bugün
- yazarlara verilmiş lakaplar5
- kadın poposundan kasa diye bahseden erkek15
- ben geldim naneler19
- karşılıklı aşk yaşamadan ölmek8
- deniz göktaş'ın gözaltına alınması18
- sözlükte flörtleşmek18
- ferdi özbeğen9
- pandela43
- renkli gözün türkiyede çok yaygınlaşması6
- kız arkadaşıma hediye edeceğim araba için öneriler11
- sözlüğü siliyorum dostlar17
- sözlüğün gerizekalı kaynaması2
- 3 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı7
- devlet kim lan7
- hem entelektüel hem sikici hem yakışıklı erkek8
- çok çişi gelen insan5
- erkeğin vajina karşısındaki çaresizliği5
- wednesdayin annesi8
- pandela tarzı entry gir6
- x in memeleri3
- erkekler olarak sokakta donla dolaşmak istiyoruz6
- dün erkeklerin yüzde 35'i seks yapmadı4
- kaçak bey kullanmayan elektrik5
- kız arkadaşın 17 saattir mesaj atmaması17
- azgın türbanlı10
- sözlük tipsizlerinin fotoğrafları7
- gay oğlunu sevgilisiyle basan baba3
- geceye 90 lardan bir şarkı bırak5
- arkadaşlar bu ayakkabı nasıl8
- menekşe moru oje4
- mmm pandela poposu kocaman5
- izlenmiş en kusursuz film8
- sözlüğün kahve olması13
- sevgiliyle sevişirken akla ilyas salmanın gelmesi3
- sözlüğün zıvanadan çıkması4
- annenin ölmesi5
- ispanyol erkeklerini türk erkekleriyle takas etmek4
- 35 yaşında ölmek4
- alain delon vs cüneyt arkın5
- türklerin mal olduğunun ispatı2
- alttaki yazara aşık ol11
- neden entry girmiyorsunuz nereye kayboldunuz3
- rus edebiyatı vs türk edebiyatı3
- tai lung ile revani yemek4
- evlenmekten korkmak10
- dikkat dikkat tai lung kız11
- anın görüntüsü20
- türk müsün6
- günün iddaa kuponu2
- 2 temmuz 2026 portekiz hırvatistan maçı2
sözü ve müziği kayahan'a ait olan şarkı. *
Başıboş saatlerde
Alırım koynuma sevgilimi
Başıboş saatlerde
Çözülür ipleri dünyanın
Başıboş saatlerde
Kararır gözleri sevdanın
Başıboş saatlerde
Alırım koynuma sevgilimi
Onsuz olmaz
Çok alıştım
Dayanamam
Çok çalıştım
Bir gün olmazsa
Bir gün mutlaka.
Başıboş saatlerde
Alırım koynuma sevgilimi
Başıboş saatlerde
Çözülür ipleri dünyanın
Başıboş saatlerde
Kararır gözleri sevdanın
Başıboş saatlerde
Alırım koynuma sevgilimi
Onsuz olmaz
Çok alıştım
Dayanamam
Çok çalıştım
Bir gün olmazsa
Bir gün mutlaka.
zamanında nilüfer'in de seslendirdiği kayahan'ın şarkısı. çocukluğumda çok sevdiğim bir şarkıydı ancak yaş ilerledikçe resmen sinirlerimi bozan bir şarkı oldu çıktı. nilüfer'e de kayahan'a da saygım sonsuzdur ama açıkçası alt üst etti dünyamı. "nasıl bir iç dünyan var be senin" diyenlere şimdiden "içim çürümüş" diyebilirim zaten.
şarkıya dönecek olursak, gerçekten bu yaşlarda melankolik hallerde dinlenmemeli bu şarkı. ne kadar eğlenceli bir melodisi de olsa öyle ıslıklı falan, yine de dinlenmemeli.
bir arkadaşımla konuşuyorum başıboş saatlerde, yani gecenin ilerleyen saatlerinde. diyor ki "bu başı boş saatleri de çok severim." aklıma kayahan'ın bu şarkısı geliyor hemen. bir kendi kendime düşünüyorum da bu şarkıda geçen ortamı sağlayan hiçbir koşulum yok. öyle böyle değil. tam sıfır. zıt.
o demiş "başı boş saatlerde, alırım koynuma sevgilimi". ben kendi kendime bakıyorum, başı boş saatlerde koynuma alabileceklerime yani. herşey boş. masamın üzerinde matematik, diferansiyel ve termodinamik kitaplarım sadece. bunlar mı yani koynuma alabileceklerim? başka alternatifim yok mu?
o sinir, kitapları koynuma almanın verdiği sinir beni boynu bükük bir şekilde evin içinde volta atmaya itiyor. "çözülür ipleri dünyanın" diyen kayahan malesef yalan demiş. benim şalvarımsı gevşek eşofmanımın ipi çözülüyor, kıçımdan düşüyor, kıçımda durmuyor eşofmanım. o kadar kötü yani durum.
o umutsuzluk sevdanın sözlerini karartmıyor benim gözlerimi karartıyor. uyku bastırıyor.
yatmaya uyumaya çalışıyorum, koynuma alabileceklerimin sadece termodinamik, matematik ve difransiyel kitapları oluşunun verdiği üzüntü aklıma bir an "onsuz olmaz, çok alıştım" mısrasını getiriyor.
gerçekten onsuz, onlarsız olmuyor. bırakamıyorum hiçbirini. çok alıştığım, hiç ayrılamadığım matematik dersini dört senedir, termodinamik dersini de iki senedir alıyorum. diferansiyelden daha geçen sene ayrılabildim. onsuz olmuyormuş gerçekten...
"bir gün olmazsa, bir gün mutlaka diferansiyeli hayat karşıma tekrar çıkarır" diye ümit ediyorum.
yazıyı anlamayanlar için şarkının sözlerini tekrar not ediyorum şuraya:
"Başıboş saatlerde
Alırım koynuma sevgilimi
Başıboş saatlerde
Çözülür ipleri dünyanın
Başıboş saatlerde
Kararır gözleri sevdanın
Başıboş saatlerde
Alırım koynuma sevgilimi
Onsuz olmaz
Çok alıştım
Dayanamam
Çok çalıştım
Bir gün olmazsa
Bir gün mutlaka."
melodisiyle dinleyin ve yazıyı okuyun lütfen. sevgiler...
şarkıya dönecek olursak, gerçekten bu yaşlarda melankolik hallerde dinlenmemeli bu şarkı. ne kadar eğlenceli bir melodisi de olsa öyle ıslıklı falan, yine de dinlenmemeli.
bir arkadaşımla konuşuyorum başıboş saatlerde, yani gecenin ilerleyen saatlerinde. diyor ki "bu başı boş saatleri de çok severim." aklıma kayahan'ın bu şarkısı geliyor hemen. bir kendi kendime düşünüyorum da bu şarkıda geçen ortamı sağlayan hiçbir koşulum yok. öyle böyle değil. tam sıfır. zıt.
o demiş "başı boş saatlerde, alırım koynuma sevgilimi". ben kendi kendime bakıyorum, başı boş saatlerde koynuma alabileceklerime yani. herşey boş. masamın üzerinde matematik, diferansiyel ve termodinamik kitaplarım sadece. bunlar mı yani koynuma alabileceklerim? başka alternatifim yok mu?
o sinir, kitapları koynuma almanın verdiği sinir beni boynu bükük bir şekilde evin içinde volta atmaya itiyor. "çözülür ipleri dünyanın" diyen kayahan malesef yalan demiş. benim şalvarımsı gevşek eşofmanımın ipi çözülüyor, kıçımdan düşüyor, kıçımda durmuyor eşofmanım. o kadar kötü yani durum.
o umutsuzluk sevdanın sözlerini karartmıyor benim gözlerimi karartıyor. uyku bastırıyor.
yatmaya uyumaya çalışıyorum, koynuma alabileceklerimin sadece termodinamik, matematik ve difransiyel kitapları oluşunun verdiği üzüntü aklıma bir an "onsuz olmaz, çok alıştım" mısrasını getiriyor.
gerçekten onsuz, onlarsız olmuyor. bırakamıyorum hiçbirini. çok alıştığım, hiç ayrılamadığım matematik dersini dört senedir, termodinamik dersini de iki senedir alıyorum. diferansiyelden daha geçen sene ayrılabildim. onsuz olmuyormuş gerçekten...
"bir gün olmazsa, bir gün mutlaka diferansiyeli hayat karşıma tekrar çıkarır" diye ümit ediyorum.
yazıyı anlamayanlar için şarkının sözlerini tekrar not ediyorum şuraya:
"Başıboş saatlerde
Alırım koynuma sevgilimi
Başıboş saatlerde
Çözülür ipleri dünyanın
Başıboş saatlerde
Kararır gözleri sevdanın
Başıboş saatlerde
Alırım koynuma sevgilimi
Onsuz olmaz
Çok alıştım
Dayanamam
Çok çalıştım
Bir gün olmazsa
Bir gün mutlaka."
melodisiyle dinleyin ve yazıyı okuyun lütfen. sevgiler...
emel sayın'ın da eh fena değil işte idare eder şeklinde yorumladığı şarkı.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar