bugün
- ota boka devşirme diyen hırto27
- true nickli namussuz yazar15
- yunanlıların yağlı güreşi çalmaları11
- bir sarma yapmışım7
- köylü olan ailemden utanıyorum12
- alınmış en ağır cevap4
- iyi sevişen erkeğe aşık olunur mu15
- sabah nasıl uyanıyorsunuz6
- kadınlar neden iyi sevişen erkekleri terk edemez3
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak16
- giresun çocuğuyum her yerde sevişirim4
- yalnızken yapılan saçmalıklar3
- türkan saylan7
- pkklı cenazesi bombalamak4
- üstteki yazar hakkındaki varsayımlarınız40
- fetö nün siyasi ayağı19
- ateistlerin nursuz olması13
- daşşakları vantilatöre doğrultmak2
- heves3
- umudu yeşerten bazı detaylar3
- türkiye'nin en güvenilir siyasetçileri9
- fırının başında beklemek4
- yeniçeriye özenmek2
- böceklerin tek tabanca gezmesi5
- kürtlerin tekelinde olan meslekler13
- kadın çantasında olmazsa olmaz üç şey3
- tabiatındaki dengesizliği maharetle kullanmak6
- galette4
- 19 temmuz 2026 ispanya arjantin maçı9
- ahbap18
- giresun çocuğu5
- testo taylan2
- yurtdışında arap mısın diye sorulması12
- kezolara duyduğum ateşli ilgi5
- fabrikadan çıkmış yazarlar5
- ıssız adaya düşerken yanına ilk kendini almak2
- heves eden yol alir2
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar12
- kemalim yapmaz öyle şey7
- haluk levent'e bile devletten daha çok güvenmek10
- anın görüntüsü20
- dünya yılanlar günü2
- karışık kızartma10
- yurtdışında hintli misin diye sorulması9
- borsa istanbul2
- testo taylan true ziyareti5
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- sinir bozucu şeyler20
- cookie3
- köpekten daha murdar yuzır3
nickaltı açılmamış yeni bir yazar değilmiş söylediğine göre, diğer yazarlara göre uzun ve güzel yazıları var hoş gelmiş.
Sol frame de görünce biraz övülünce entrylerini okuğum biraz önce de açık oyladığından mütevellit nickaltı girmeye karar verdiğim uzun uzun yazan linklerle entrylerini donatan zerre tanımadığım fakat bazı entryleri dikkatimi çekmiş uzun soluklu yazar.
Umarım istikrarının sonu gelmez. Yani benim gibi olanların geçmişinde sözlüğün derinliklerine gömülmüş nicklerine bakarsak böyle akıl yüklü uzun entryler vardır. Umarım seni çizginin hep o tarafında görürüz.
Abbas derler ne kadar düzgün cümleler kuruyorsun bebeğim.
Devam
görsel
Umarım istikrarının sonu gelmez. Yani benim gibi olanların geçmişinde sözlüğün derinliklerine gömülmüş nicklerine bakarsak böyle akıl yüklü uzun entryler vardır. Umarım seni çizginin hep o tarafında görürüz.
Abbas derler ne kadar düzgün cümleler kuruyorsun bebeğim.
Devam
görsel
Hakiki yazar böyle yazarlara ihtiyaç var en çok, ne yazık ki sözlük eskisi gibi değil.
Arasıra yazılarını okuduğum yazar.
Herkese yazar demem ben kendime bile yazar demiyorum. Ama bu arkadaş yazar. Girdileri güzel iyi ve kaliteli. Demiştim yine diyeceğim çizginin diğer tarafında kalman dilegiyle.
Peşin edit: şimdi bu girdiye bir sürü eksi gelecek fakat bilesin aziz dostum Peter bu tamamen benim sözlükteki duruşumla alakalıdır sonuçta bana bayılırlar. O yüzden alınma. Sen iyi bir yazarsın.
Herkese yazar demem ben kendime bile yazar demiyorum. Ama bu arkadaş yazar. Girdileri güzel iyi ve kaliteli. Demiştim yine diyeceğim çizginin diğer tarafında kalman dilegiyle.
Peşin edit: şimdi bu girdiye bir sürü eksi gelecek fakat bilesin aziz dostum Peter bu tamamen benim sözlükteki duruşumla alakalıdır sonuçta bana bayılırlar. O yüzden alınma. Sen iyi bir yazarsın.
Kaliteli yazar, böyle sözlüğü foruma çeviren kızlara prim vereceğinize az şu yazarı dikkate alın.
tengir hakkındaki yazısı takdire şayan, okudun mu dersen okumadım ama ben hiç bir konu hakkında bu kadar şey yazamazken(bilemez demiyorum dikkat edin) kendisinin belki de şahsen tanımadığı biri hakkında felsefi cümleler kurarak ,örnekler vererek, atıflar yaparak böyle bir yazıyı bizimle paylaşması her türlü takdiri haketmektedir.
Ara sıra yazdıklarını okuyorum. Boş bir yazar değil. Emek harçıyor sözlüğe tebrik edilesi yazardır.
Şu sözlükte entelektüel bilgi birikimine hayran olduğum tek kişi bu yazardı. idol derler ya benim için bu adam tam bir idoldu. Her ne kadar kültürlü ve bilgisi çok yüksek de olsa narsist, egoist, sülük gibi yapışkan bir kişiliği vardı.
Yalan yok kişilik ve karakterinden hiç haz etmedim ama bilgisine çok saygı duyardım. Bakayım dedim silik olmuş en iyisini yapmış bu aptal çukurunda böyle bir adamın olması hataydı zaten.
Delikanlı bir abimizdi bana v de keza ölümü de bu yüzden oldu.
Yalan yok kişilik ve karakterinden hiç haz etmedim ama bilgisine çok saygı duyardım. Bakayım dedim silik olmuş en iyisini yapmış bu aptal çukurunda böyle bir adamın olması hataydı zaten.
Delikanlı bir abimizdi bana v de keza ölümü de bu yüzden oldu.
Gündemdeki Haberler
Güncel Önemli Başlıklar