bugün

Çıkar göster de yazsaydın bari aq.

Yukarıdaki entryi refere eden entryler silinir.
geçen biri buna sığır yazıp silmişti.
apocu, pkkli, bos bir capulcu.
---alıntı---
mecburmuyuz mültecilere bakmaya. bir suriyeli yerine 100 pkklıyı tercih ederim.
---alıntı---

iftirayı atanın aksine 'mecbur muyuz'un nasıl yazıldığını biliyorum. böyle bir ifadem olmamıştır. bana yapılan iftira entry'lerini tutan, hakkımı savunduğum entry'leri silen moderasyonu refere mefere diye silen moderasyonu da alkışlıyorum.
görsel
Bildiğin apocu hewal.
Sanırım celal bayardan alıntı bir nick.
2019’da açtığı profiliyle 3200den fazla entry girmiş,

görsel
görsel

Her Allah’ın günü gündüz boyunca sözlükte cirit atan,
boş, işsiz, mal, apocu bir çapulcu.

ayrıca göt olduktan sonra entrylerini silme gibi ezik mi ezik bi huyu da var.
(#45974553).
Apocu sensin sayın öcalan da sana girsin.
görsel
kendin "nickaltımı doldurdun sil" diye ağladın sil ya. ben de bunun lafına uyup sildim. ah lanet içimdeki insan sevgisine, şizofrene bile saygı gösterirsen böyle olur. gerçi o zaman bunun bu derece olduğunu bilmiyordum, lafına uyup silmezdim.
görsel

ayrıca aylak bana terörist iftirası attığında da şikayet ettim bir hafta ban'lanmişti. hatırlatayım kendisine.
görsel
apocu yazardir. hadi ban attirsana.
apocu yazar.

(bkz: göt olunca entrylerini bir bir silen ezik).

apocu olduğunu göt olduktan sonra ört bas etmek isterken, devamli vatansever yazarlara havliyordur kendisi.

bu da mı yalan?

https://galeri.uludagsozluk.com/r/2226873/+

allahtan bu ss hemen anında alındı, ki senin gibi üç kağıtçı provokatör capulcu silip “ben yazmadım” diyemesin. üçüncü sınıf çapulcu seni.

ulan senin her yanın apocu, hdpci işte.
az ötede havla ulan.
görsel

atkafa şizofren, aklınca nickaltımı taramış, yıllardır duran kemalist teorisyenle yaptığım tartışmayı çıkarıyor. ne yazdıysam orda duruyor hâlâ, bir sıkıntım olsa onu silerim. kemalist teorisyen "pkk ve hdp atatürk'ü hedef alıyor" şeklinde entry'ler giriyordu. ben bu fikre katılmıyorum. pkk ve hdp, atatürk tartışmasından olumlu veya olumsuz uzak duruyor. açıklamalarında hedef aldıkları devlet ve cumhuriyet. daha dün pervin buldan'ın açıklaması da aynen o şekilde, cumhuriyeti hedef alıyor, atatürk'ün kelimesi geçmiyor. burda biri "ben gördüm, hdp binasına küçük çocukları taşıdılar. şeytana kurban edip pişirip yediler" diye yazsa, ben de "hayır öyle bir şey olduğuna ihtimal vermiyorum" desem pkk sempatizanı oldum anlamına mı gelecek?
apoculuk yapan partiyi ölümüne savunan bir eleman.
https://galeri.uludagsozluk.com/r/2226873/+

herkes özgürdür, degil mi?
apocu partiyi savunan, apocudur. bunu ifade etmek de benim özgürlük hakkimdir.
atkafa şizofren, aklınca nickaltımı taramış, yıllardır duran kemalist teorisyenle yaptığım tartışmayı çıkarıyor. ne yazdıysam orda duruyor hâlâ, bir sıkıntım olsa onu silerim. kemalist teorisyen "pkk ve hdp atatürk'ü hedef alıyor" şeklinde entry'ler giriyordu. ben bu fikre katılmıyorum. pkk ve hdp, atatürk tartışmasından olumlu veya olumsuz uzak duruyor. açıklamalarında hedef aldıkları devlet ve cumhuriyet. daha dün pervin buldan'ın açıklaması da aynen o şekilde, cumhuriyeti hedef alıyor, atatürk'ün kelimesi geçmiyor. burda biri "ben gördüm, hdp binasına küçük çocukları taşıdılar. şeytana kurban edip pişirip yediler" diye yazsa, ben de "hayır öyle bir şey olduğuna ihtimal vermiyorum" desem pkk sempatizanı oldum anlamına mı gelecek?

kişilerin nickaltlarında entry'leri silebilmesi de bu yüzden düşünülebilmeli. senin nickaltındaki entry'lerimi de sen isteyince o yüzden sildim. işte senin gibi pislikler ordaki tartışmaları çarpıtıp senin yaptığın gibi kötü amaçla kullanamasın diye.
Bu yazar hayalimde hep onlarca dairesi olan zengin bir kadın olarak kalacak. Lütfen erkeğim deyip hayallerimi yıkma.
Erkeğim koçum.
sen atom parçalıyon heralde.
bir ara beni artılamıştı diye hatırlıyorum. Onun dışında kendisiyle bir tanışıklığım bulunmamakta.
bu doğukan olan şu başlığı up'lamıştı. hakettiği cevabı alınca üç gün sesi kesilmişti. bak işe yarıyormuşum, maksadım ne işe yaradığımı hatırlatmak.
görsel
benim sokak hayvanlarına senden daha çok faydam oluyordur. sokak hayvanları bile trol lafı. kediyle kuşla kimin ne derdi var? düşman olsam hepsine düşman olurum. insanlara saldıran köpek sürüleri var, sorumlusu devlet nasıl çözecekse hemen çözsün.
görsel
sen o köpeklerin öldürdüğü yaraladığı çoluk çocuğun yaşlıların haberlerini okumaktan zevkleniyor olmayasın?
bilgili , efendi , araştırmacı bir yazar .