bugün

çıkma tekliflerinin ardından gelen klişe söz. birkaç söyleyeceğim var bunu diyen bey/bayan kardeslerime. sen şimdi o utançtan senin yüzüne bakabilecek mi sanıyorsun ey gafil. o ki seni öyle masum sevmişti ki sense onun hayatını bir cümle ile kararttın.
fazla melankolik oldu bu entry yahu.
' arkadas' gibi gormesi bahane. Kibarca yol vermistir.
bunu söyleyene kadar "tipim değilsin, olmaz, Vs. " dese hiç sorun olmayacak.
Genellikle tipsiz veya arkadaşına hallenen kekoların duyduğu cümle.

bunu diyeceğini önceden kestiremediysen ne işin var kızın yanında diye sorarlar adama..
"sen gör ben gidiyorum" verilmesi gereken en iyi cevaptır
-ben seni arkadaş olarak görüyorum sedat.
+ben de seni meme olarak görüyorum şükran.
-aa hayvana bak.
+konuşan meme ama.
kızların en salak bahanesidir. nihayetinde erkeklerin ilgisi, alakası kızın dikkatini çeker. hoşlanma durumu varsa eğer kız bunu gayet de bal gibi sezer. ve egosunu da tatmin ederek bu yoğun ilgiden memnuniyet duyar ortamı önceden bozmaya yeltenmez.
en büyük blöfleridir. bu bir taktik sayılabilir tabi yerse.
Bir kız ile bir erkeğin asla arkadaş olarak kalamayacağını anlatır. Biliyorum biliyorum istisnalar kaideyi bozmaz efendim.
Mal gibi kalıyoz şuna adam gibi bahane bulun yaa.
Bugün de bir dünya umudumun amına koymuş , hayatımı bir daha sikmiş olan yasaklanası cümledir .
Bakış açını değiştir o zaman pezevenk şeklinde geri teptirilesi cümle.
bir de ''benden beklentin olmasın'' versiyonu vardır bunun.
Bir dönem ağır şekilde seriye bağlanan söylemdi... Şimdilerde de ben kimseyi arkadaş olarak göremiyorum bu ne biçim bir dünya be arkadaş...

Kavga da söylenmeyecek, kurulmayacak, cümlelerdendir.
kızların:

"lan oğlum tipine bak allah'ın iguana görünümlü koalası, senle ben bir miyiz?" deme şekli. anlayan anlar. zamanında çok anladık.
"hayır istemiyorum" cevabından daha kötüdür.
efendim bu boktan cevaba verilecek en güzel karşılık "bende arkadaş çok geleceksen gel gelmeyeceksen siktir git"tir. lakin seven insan bunu söyleyebilir mi onu bilemem. zamanında söylemedim mi onu da siz bilemezsiniz.
genelgeçer klasik cümle.
erkek versiyonnu - versen sikerim ama pratikte arkadaşım olarak kal.
kadın versiyonu - sevişmeyelim ama hesabı yine sen öde.
Kibarca reddetme seklidir. Ayrıca istenilmeyen anlamina da gelir.
daha yaratıcı ve daha gerçek birşey yokmudur ki bu cevap verilir ?
(bkz: friendzoned)
ortamlarda arkadaş, yatakta sarmaşdolaş, kız artık biraz da benimle oynaş şeklinde cevap verip kontra atak gölü atılabilir.
(bkz: klişe)
Seni cekici bulmuyorum tipim degilsin demektir aslinda.