkması12
- günün şiiri21
- bıcır bıcır sözlük kızı vs maymun sözlük erkeği12
- şişman kızların çok neşeli olması6
- bir kadınla bir erkeğin yakın arkadaş olması13
- uzun yol araba yolculuğunu çekilir yapacak şey14
- togg limuzin7
- evlenilmeyecek kız tipi11
- seksli rüyalar görmek6
- 6 temmuz 2026 portekiz ispanya maçı12
- imamoğlu'nun 1 günde 3 davaya girmesi20
- güzel kızların barzolarla takılması4
- elle yiyip şişeden içenler3
- yön duygusuna sahip olmamak10
- aşure getiren yakışıklı kaslı komşu10
- iyi erkeklerin nerede olduğu sorunsalı7
- ismet türkiyeye neyle geliyor sorunsalı4
- ragnar rockefeller38
- drone uçurmanın neredeyse imkansız hale gelmesi4
- çocuksu barbarlığı dayakla düzeltmek5
- türk ekonimisi harika5
- dinozorların gerçekten yaşadığını sanan cahiller8
- hoşlanılan kızın evlilik düşünmüyorum demesi9
- telefonun aşırı ısınması7
- aynı hatayı tekrar tekrar yapmak2
- zihni göktay13
- sersem herif11
- elle yemek yemek4
- bir kadın size hakaret ediyorsa7
- erkeklerin zayıf kız sevdiğini sanmak3
- femboy erkeklere yürüyen dayılar5
- besle kargayı4
- zayıf erkeklerin agresif olması3
- otobüste yere oturan kızlara bağıran adam10
- şişman kız vardı yuzır ne oldu ona3
- internetten kız düşürmenin kolaylaşması5
- yakışıklı olan ama sevgilisi olmayan erkek6
- yeni yazarlara öneriler10
- erkeklerin çok açık giyinmeye başlaması4
- bir insanın neden flört etmediği üzerine5
- çöp yanında kitap bulma ilmi3
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları28
- baş ağrısını geçiren ilginç tedaviler5
- erkek adamın erkek sevgilisi olur2
kötü, fena..
genellikle geçirilen "gün" anlatırken başına gelen sıfat.
genellikle geçirilen "gün" anlatırken başına gelen sıfat.
farsça "berbâd" kelimesinden dilimize geçmiştir. Anlamı; '1. kötü, 2. bozuk, 3. çirkin, beğenilmeyen, 4. darmadağan, perişan, bakımsız, viran' dır.
"berbat etmek" ve "berbat olmak" şeklinde deyimleşebilir.
"berbat etmek" ve "berbat olmak" şeklinde deyimleşebilir.
bir anlamda igrenc deme anlamina da gelmektedir.
ingilizce konuşan birisinin, sucks kelimesini bastırarak söyleyip ifade edebileceği sıfat.
içinden çıkılmaz durumlar için de kullanılan bir kelime.defalarca söylense de.durum berbatlığıyla kalır. *
(bkz: iğrenç)
iyileştirilmesine imkan vermeyecek derecede kötü.
keremcem'in olmuş dediğim nadir şarkılarından. aferin temiz yüzlü çocuk... bu ne duygu böyle...http://www.youtube.com/watch?v=Jiqts2iVc_8
kontrol ettiğim face profilinin paylaştığı son şarkıdır.*
--spoiler--
keremcemin şu sıralar sıkça duyduğum yeni şarkısı. klibi de şarkının ruh halini yanıstacak şekilde gayet kasvetli olmuş, hani nasılsın diye sorulduğunda adet yerini bulsun diye iyiyim denir ya bu şarkı içten bir şekilde berbat durumda olduğunu gizlemeyenlere gelsin.
şarkının enteresan bir özelliği de sözlerini keremcem'in eski kız arkadaşı olan belit özükanın yazmış olması. ama ayrıldıktan sonra mı yazdı orasını bilemem de eğer öyleyse ve bu şarkıyı da eski sevgilisi söylüyorsa demek ki ortada bitmiş olan bir şeye bile saygı duyan iki insan söz konusu.
--spoiler--
şarkı nın klibi;
http://www.youtube.com/watch?v=Jiqts2iVc_8
şarkın nın sözleri;
bir mektup koydum ceketinin cebine
cesaretim yoktu bakmaya gözlerine
kötü sözler söyledim çoğunu kastetmedim
alabilmek isterdim hepsini geriye
hani derdin ya söz uçar yazı kalır diye
sen de bakma benim sözlerime
hani derdin ya aslolan aşktır gülüm diye
gerisi hikaye
yolun düşerse gel de bir bak
nasıl pişmanım yandım heyhat
iki dirhem bir çekirdek
halime bakma her şey berbat
mektubu buldun mu yoksa yırtıp attın mı
söyle ne kaldı bizden geriye
gerisi hikaye
iki dirhem bir çekirdek
keremcemin şu sıralar sıkça duyduğum yeni şarkısı. klibi de şarkının ruh halini yanıstacak şekilde gayet kasvetli olmuş, hani nasılsın diye sorulduğunda adet yerini bulsun diye iyiyim denir ya bu şarkı içten bir şekilde berbat durumda olduğunu gizlemeyenlere gelsin.
şarkının enteresan bir özelliği de sözlerini keremcem'in eski kız arkadaşı olan belit özükanın yazmış olması. ama ayrıldıktan sonra mı yazdı orasını bilemem de eğer öyleyse ve bu şarkıyı da eski sevgilisi söylüyorsa demek ki ortada bitmiş olan bir şeye bile saygı duyan iki insan söz konusu.
--spoiler--
şarkı nın klibi;
http://www.youtube.com/watch?v=Jiqts2iVc_8
şarkın nın sözleri;
bir mektup koydum ceketinin cebine
cesaretim yoktu bakmaya gözlerine
kötü sözler söyledim çoğunu kastetmedim
alabilmek isterdim hepsini geriye
gerisi hikaye
iki dirhem bir çekirdek
mektubu buldun mu yoksa yırtıp attın mı
söyle ne kaldı bizden geriye
gerisi hikaye
iki dirhem bir çekirdek
Keremcem'in dalıp gitme sebebi şarkisi. Muzigi de güzel. Insan bi garip hissediyor.
keremcem'i normalde sevmememe rağmen sürekli olarak dinlediğim tek şarkısı. insanı alıp götürüyor gerçekten. müziği de harika ayrıca.
Keremcem'in çok kaliteli bir Şarkısıdır.
Bazı şarkılar vardır eğer ilk dinlediğiniz zaman sizde değişik hisler uyandırdıysa her dinlediğiniz zaman o ilk anı hatırlarsınız. Filmde dinlediyseniz filmin o sahnesi gözünüzün önünden gitmez..
ben bu şarkıyı ilk defa kütüphanede dinledim.. insan kütüphanede şarkı dinler mi dinliyormuş işte.. kendimi yedi saat kütüphaneye kapattığım bir gündü insan o kadar saat kütüphanede ne yapar eskiden baya çalışıyormuşum demek ki.. senin bana mesaj attığın bizden bir kez daha şans istediğin gündü. Senin mesajından sonra dışarıda bu şarkı çalmaya başladı. O gün ben senin mesajına cevap vermedim tıpkı iki aydır hiçbir mesajına cevap vermediğim gibi.. ama o gün ben bizi esas ayıracak adamla da tanıştım.. içimdeki bir çok hevesi öldüreceğini bilemeden seni içimde öldürmesine izin verdim. O gün bilemeden seni aldattım inan daha sonra bilinerek ve bilerek bir çok kez aldatıldım, aldandım... şimdi ikimizin de her şeye teşekkür edeceği bir hayatı var ayrı da olsak var.. biliyor musun ben her gece kendimize dua ederken size de ettim ve ediyorum.. ilk defa seninle kıyas yapmadan birini sevebiliyorum belki de ahın fazlası ile çıktı benden ..daha yeni yeni topluyorum heveslerimi senleyken olduğum insan gibi olabilmek için , ben olabilmek için..
Bazı şarkılar vardır eğer ilk dinlediğiniz zaman sizde değişik hisler uyandırdıysa her dinlediğiniz zaman o ilk anı hatırlarsınız. Filmde dinlediyseniz filmin o sahnesi gözünüzün önünden gitmez..
ben bu şarkıyı ilk defa kütüphanede dinledim.. insan kütüphanede şarkı dinler mi dinliyormuş işte.. kendimi yedi saat kütüphaneye kapattığım bir gündü insan o kadar saat kütüphanede ne yapar eskiden baya çalışıyormuşum demek ki.. senin bana mesaj attığın bizden bir kez daha şans istediğin gündü. Senin mesajından sonra dışarıda bu şarkı çalmaya başladı. O gün ben senin mesajına cevap vermedim tıpkı iki aydır hiçbir mesajına cevap vermediğim gibi.. ama o gün ben bizi esas ayıracak adamla da tanıştım.. içimdeki bir çok hevesi öldüreceğini bilemeden seni içimde öldürmesine izin verdim. O gün bilemeden seni aldattım inan daha sonra bilinerek ve bilerek bir çok kez aldatıldım, aldandım... şimdi ikimizin de her şeye teşekkür edeceği bir hayatı var ayrı da olsak var.. biliyor musun ben her gece kendimize dua ederken size de ettim ve ediyorum.. ilk defa seninle kıyas yapmadan birini sevebiliyorum belki de ahın fazlası ile çıktı benden ..daha yeni yeni topluyorum heveslerimi senleyken olduğum insan gibi olabilmek için , ben olabilmek için..
bir gün.
çekilemez, katlanılamaz derecede kötü olan.
Keremcem şarkısı.
çok kötü, aşırı kötü.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar