bugün

sabıkalı yazısını görebileceğimiz cv'dir.
ozel yetenekler bolumune gemicik sahibi yapma uzmani yazilabilecek cv.
ilgilendiginiz spor dallari bolumune asla ata binmek yazilamiyacak cv.
referansı abd olduğu sürece heryerde tutunabilecek cv dir.
tek olumlu referansı fenerbahçelilik olan kişinin cv sidir.
çok büyük hizmetler etmiş devlet adamlarının bile idam edildiği bir ülkede 3-4 aylık sabıkaların pek fazla kirletmeyeceği cv.
kamu alanında asla görev alamayacak bir cv.

edit: kötü oylanınca ve anlaşılamayn entryler arasında yer alınca açıklama gereği duydum, devlet kamunun hemen hemen bütün alanlarında görev yapabilmek için başvuru yapan herkesten, savcılıktan 'daha önce hiç bir suç işlememiş' olduğuna dair sabıka kaydı ister ve bu da cv nin içinde yer alır, konu devleti yönetmek olunca gerek kalmıyor galiba.
marmara üniversitesi iktisat mezunu olduğunu bildiğim kişimsi***
oldukça kısa ve öz olacak cv'dir.
''adım recep tayyip erdoğan, kasımpaşa'lıyım, gençliğimde futbol oynadım, sonra erbakan'ın sağ kolu oldum, elini öptüm kameralar karşısında. beni istanbul büyükşehir belediye başkanı yaptı, belediye başkanlık dönemimde istanbul'un su sorunu çözüldü. aslında ben çözmemiştim ama neyse geçelimn bu konuyu. dayanamadım parti kurdum; kankam aydın doğan'ın yardımlarıyla ve su meselesi sayesinde başbakan oldum.''
''dip not:kasımpaşalıyım eli maşalıyım'' diyerek bitirilebilecek cv'dir.
kisisel yetenekler,
takim calismasina yatkinligim * * sebebiyle kendimi bir ekibe kolayca adapte edebilirim. hatta liderlik vasiflarim sayesinde yuzde 46 gibi bir toplulugu idare edebilirim, cok iyi namaz kilar ata binmekten hoslanirim.
referanslar: fetullah guven (05XXXXXXXX)
necmettin erbakan (05XXXXXX)

(bkz: rte sevdasi bitmez)
güncel Önemli Başlıklar