/386
bu aralar çok sık duyduğum fakat televizyon kültüründen yoksun olduğum için izleyemediğim ama sürekli merak ettiğim dizi.
bir angara polisiyesi*sürekli lanlı lunlu konuşan birtakım polisden oluşuyor.gayet sempatikler.pilli bebek müzikleriyle de daha bir güzel olan dizi.
an itibarıyla hayallerle yarmıştır.
hayaller sahnesiyle koparmıştır. hakikaten çok sağlam ve samimi bi mizah anlayışı var. bi saçma sapan da konuşmayın la!
cumhuriyet savcısının odasında "hukuk davalarında görev ve yetki" isimli kitabın yer alması pek bir anlamsız olmuştur.
--spoiler--
aga o değil de öyle yatay ceset mi olur la.
--spoiler--
hayaletin büyükşehir belediye binasının yıkılması hayaliyle melih gökçek'e bir nevi selam çakılmış dizidir.
inanılmaz bir dizi bu ya diyecek bir şey bulamıyorum. pazar gecelerinin vazgeçilmezi. tek geçerim. mükemmel bir bölüm daha. gerilim, heyecan ve mizah aynı anda fışkırıyor her yanımızdan.
akbaba hayal kuramadı lan. sesli gülüyorum.
gerek davranışları, gerek konuşmasıyla çoğu izleyiciden büyük eleştiriler alan, reyting rekorları kıramasa da internette milyonlarca kez tıklanmış olan, usta oyuncuları kadar amatör oyuncularının da çok güzel sergilediği oyunculukla büyük bi kesimin ilgisini kazanmış dizidir. ayrıca bu diziye yapılan eleştirilere sanki polisler istanbul lehçesiyle konuşup her şeyi sadece "Kahretsin!" diye karşılıyor, adamlar gerçeği oynuyor istemeyen izlemesin kardeşim, dediğim dizidir.
behzat ç. artık istanbulda. *
--spoiler--
savcı: niye dua okuyordunuz o zaman mezarın başında?
behzat: n'yapaydık, halay mı çekeydik?
--spoiler--
20.bölümüyle döktürüyor, durduramıyoruz efendim.
film tadında dizi...
muhtelemelen 20.bölümü şu ana kadar ki en iyi bölümü olmaya adaydır.
akbabanın hayalsizliği yardırmıştır.*
eğlendiren dizidir.
adamın hayali, : "hep gecekonduları yıkacak değiliz ya, bugün de burayı yıkalım." şeklinde olup beni benden almıştır.
--spoiler--
20. bölümündeki hayaller bölümüyle kırıp geçirmiştir.

akbaba: aga cinayet var
harun: amirim elinize verseydim... şey yani tostları, yolda yerdiniz

o değil de ercü ava giderken avlanmıştır adamının cesedi yüzünden. behzat ç'de zekasıyla ihaleyi bir anda yıkmıştır ercüment'in üzerine bravo valla.

--spoiler--

hafta arasındaki reklamlarda daha ne kaldı herşeyi öğrendik derken haftasonunda izleyince anladık ki yine harika bir bölüm bizi bekliyormuş. henüz bitmedi üstelik.*
bu gece bursaspor'dan gaspedilen 2 puan sonrası yüzümü güldüren, sinirlerimi gevşeten tek şey.
iyi ki varsınız la.
akbabanın "siyah ekran" hayali (no ses, no görüntü); hayaletin ise komserimin vali, harunun yıkımcı, akbabanın da zabıta olduğu hayali süperdi. bir de bu ercünün hakkından hakkaten behzat komserim gelecek. "ceset transferleri"yle ercüye hakkaten "bir akıllı sen misin ooolumm" demiştir. iyi sıyrıldılar bu "feridenin kocası" mevzusundan. hadi yürüyün her türlü şimdi istanbul'a. sizi angaralı bebeler *
ç nin anlamanı yalnızca serdar akar bildiği dizi imiş.
devlet dairelerindeki hantal yapıya bitmek bilmeyen bürokratik zırvalara gönderme yapmış dizidir.
(bkz: çözer piliçgücü)
-sen ercümentin sevgilisimisin la?
+hayır değilim.
-neyisin?
+fuckbuddysi
-haa.
--spoiler--

(bkz: FUCK BUDDY)
--spoiler--
akbaba'nın etiler tanımıyla yarmış geçirmiş dizi.

--spoiler--
etiler ta ebesinin nikahında la pendik'ten bile ilerde.
--spoiler--
© copyright 2005 - 2026