bugün
- nickten isim tahmini yapmak72
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri4
- hikayeyi devam ettir30
- bir hevesle alınıp kullanılmayan şeyler16
- kalabalıklar içinde yalnız olmak10
- arkadaşlar bir bakar mısınız9
- erkeklerin obur olduğu algısı18
- hayattan zevk alamamak15
- gocunun nerede olması12
- yazarlara göre olması gereken insan ömrü süresi8
- kurbağa öpüp prens beklemek14
- pizzada ince hamur tercih eden erkek12
- rüyamda kadın olmuştum6
- uyumayın konuşalım5
- insanlar nasıl arkadaş ediniyor6
- pizzanın ortasındaki yuvarlak plastik şey12
- uysaljakoben16
- ayınan mıyorum ayınan mıyorum17
- habire12 adamdır37
- 32 yaş evlenmek için çok mu erken8
- temiz nevresimler içinde uyumak4
- yeşilçam filmi izlemek6
- yazarların öldükten sonraki planları4
- biber dolması olsa da yesek5
- yeni parti50
- türk kızlarına bir öğüt bırak4
- yazarların sözlükte bulunma amaçları4
- insana kendini güvende hissettiren şeyler4
- yazın dışarı çıkmanın zorluğu4
- habire1259
- fakesi çaylak yiyen yazarın dramı4
- ailevi değerlere dil uzatan insanımsılar5
- sözlüğün en yakışıklı yazarı olmak3
- makine mühendisliği3
- true'nin kadın yazarlara bakıp 31 çekmesi6
- mesajlara geç cevap veren insanlar3
- spora yeni başlayacaklara tavsiyeler3
- sözlüğe yön veren kutup yıldızı yazarlar4
- sokakta kavga teknikleri3
- bütün güzel kızların kapılmış olması5
- gün boyu sözlükte birbirini yalayan tipler7
- gecenin bu saatinde acıkmak3
- yazarların zeka seviyeleri7
- sözlük profiline fotoğraf koyan yazarın asıl amacı7
- arkadaşlar şeftali yer miyiz8
- erector eski nesil hesapları nereden buluyor6
- cem küçük5
- nick vermeden bir yazara seslen16
- diamond bosphorus23
- güzel kızların pizza yemesi7
söyleyen kisiye ya da kisilere göre komik, fakat söylenen kisiye hic cazip gelmeyen ve o kisi icin ic bayan espirilerdir...
bayattan kasıt hem esprinin kötülüğünde hem de yıllardır bıkmadan,usanmadan yapılmasındadır.örnek vermek gerekirse;
yılbaşına kısa bir süre kala yapılan bir daha ki seneye görüşürüz esprisi.bu esprinin temelleri ilköğretim hayatının ilk yıllarında atılmakla beraber nadir de olsa lise yıllarında da yapılır.hepimiz hayatımız boyunca mutlaka bir kez yapmışızdır.önemli olan alışkanlık haline getirmemek.
bir diğeri ise özellikle lise yıllarımızda öğretmenlerin ödevini evde unutan öğrenciye yaptığı kendini de unutsaydın esprisidir.lise müfredatında hala var mı bilmiyorum ama artık milli eğitim bakanlığı'nın bu espriye dur diyecek gerekli önlemleri alması öğrencilerin geleceği ve espri anlayışı açısından çok önemlidir.
çoğumuzun daha ergenlik çağındayken her hangi bir enstrüman çalma girişimimiz olmuştur.bazılarımızın bu çabaları başarısızlıkla sonuçlanmıştır,başarılı olan kısım ise hemen grup kurma eğilimine girmiştir.grup kurmada en önemli hususlardan biri enstrüman paylaşımıdır çünkü lavuğun teki çıkıp abi ben vokal yapayım,şu arkadaş elektro çalsın,sana da basıverelim gibi seviyesiz bir espri yapabilir.
etrafı tellerle çevrili halı sahada kapının açık kalmasıyla yapılan abi kapatın şu kapıyı cereyan yapıyor esprisi halı saha maçlarının vazgeçilmezleri arasındadır.
yılbaşına kısa bir süre kala yapılan bir daha ki seneye görüşürüz esprisi.bu esprinin temelleri ilköğretim hayatının ilk yıllarında atılmakla beraber nadir de olsa lise yıllarında da yapılır.hepimiz hayatımız boyunca mutlaka bir kez yapmışızdır.önemli olan alışkanlık haline getirmemek.
bir diğeri ise özellikle lise yıllarımızda öğretmenlerin ödevini evde unutan öğrenciye yaptığı kendini de unutsaydın esprisidir.lise müfredatında hala var mı bilmiyorum ama artık milli eğitim bakanlığı'nın bu espriye dur diyecek gerekli önlemleri alması öğrencilerin geleceği ve espri anlayışı açısından çok önemlidir.
çoğumuzun daha ergenlik çağındayken her hangi bir enstrüman çalma girişimimiz olmuştur.bazılarımızın bu çabaları başarısızlıkla sonuçlanmıştır,başarılı olan kısım ise hemen grup kurma eğilimine girmiştir.grup kurmada en önemli hususlardan biri enstrüman paylaşımıdır çünkü lavuğun teki çıkıp abi ben vokal yapayım,şu arkadaş elektro çalsın,sana da basıverelim gibi seviyesiz bir espri yapabilir.
etrafı tellerle çevrili halı sahada kapının açık kalmasıyla yapılan abi kapatın şu kapıyı cereyan yapıyor esprisi halı saha maçlarının vazgeçilmezleri arasındadır.
+hasanın selamı var.
-hangi hasan?
+florasan.
-hangi hasan?
+florasan.
- haşırt to the blackboard.
- yok öyle lavantadan avanta.
- netcen ketçap sıkıp yeycen.
gibi niceleri 80 model esprilerdir.
- yok öyle lavantadan avanta.
- netcen ketçap sıkıp yeycen.
gibi niceleri 80 model esprilerdir.
- cereni gördün mü?
- hangi ceren?
- tenceren.
- hangi ceren?
- tenceren.
(bkz: iğrenç espriler)
- hoca seni çağırıyor
- hangi hoca ?
- Nasrettin Hoca.
- hangi hoca ?
- Nasrettin Hoca.
(bkz: ney esprisi)
(bkz: zıt tokai)
cem uzan geliyorum.
Bayatsa çöpe atılmalıdır net.
türkiye laiktir. eskiden gerçekti şimdi bayat bir espri olması üzücü.
BIRAZ ISLATIP FIRINDA 5 DAKiKA ISITINCA iLK GÜNKÜ GiBi OLAN ESPRiLERDiR.
Kardeşimin yaptığı muhteşem espri
a: Senin şampuanın namaz kılıyor mu?
b: Hayır ne alaka?
a: Benimki clear.
a: Senin şampuanın namaz kılıyor mu?
b: Hayır ne alaka?
a: Benimki clear.
Kuşkusuz neden bilmiyorum, her ne kadar kendimi tutsam da iğrenç ve soğuk espriler beni inanılmaz güldürüyor. Herkes yadırgıyor ama komik.
- bugün cuma enseyi kapat şaaak.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar